|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
2.9.2009 10:39:37   
24julij
metuljcek,uuuu kak lepo hisko mate,sem misnla da pocitnikujete u prikolici, a nimate ene parcele na morju.kje ste pa tole kupli? izgleda fenomenalno,jaz tud mela tole hisko :-)))

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 10:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 10:47:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 10:51:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.9.2009 10:56:52   
CAC
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

EVO KONČNO NEKAJ SLIKIC MOJEGA SONČKA- JAŠA ZA 1.ROJ.DAN

Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.9.2009 12:09:02   
CAC
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

JAŠA LETOS NA MORJU

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.9.2009 13:21:09   
Netta
Mirjam sem pa tudi jaz pogrešila, upam da je buši ok.

kukucuser posted image

buši ok, ana tud, smo pa tak zaposleni da komaj pridem kaj sem gor...smo izkoristili še zadnje dneve počitnic, sedaj se bom pa tud kaj pogosteje javila

je pa lepo slišat da te pogrešajouser posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.9.2009 13:21:17   
Netta
uvajančki - vsem želim čimmanj solzic in čimveč akcije user posted image

metuljček - uauuuuu, to bi lahko oddajala in še kaj postrani zaslužila...ful lepa hišauser posted image

rebeca - čestitke za nagrado...user posted image

CAC - welcome backuser posted image lušten fantičuser posted image

posvetovalnica pri 1. letu
- bile včeraj...je junaško preživela ceplenje, pokazala vse kar je zdravnica hotela...le žoge ji ni hotla dat nazaj, je kar z glavo odmajevalauser posted image
sicer pa mere pri 13m: 9690 kg in 75 cm

umpa - sem vprašala glede "nepravilnega" plazenja in ker še ne hodi, pa baje ni panike...je pa res v zadnjem tednu že naredila 3 samostojne korake in parkrat po enega, tako da smo verjetno tik pred tem da shodimo...upam da se tole z lukcem čimprej porihtauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 13:51:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
2.9.2009 14:28:53   
CAC
mirjam mi smo že meli cepljenje, pa ni bilo nobene reakcije, tako kot pri ostalih ne. Baje da je zdaj neko novo cepivo, ki je boljše od prejšnjega- tako mi je povedala med.sestra, ki ga je cepila.
Jaša je mel pri 12,5 mesecih 10,8 kg in 80 cm, tak da, kot tudi vidite, je pravi fant.

Sam  sicer še  ne hodi , je pa vedno na nogah in bi rad hodil. Če ga spustim, naredi par korakov že sam... tak da tudi bo počasi.Najrajši je v dnevni sobi in koraca ob kavču levo in desno.  

Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.9.2009 14:38:42   
CAC
Tak punce, zdaj pa se odpravljam počasi po tamalega k mami in domov. Se kaj čitamo spet jutri.

lp

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 17:51:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 17:55:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3113
2.9.2009 18:48:37   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glu: kaka koza sem, zdaj pa še tebe skrbi. Vse je v redu z najinima razbojnikoma.

ma ne se sekirat, nisi nič krivauser posted image , bi imela enake misli tudi, če tebe ne bi skrbelo me ne skrbi več, ok je.

CAC WB! Kje si hodila punca celo leto?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.9.2009 19:41:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz sm mogla Aljažu že drugo noč menjat planico, kr se je prebujal in premetaval in bil polulan čez pižamo! res ogromno pije in čez noč je nabita planica. kaj najuser posted image
aljaž mi je tako hitro pobegnil do stopnišča, da sem ga komaj ujela, sama pa sem telebnila po tleh- spodrsnal mi je na njegovi kocki, ki jo spustil sred hodnika in zašprintu do stopnic- pa vedno mam drgač vrata zaprtauser posted image telebnala sem na rit oz bok, mal imam odrgnjeno nogo od kocke, drgač pa mislim, da ne bi smelo bit kaj narobe z user posted image tud pušenjak pravi da naj ne bi bilo panike. matr sm koza no!

šibam na prevez! no počasi, da ne bom spet kje telebnilauser posted image

user posted image user posted image user posted image , saj bo vse ok, glede ograje se pri nas tudi zgodi, da pozabimo zapret potem pa letimo ko norci.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.9.2009 19:46:32   
glugluglu
mirjam, a Ana se še vedno nepravilno plazi, tako kot se je tudi Tian? Tian je nehal oz. pozabil na takšno nepravilno plazenje takoj ko je začel ob opori delat prve korake, potem je šlo pa samo še pravilno, tako, da če še ni, pa še bo kmalu prenehala in začela pravilno.

neboglasnica
, je kaj novega iz Savudrije? Mi smo dobili sporočilo, da pridejo v petek od 16.30-17.00.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 19:55:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3117
2.9.2009 19:57:10   
ksenci
naš mali škrat je končno premagal strah in sedaj se špancira brez da se drži za roko. skor mesec dni je imel obdobje, ko ga je bilo neznansko strah hodit brez da bi me držal za roko- hodil pa je po dnevni-tepihu in odzun po dekici čist lepo. no pa mam, lavfanje namreč. oh je hiter, samo pa pa nardi in že ga mami komaj dohajauser posted image me pa je strah da bo spet padel ker je zelo hiter in pol pa si spet ne bo upal.user posted image

dans so mi odstranl en šiv, ki je bil tak zategnjen, da mi je prst zatekal, upam, da mi bodo v petek še drugegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
2.9.2009 20:00:04   
ksenci
samo res, mojcek! mi smo par dni nazaj kupoval čevlje, probal 5 parov cicibank, pa vse različne velikosti. št. 22 enih in št. 22 drugih pa so druge zihr 1 cm bol dolgeuser posted image sej še zastopim nekak, da je razlika med firmam samo ista firma pa taka razlikauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
2.9.2009 20:02:05   
ksenci
neboglasnica, glugluglu- a se še niso javili? pa imajo otroci mobije s sabo?
lani je šla moja sestrea v šolo v naravi in so jim učitelji pobrali mobitele, češ da v šoli niso dovoljeni. starši pa so pop.

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 20:45:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 20:46:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
2.9.2009 20:58:49   
metuljcek321
Evening!

Poročilo današnjega dne:
1. Anja je bila v vrtcu happy-happy, samo pojedla je spet samo za vzorec (meni je bil prima: zelenjavna juhica, kos kruha, za posladek pa tortica - pojma nimam, zakaj ji ni dišalouser posted image )

2. ati je preživel cel dan z njo - sta šla potem še v šoping, v Merkurju je kraljevala v tistem nakupovalnem vozičku-plastičnem avtu in pokala takšne face, se odganjala, vstajala, se režala - vsi so se obračali in nasmihaliuser posted image  Nato sta pičila še k babi (sem kar debelo gledala, ko sem prišla domov, pa v garaži ni bilo avta). Zdaj oba spitauser posted image  user posted image  user posted image

3. jaz? V službi so bili vsi razredi super kjut luštni in simpatični, samo en razred je pa grozljiv. Mislim, da bom že jutri poklicala ravnateljico, pa kakšen ukrep izrekla - najhujši ravbarji na šoli, imela jih bom pa 4x na teden ... uf, uf ... bo treba konkretno zarohnet - kot lev. Popoldne smo šli na pogreb - umrla soseda, za seboj pustila 17-letno hči & moža. 8 let se je borila z rakom, zdaj se je telo predalo ... boleče, žalostno, nepredstavljivo ...

Ve? Mali čmrlji?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3123
2.9.2009 21:11:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Metuljček kaj to je vaša hiša na morju? Sem mislila, da bosta na morju gradila, tam ko imate zdaj prikolico. Očitno nekaj zamešala.

Ja, midva bi bila ZELO, ZELO srečna, če bi tisto zemljišče, kjer imamo prikolico gor, postalo gradbeno, ampak it's not gonna happen, se nama zdi, oz. se bo zgodilo v ful oddaljeni prihodnosti. Najprej morajo priti v EU, da bojo vse skupaj poenotili za tujce, kaj in kako itd. itn. a looooong story.

Zato sva se odločila nabaviti nekaj konkretnega, kjer človek ne trepeta, da ga bo obiskala inšpekcija, pa da bo tabla "rušenje" (sicer oboje povsem upravičeno, but still - to ni prijeten dopust ... težijo pa vedno bolj - saj ste zihr po TV-ju videle, kako Slovenci rušijo - vsako leto je kar precej takih štorij).

Parcela s prikolico je pa tale:
user posted image

Tinky, čisto blizu Umaga. Lulanje na n-to potenco - verjamem, po lubenici je to juhu akcija. No, pri nas smo imeli pa danes mega sračko - včerajšnji grozdni sok je pokazal vse svoje čare - to je streljala ... najprej zdravje, pol kulturauser posted image  user posted image  user posted image  O polnosti pleničke pa raje ne bi preveč na široko pisalauser posted image

Inigo, ena polovica je še frej ... go for ituser posted image

zimska, kako pa danes blo? Kako je mali in kako najmlajši? apdejtaj nas malo, pliiiz.

rovarka - počasi, počasi, pa se bodo navadili naši pikci. Jaz ne razumem čist, kako se bo naša uvedla, ko sta še samo 2 dneva - in za jutri sta ponovno naročena samo od 8-ih do 10-ih ... hm, potem je petek, v pon. pa kar za 8 ur tam al kako? Seems pretty impossible to me ... ne vem, no, I might be wrong here (hopefully!).

3jemi, kako vrtec?

CAC, WB!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3124
2.9.2009 21:12:39   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Juhu.Se javljam iz službe, šef je šel na kofi jaz pa hopa na netuser posted image

well done, populis, well done

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......