aromaja
|
Pregled je za nami. CTG je bil miren, teža se mi je do sedaj povečala za 15 kg, nekaj od tega je vode, ker so mi začele noge otekat. Voda v redu, pritisk tudi v redu. Na vaginalnem pregledu tudi še vse mirno, zaprto, UZ je pokazal na pretek plodovnice, posteljica je v super stanju, nič ne kaže da bi rodila kaj pred rokom, kljub mojim subjektivnim občutkom, da bi bla kr že za rodit :) Dete je zelo zelo živahno in trebuh me že zelo ovira. Vem, da je bilo en kup strani nazaj, če ne celo še v prejšnjem sklopu postov nekaj govora o pasu za nosečnice. Sem šla prejle v sanolabor in stane 50 evrov??? kaj toliko ste dale tiste, ki ga imate ali ste našle cenejšo varianto. Zelo prav bi mi prišel, ampak 50 evrov za te 3 tedne, kolkor mi je še ostalo, se mi zdi pa res mal huda. Komaj čakam, da rodim, res...v bistvu bolj točno bi bilo-komaj čakava da rodim! ker je tudi bodoči očka že nestrpen :) On, ker bi rad končno prijel svojo hčerkico v roke, jaz pa še tolko bolj, ker že težko prenašam vse te bolečine vsepovsod in to okornost, racajočo in šepajočo hojo (ful me križ sekira). Pa te otečene noge me tudi malo bolijo, pa vročina, pa, pa, pa, pa...ful je tega!!!! Držite se punce še teh nekaj tednov, potem pa pridejo druge vrste tegob in veselja na vrsto :D Aja, naslednji pregled imam pa 18.8.
|