|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
13.8.2009 11:51:13   
baby blue
Štejem jih tudi jst ne ker jih občutim dovolj... Trebušček se non stop premika... Je prav smešno... user posted image user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
13.8.2009 11:56:47   
Erdbeere
Dober dan user posted image

Se samo malo na brzino javim, naspala sem se super samo kaj ko sem sedaj po kosilu tako zaspana, da komaj gledam.

Se trudim, da ne bi šla spat ampak pospravljat po podstrehi pa ni neke hude volje. POgrešam pa moja sončka k sta na počitnicah in prideta proti večeru domov pa spet gresta do jutri zvečer na počitnice...joj je tak mir v hiši mi je kr malo dolgčas.

Gibov tudi jaz ne štejem, se tudi meni trebušček skoz nekaj premika, samo brc je bolj malo , baje zato, ker imam posteljico spredaj in jaz to razumem, da je pač en blažilec brcik in jih zato ni toliko oz. niso tako močne bolj samo premikanje.

Evo jaz tudi ne bom kupovala plenic v Hoferju, tako da moje tudi odstopim.

Nič naj bo zaenkrat dovolj, se kasneje še javim.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
13.8.2009 12:25:18   
eltea333
Ful lepe kotičke za user posted image ste porihtale - po mojem, bodo vsi hoteli prej ven, da vidijo čimprej svoje sobice user posted image
Nama so pa danes pripeljali kurilno olje in to še po stari ceni, tako da smo zdaj za nekaj časa preskrbljeni user posted image
Čakam na paket iz CSD, da potem končno porihtam še vse do konca za našega user posted image
Potem pa grem lahko že počasi počasi rodit user posted image Le imena še nimava.. Hmm..

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
13.8.2009 12:49:12   
aromaja
Pregled je za nami. CTG je bil miren, teža se mi je do sedaj povečala za 15 kg, nekaj od tega je vode, ker so mi začele noge otekat. Voda v redu, pritisk tudi v redu. Na vaginalnem pregledu tudi še vse mirno, zaprto, UZ je pokazal na pretek plodovnice, posteljica je v super stanju, nič ne kaže da bi rodila kaj pred rokom, kljub mojim subjektivnim občutkom, da bi bla kr že za rodit :) Dete je zelo zelo živahno in trebuh me že zelo ovira.

Vem, da je bilo en kup strani nazaj, če ne celo še v prejšnjem sklopu postov nekaj govora o pasu za nosečnice. Sem šla prejle v sanolabor in stane 50 evrov??? kaj toliko ste dale tiste, ki ga imate ali ste našle cenejšo varianto. Zelo prav bi mi prišel, ampak 50 evrov za te 3 tedne, kolkor mi je še ostalo, se mi zdi pa res mal huda.

Komaj čakam, da rodim, res...v bistvu bolj točno bi bilo-komaj čakava da rodim! ker je tudi bodoči očka že nestrpen :) On, ker bi rad končno prijel svojo hčerkico v roke, jaz pa še tolko bolj, ker že težko prenašam vse te bolečine vsepovsod in to okornost, racajočo in šepajočo hojo (ful me križ sekira). Pa te otečene noge me tudi malo bolijo, pa vročina, pa, pa, pa, pa...ful je tega!!!!

Držite se punce še teh nekaj tednov, potem pa pridejo druge vrste tegob in veselja na vrsto :D

Aja, naslednji pregled imam pa 18.8.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
13.8.2009 12:53:37   
baby blue
aromaja super brat da je vse OK s tabo in otročkom... user posted image user posted image

Je pa mene tudi danes začel križ malo matrat... Sam sem si rekla da tale mesec bom pa že še zdržala...

Pasu za nosečnice za v avto če to misliš pa nisem kupovala... Si tega nekako pod trebušček namestim je in super da me ne veže direktno čez...

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
13.8.2009 13:17:37   
JaLuca
Sonček Lara - sva že imela GD in soglasja, bilo je še nekaj malenkosti, spremembo GD, pa malo spremenjen projekt (so se želje spremenile) in bova postavila montažno hišo do 4 podaljšane GF, potem pa nama ostanejo samo notranja dela.
Kaj imava sva tak pridelala sama, noben nama ne more pomagati. Pa tudi če bi morala sama zidati, bi morala imeti mojstre, ker nimava koga, pa bi prišla še malo na dražjo varianto. Zdaj montažne niso tak drage, pa še boljšo izolacijo sva vzela, pa prezračevanje, ker se seliva v kmečko vas (beri vsaka parcela ima štalo ali svinjsko ali kravjo, no ja moj ima pa svinjsko zadaj) in je ogromno muh, tako da okn ne bom rabila imeti non stop odprtih).

Postavljali pa nama bodo naslednji četrtek.

Potem pa notranja dela.......stanovanje prodat...pa bo čez čas....v glavno, da ko naslednjo leto grem v službo, bom rihtala samo moje tri malčke.............le da bo uspelo in se ne bo preveč zavleklo. Bo že......včasih nisem bila taka...strpna.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
13.8.2009 13:28:52   
Dulsineya
Aromaja ne vem če sem te prav razumela si spraševala tisti elastični pas za trebuh, ki podpre trebuh in posledično razbremeni križ? Jaz sem si tega kupila že ena 2 meseca nazaj in to v BTCju v tisti trgovini za nosečnice, samo ni bil 50, ampak 24E. No, ne vem katerega si mislila...tega ko mam jaz pa prav fajn pride, čeprav me malo živcira ko se vsedem, ker se mi malo dol zrolauser posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
13.8.2009 13:29:25   
jasmina in tadej

Hej!

Evo mene iz ctg-ja!!!user posted image

Popadkov še nič,user posted image
tamali obrjen z glavico navzdol, user posted image
maternični vrat še zaprtuser posted image
in se zelo mehča!!!!!user posted image
plodovnice še ma dovolj!!user posted image

Nasledni pregled: 20.8.09

Se slišimo bol pozno!!!!

Lep dan!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
13.8.2009 13:34:56   
dreja79
Aromaja, jest sem si kupila ta medenični pas za oporo trebuha. Res je bil 52 EUR! Sem skor dol padla, ampak take so cene!!! Katastrofa!!! Res pa je, da sem si ga kupila 2 meseca pred rokom, sedaj imam še 6 tednov, ker grem rada ven na sprehod hodit, al pa na kakšen nižji hribček mal noge pretegnt in mi ful pomaga. Prej me je po 15 minutah že vse bolel, od sramne kosti, da je bila že kar omrtvičena, pa do križa in kolkov. Pa še ful počasi sem se premikala.

S tem pasom, me pa nič ne boli, pa še lažje in hitreje hodim. Me je pa na začetku kr mal skrbel, da ne bom user posted image  prščipnila, pa me je G, potolažil, da ga ne morem, ker je user posted image  utekočinjenuser posted image , tako se je izrazil. Smo šli pa zadnjič tud v Ikeo, pa sem ga uzela s sabo in sem si ga tam na wc-ju namotirala in nisem imela nobenih težav nekaj urc se sprehajat po trgovini user posted image .

Tako, da mi ni žal 52 EUR, mislim da je dobra naložba pa čeprav le za 2 meseca. Če pa pomislim, da bi 2 meseca mogla trpet, vsakič k bi se kam odpravila si pa ne znam predstavlat.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
13.8.2009 13:35:48   
JaLuca
user posted image sem polila olje v pečici, sem čist pozabla da je še v rengli, ker sem zadnjič vročega umaknila s štedilnika, da slučajno katera se ga ne dotakne, pa pozabila, da je olje not, in polila, zdaj pa morem še pečico spucati, preden grem po tamali.

SE beremo zvečer, če slučajno ne bom v postlo padla...

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
13.8.2009 13:38:37   
dreja79
Aja pa še to, kar je tud že Dulsineya napisala, tud jest se z njim ne morem usest, ker si ga moram čist na boke namontirat in je potem tako, kot da bi bla robot.user posted image  Kadar ga imam pač gledam na to, da bom res le hodila....

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
13.8.2009 13:53:24   
aromaja
Ja, ta pas za podporo trebuha sem mislila, ja...Verjamem, da je znjim dosti lažje, ja...če bi imela tak občutek teže par mesecev nazaj, bi dala teh 50 evrov, zdejle mi je pa res mal preveč.
Dulsineya, v kateri trgovini? Popek? Ali uni v hali A? Pa je OK? TI dejansko tudi ta tvoj podpira trebuh? Kako zgleda?

Pas v avtu me pa čisto nič ne moti, vsaj do zdaj me še ni.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
13.8.2009 14:01:37   
aromaja
sem že našla...LaVie pas...zgleda dosti podoben unemu iz Sanolaborja. Tako da bom kar šla tega še probat in magari vzet, slabih 20 evrov pa že dam!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
13.8.2009 14:09:10   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Sem si sedaj merila obseg trebuščka in sem na 106 cm v 35 tednu in 4 dneh če sem natančna... No tako ticker kaže... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še točno en mesec... Sedaj gre pa zaresuser posted image user posted image user posted image

baby blue midve sve pa čist glih....moj buši je tolk veeelik k tvoj in tud jzt dns začnem črtice delat na koledarju zadnjega meseca nosečnosti..uiiiii, sicer pa mal cvikam za drug teden (poskus zunanjega obrata...) da že kar ne rodim....

pas mam pa jzt iz sanolaborja...je bil 18 eur...dober je za kak daljši sprehod ga kar uporabim, pa se mi zdi da je lažje....drgač pa sm brala da ni ok preveč ga met gor ker pol čist ošvohijo mišice.....

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 13.8.2009 14:12:48 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1589
13.8.2009 14:14:21   
aromaja
Evo, jaz imam pa 117 cm vampka, 36 tednov 4 dni.

Saj, jaz bi pas imela za takrat, ko grem ven iz hiše, ne bi ga nosila 24/7 :)

< Sporočilo je popravil aromaja -- 13.8.2009 14:15:26 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
13.8.2009 14:53:24   
SONČEK LARA
no pa še jest moj je danes 34 teden 105cm a to se meri okol popka a ne? se mi zdi da mi je zrasu za 5cm v kratkem...ufff. Pa kile gredo kr gor. Pa sploh ne jem tok, čudn to a ni. Mislim da sem že na +16, pri lari sem šla z +12 rodit. Kam bom tokrat prilezla...tud pomislit nočem.

JaLuca...pridni ste, tudi midva sva gledala montažne, sam se nama je pa to zdel kr drago. In kje jo postavljata? No midva imava zdele še laminate za položit (je zmanjkalo za parket), pa tista drobna fina dela pa gremo notr. Sam bo kr velik pohištva še počakalo na kak zadetek na lotu :)

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
13.8.2009 14:56:39   
Anonimen
danuser posted image

jaz sm dans čist fertik grlo me spet bolj boli,pol je še tamal ves naspidiran k sploh noče it spat,trebuh mi non stop otrdeva boli,ta spodnja me že tko boli da je groza sam najhuj je to k sm več al manj skoz na skretuuser posted image zdele pijem kavo k me je še buča začela bolet tko da res dans ni moj danuser posted image

vidim da ste tudi ve včeri občudovale nebo,jaz sm jih ene 7 vidla pol sm mogla pa letet k tamalmu k se je zbudu in je kr neki jokcaluser posted image pol me je pa tok prjel da sm mislna da se mi bo sam še kri ulila tko da sm šla naravnost v posteljo do 5 zjutri k se je tamal zbuduuser posted image

nč grem za njim vn k je začel zdej pa babic pa dediju težit kse hoče sam vozit

(odgovor članu aromaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
13.8.2009 15:15:20   
barika
Larilu, a potem praviš da ni sam moj dans do konca naspidiran???user posted image user posted image no sam je končno zaspal, ker žleht mami ni hotla popustit, ko je iz postle lezel ...
Jaz pa jem fuul kalorično hrano, pmfrit, pečene repke kozic in francosko .... u pol si pa še ledeno kavo nardimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
13.8.2009 15:19:04   
Lubenička
Pozdravljene,

sem šla včeraj s svojim user posted image na hokej, pa se nisem nič oglasila. Na utrinke sva pa čisti pozabila. user posted image

Oktavija...luškan kotiček. user posted image
Zdaj imamo tudi pri nas že postavljen otroški kotiček. Midva sva včeraj dokončno postavila vse stvari v svoj kot. Zdaj moram vse počistit. Prva bo previjalna. user posted image

Gibi...mi jih ni treba še šteti. Naš fant bolj malo brca, se pa zelo veliko premika...včasih kar boli. Mislim, da nima več veliko prostora. Upam, da mu postaja že malo neudobno...da bo prej pokukal na svet. user posted image

Punce z H ste pa res boščke. Jaz sem imela obdobje, ko sem bila zaprta tudi po 6 dni, umes sem tudi že krvavela po veliki potrebi... sem se tok prestrašila, da sem zjutraj bila na vodi in sadju (ampak sadja tudi ni dobro mešati)...zdaj pa mi najbolj pomaga aktivia al pa aktimil na tešče in potem čokolešnik...takoj letim na wc. user posted image
Pa tudi zmanjšala sem obroke...večkrat po malem jem in veliko pijem (se prav kontroliram).

Ima katera občutek, da bo počila? Jaz imam kakšen dan tako napet trebuh, pa mišice pod prsmi me pečejo...da res mislim, da se bo enkrat slišal... POK user posted image
Hehehe...mal heca more bit user posted image A vseeno mi pa ni prijetno.
Zdaj nas je večina že prou neučakanih...pa preveč smo že utrujene...Jaz že komaj čakam, da se začne kej dogajati. user posted image

Nč...grem jaz čistit...

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
13.8.2009 15:26:19   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Ima katera občutek, da bo počila? Jaz imam kakšen dan tako napet trebuh, pa mišice pod prsmi me pečejo...da res mislim, da se bo enkrat slišal... POK user posted image
Hehehe...mal heca more bit user posted image A vseeno mi pa ni prijetno.
Zdaj nas je večina že prou neučakanih...pa preveč smo že utrujene...Jaz že komaj čakam, da se začne kej dogajati. user posted image

točno tko se jzt počtum...user posted image in enako je z mišicami pod prsmi. to je za pop...k peče ku norc...

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
13.8.2009 15:31:24   
barika
ma punce, ko berem vaše probleme, se mi zdi, da jaz sploh nisem nosečauser posted image user posted image
nič me ne boli (no razen kak čuden položaj ko brcne, pa tist krč ko me prime), nohte na nogah si kamot strižem, glavo si kamot operem stoje (se pravi da stojim zunaj banje, pa glavo nagnem v bano), ma ni da ni .... tak da upam, hitro dočakate dan D, da se rešite muk.

jaz pa še cele 3 tedneuser posted image , me zanima kok dolgo bo zamujal

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.8.2009 15:47:02   
baby blue
Jst tud nimam občutka da sem noseča... Premikam se normalno hodim normalno lakiranje nohtov na nogah je bolj tko tko ampak gre... Drugače vse super... Aja pa ugotovila sem da sem zadnje dni štorasta user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.8.2009 16:07:01   
Sarchi
srečke ve user posted image

jzt se tud že kšn dan vprašam....a me more prou vse matrat...a me res al se mi sam zdi, al sam potenciram al je res....matr, k bi bla na vašmu počutju....zavidam

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 13.8.2009 16:08:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1598
13.8.2009 16:07:15   
Erdbeere
evo še ena k se ne počuti nosečo user posted image user posted image user posted image
Nama je ravno prejle pripeljal stiropor za pod estrihe sem skor cel šlepar stiroporja zlozila oz. prenesla iz ceste na naše dvorišče, ker kamion ni mogel v ulico zavit.

Jest se tud komot prepogibam, hodim, skačem, še spodaj se komot spedenam...mal trebuhumaknem pa gre brez problema user posted image

Mah sej bo, zdej še spim brez problemov tko da ...ne me linčat user posted image user posted image

Evo zdaj sem se pa spravila šolske zvezke zavijat za mojo šolarko, da ne bo potem 1.9. vsega preveč....jaz nisem pristaš ovitkov mi je lepše pa bolj trpežno, če zaviješ v samolepilno folijo, samo mal več dela je, zvezki so pa konec leta še kot novi, tko da se mal matram pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.8.2009 16:38:56   
mayathebee
hello čveke! par dni te ni in že je tu precej postovuser posted image
opasne ste, ni kaj user posted image user posted image user posted image

Sem vas redno brala a zmanjkovalo mi je časa za pisat pa še
morje je bilo vmes,.....user posted image

utrinki: žal jih z mojim user posted image nisva vidla, ker je bilo oblačno user posted image , pa tak romantičn večer sem mela v
planu..bv user posted image

nosečniške "radosti": noge zatekajo, trebuh otrdeva, občasni krči, obiski wc-ja:čez dan pogosti, zvečer jih ni...
še za zdaj, zgodnje zbujanje ,...user posted image user posted image user posted image

pivo: moja prijateljica ga je dobila,na dan ko je rodila v porodnišnico in je kar tam pred nami pila..češ, da je dobro za laktacijo user posted image user posted image user posted image user posted image

brce in gibi: jaz jih še ne štejem...miga tekom dneva sicer umirjeno a na čase se zdivja

aja pa še nekaj me zanima? a ve katera če je velikost trebuščka odvisna od tega koliko je velik user posted image ?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?