|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 2.9.2009 21:11:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Metuljček kaj to je vaša hiša na morju? Sem mislila, da bosta na morju gradila, tam ko imate zdaj prikolico. Očitno nekaj zamešala. Ja, midva bi bila ZELO, ZELO srečna, če bi tisto zemljišče, kjer imamo prikolico gor, postalo gradbeno, ampak it's not gonna happen, se nama zdi, oz. se bo zgodilo v ful oddaljeni prihodnosti. Najprej morajo priti v EU, da bojo vse skupaj poenotili za tujce, kaj in kako itd. itn. a looooong story. Zato sva se odločila nabaviti nekaj konkretnega, kjer človek ne trepeta, da ga bo obiskala inšpekcija, pa da bo tabla "rušenje" (sicer oboje povsem upravičeno, but still - to ni prijeten dopust ... težijo pa vedno bolj - saj ste zihr po TV-ju videle, kako Slovenci rušijo - vsako leto je kar precej takih štorij). Parcela s prikolico je pa tale: Tinky, čisto blizu Umaga. Lulanje na n-to potenco - verjamem, po lubenici je to juhu akcija. No, pri nas smo imeli pa danes mega sračko - včerajšnji grozdni sok je pokazal vse svoje čare - to je streljala ... najprej zdravje, pol kultura O polnosti pleničke pa raje ne bi preveč na široko pisala Inigo, ena polovica je še frej ... go for it zimska, kako pa danes blo? Kako je mali in kako najmlajši? apdejtaj nas malo, pliiiz. rovarka - počasi, počasi, pa se bodo navadili naši pikci. Jaz ne razumem čist, kako se bo naša uvedla, ko sta še samo 2 dneva - in za jutri sta ponovno naročena samo od 8-ih do 10-ih ... hm, potem je petek, v pon. pa kar za 8 ur tam al kako? Seems pretty impossible to me ... ne vem, no, I might be wrong here (hopefully!). 3jemi, kako vrtec? CAC, WB!
|