|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
13.8.2009 9:31:45   
sontschica
I'm backuser posted image user posted image

CTG je čist v redu, nič ne kaže na kakšno bližajočo se akcijo, mam ga spet naslednji teden. je bla pa zraven mene ena na CTGju, ki ima rok čez 2 dneva in so ji pol po snemanju CTGja rekl, da bo šla kar v porodno - jst tut, jst tutuser posted image user posted image jaz mam še mal časa...ne smemo prehitevat...ker drugače bojo tulpek, altaja, eva ana in veselka jezneuser posted image user posted image kar pa ni dobruser posted image user posted image

vmes je šel moj ati v hoferja po pleničke - čeprav sem hotela vzet samo 1 paketek, je vzel kar 2 in se že perejo. je pa reku, da je bla v hoferju prava borba za te pleničke in bodijeuser posted image moj user posted image vedno pravi, kot da bi zastonj dajaliuser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.8.2009 9:42:14   
tulpek
Sonschica, le pazi, veš kakšni user posted image user posted image user posted image user posted image smo user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Tudi meni je otroček brcal še v porodni, tako da to, da naj bi se otroček pred porodom umiril lih ne verjamem. Je odvisno pa čist od prostora, moje telo vedno poskrbi da je otroček na comfort. Ker imam ogromno plodovnice in se lahko kobaca in dela prevale vse do konca

Sonček Lara js imam še tudi veliko plodovnice - a zato lahko potem user posted image tako na polno miga?

Drugače pa, če se kaj preveč umiri moraš tak na kontrolo. Mi je mami rekla, da ko 2 dni ne bo brcal, bom pa kmalu rodila... js ne bom čakala, da dva dni ne bo brc user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.8.2009 9:42:34   
JaLuca
Sonček Lara - mogoče še probaj kakšno noč brez plenice, če ne bo šlo, pač ji daš za ponoči še pleničko. Pa probaš čez nekaj časa. Je pa res, vsak otrok je za se. Pri prvi je najbolj pomagalo, da ko je bila stara tri leta (sem jo malo prej opozarjala, da ko bo tri, ponoči več ne bo pleničke in bo morala iti lulati, si je kahlo postavila v sobico, drugače gre na wc), in ko je bila tisti dan stara tri leta, sem ji umaknila,pa je bilo, no katera noč na začetku je bila tudi mokra, ampak je uspelo čez nekaj časa.

Druga pa mi kar hodi čez dan na školko, s kahlo se pa igra, pa mora muca (njena najljubša igrača) notri lulati, pa še plenico ji da gor, le kaj bo ko bo dojenček, bom imela kar tri (user posted image in njuna dojenčka), oz. pet, ker bosta hoteli biti občasno še onidve dojenček.user posted image

Prva je bila stara 17 mesecev in mi je ful nosla stvari, pa ko sem jaz skopala, je ona še potem svojega dojenčka skopala v banjici, no na koncu se še ona slekla, pa šla not sedet v banjico, sem jo morala včasih skopati kot dojenčka. Pa še svojega je dojila pod majico, pa nosla na okrog in seveda še en vozek na sprehodu.......

Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.8.2009 9:48:30   
Sarchi
dobro jutro....danes sem pa čudežno spala ful dobro in trdno. tud wc sam enkrat, sej ne morem verjet. user posted image user posted image

tud meni dns moj user posted image skoči v hoferja po pleničke. upam da jih bo dobil.
drgač pa je naš user posted image bil učer ful miren in danes je tud, ko sm se zbudila se je neki pretegnil čist počas in to je vse.

kar se tiče štetja gibov ste me prou mal zbudile. jzt jih ne štejem, ker mi ni jasno kako nej jih štejem in sm rekla raj ne bom d ne bom zgaanjala brezveze panike. sej ga čutm. ampak vidm da vse štejete.
kako šteti?
se pravi če se začne premikat je to en gib in ni vsak premik svoj gib. torej se mora 10x v dnevu in čist mirnega začet premikat....uff ma to moj ne bo naštel...joj zdej pa bo panika

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.8.2009 9:49:19   
eva Ana
Ojla!

Joj, ste včeraj natipkale user posted image , saj nimam časa nazaj brat.
V glavnem, mi imamo za našo user posted image vse pripravljeno. Sem še včeraj naredila nakup v Müller-ju v Avstriji in zdaj imam vse. Če mene vprašate, se še vedno splača gori kupovat. Pa tud pajacka za domov smo vzeli. Je roza barve, ker naj bibila punčka, sem pa mojemu pokazala tud enega modrega, ki mi je všeč, če nas slučajno kaj preseneti! user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.8.2009 9:51:38   
tulpek
Meni bo pa mami prinesla pleničke iz Hoferja user posted image . Jih že ima, samo do mene še morejo pridet. Potem pa spet pranje in likanje...

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.8.2009 10:09:13   
Sarchi
tulpek danes  bom jzt delala nutellino torto, za brata k ma ju3 roj.dan.....upam da mi rata

katero sladko smetano daš ti,da se fajn stepe?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.8.2009 10:14:36   
SONČEK LARA
JaLuca...a tko je pol to, ko dobiš drugega otročka potem prvi ki je že samostojen postane kar naenkrat spet dojenček. Pa si imela obe doma, ali pač večja v vrtcu in malo prej po njo. Kaj pa za čas ko si bila v porodnišnici? zdej nekaj napovedujejo v LJ; da bodo samo očetje lahko prišli na obisk. Moja prjatlca je rodila v juniju in je lahko prišel samo mož. Mal me že skrbi kako bomo, pa selitev, svoja soba, kar naenkrat toliko sprememb,

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.8.2009 10:16:48   
tulpek
Sarchi: js dam Alpsko. Se pa vredu stepe tudi Hoferjeva. Vsaka mora biti fajn ohlajena, dodam pa vedno še krem/šlag fink. Pa mislim, da je pri tej kremi treba najprej fajn stepit smetano, pa potem dodat nutelo, ki je niti pod razno ne mehčaj prej v mikrovalovki (ali nad paro). Sem enkrat to naredila, pa nikoli več. Bom mogla js tudi to torto spet naredit, je že več kot eno leto nisem.

Kaj to delaš nutelino torto z višnjami ali samo nutelino? Js sem enkrat v pol torte poleg kreme dala banano in v pol višnje - super je bilo. Ampak tako, da je bil cel kos banana ali višnja - torej vsako plast pol pol.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 13.8.2009 10:17:19 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.8.2009 10:20:46   
jullie
...Sarchi.. če bi js štela po sklopih jih tudi ne bi naštela 10..ni šans..pri meni miga samo kadar sedim ali pa ležim, skratka mirujem..tega je pa zelo malo, ker moj enoletnik nikoli ni pri miru user posted image

..plenice imam..sem pričakovala malo več punčkastih (lani so bile) ampak bodo OK user posted image ..
..pa kupila sem še bodije..niso pa nič posebnega, čeprav mi je ena gospa tam zatrjevala, da so super kvalitete, ko nisem vedela če naj jih kupim al ne.. pa za pozimi bodo dobri..imajo pa ogromne številke.. sinu bo še 74/80 prevelikouser posted image user posted image  .. ampak 5 evrov za dva kosa je pa vseeno ugodno...

..kar se tiče pa utrinkov sem pa jezna..prvo je bilo oblačno...in medtem ko sem obupala in šla not je fant videl enega..grrr..čez čas se je pa zjasnilo in grem zopet gledat..me že vrat boli od buljenja..pa nič..nič..nič!!!user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.8.2009 10:22:11   
Sarchi
hvala ti....
ne sam nutellino sm misnla....mogoče pa res ne bi blo slabo če še kaj sadja dam vmes....dobra ideja...mogoče bom banane dala v spodnji del....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.8.2009 10:23:31   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

...Sarchi.. če bi js štela po sklopih jih tudi ne bi naštela 10..ni šans..pri meni miga samo kadar sedim ali pa ležim, skratka mirujem..tega je pa zelo malo, ker moj enoletnik nikoli ni pri miru user posted image

ja sej tko je podobno pr meni...pa ti šteješ?

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.8.2009 10:29:18   
draja
Pozdravljene!

Je že spet minilo kar nekaj časa od zadnjega javljanja. Uradno sem od torka na porodniški, ampak imam dela (službenega) več kot prej. Tko pa je, če si na svojemuser posted image . Sam je pa kar težko presedeti toliko ur za računalnikom, pol komaj hodim nekaj časa, ker me vse boli.

Tanik CSD Šiška - jaz še vedno nimam odločbe, pa sem oddala 15. julija in sem že na porodniški. Sem že dvakrat klicala, pa so reveži takoooooo prezasedeni,... Si ne predstavljam kako bi uredila porodniško brez odločbe s starim delodajalcemuser posted image user posted image !

Kepica se veselim s tabo,da si znebila boleče nadloge! Pa super lepa sobica!

Rubin krasne novice in le tako naprej! Ves čas mislim ina tvoji deklici n držim pesti za vas.

Planinc čudovito deklico imašuser posted image user posted image user posted image . Pa super, da se lepo rihtate. Ji pa očitno ne bi smeli izbrati imena Julija - se ji je očitno že zato julija mudilo na svetuser posted image . Je pa super lepo ime.

Altaja ko boš imela enkrat štručko v rokah, bo vse gladko steklo. Boš videla, kar naenkrat boš vse vedela oz. čutila kaj in kako je prav. prav neverjetno je! Jaz sem vedno "slepo" verjela zdravnikom, odkar imam Živo pa sem se naučila, da moram poslušati predvsem svoj notranji čut, saj se je velikokrat zgodilo, da so se zdravniki motili, jaz pa sem imela prav (npr. vsi izvidi za alergije so bili negativni, pediatrinja me je "kregala" zakaj sem še na dieti (sem polno dojila), da ne znam sebe in otroka pravilno prehranjevati,... pa mi je prekipelo in smo plačali privat testiranje, ki pa je potrdilo hudo alergijo na mleko!!! Hvala bogu, da jih takrat nisem poslušala in sem vztrajala na dieti).

Trebuščki so vsi po vrsti lepi!!! še malo, pa bomo gledali slikice malih razgrajačev, ki se skrivajo v njih,...

Počutje razen zatekanja se lahko podpišem pod vse vaše težaveuser posted image user posted image . Kriza no, prvič ni bilo nič od tega. Pa verjetno sem edina, ki jo še vsak dan mučijo nosečniške slabosti, ksilina v ustih,... kot na začetku nosečnosti. Ah ja, bo že. Vse za naše sončke.

No, meni se še vedno ne mudi rodit. Naj bo otrok vsaj do polnih 38. tednov v trebuščku, pol pa ima zeleno luč. Upam, pa, da ne bo zamujal kot je prva, ampak itak dvomim, da me bodo pustili kaj dolgo čez rok, glede na to da je bil prvič carski.

A je še katera prvič rodila s carskim? Mene namreč čaka obvezna predpriprava na morebitni CR in me je kar malo strah. Jaz namreč NIKAKOR nočem še enega CR, samo če ugotovijo, da je tako najbolje, pač tako bo.

Še podatki za seznam: naslednji pregled 17.8./CTG, kilogrami so zdaj na +12, rodila pa bom vseeno najverjetneje kar v LJ, ker s ponovno izbiro Postojne preveč zakompliciram obiske moji mali miški in dragemu. Pa še itak je odvisno od tega ali bo CR ali ne.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.8.2009 10:29:41   
baby blue
Ekola pa sem doma... Ste se kar prijetno razgovorile... user posted image

Dobila tetra pleničke... So prav fletne so slončki, pa levčki gor pa zmajčki skratka take luštne pisane so user posted image Pa še ene čistilne-vlažilne robčke sem vzela...

Vroče spet postaja... Mene kar kuha od te vročine in bi samo ležala in ležala...

Neposredna povezava do sporočila: 1564
13.8.2009 10:35:41   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Si predstavljate, da jaz če bom čez rok, rodim oktobra????Za crknt.....user posted image

Lep dan želim...

no, no Bety11, sej ti si uradno 'naša' oktoberka (si samo 1 teden in 1 dan pred menoj), ali neuser posted image ...sem te prišla samo malo pogledat, kako napreduješ in vesela, da je vse ok...

pozdravljam še larilu in seveda vse ostale septembrkeuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.8.2009 10:36:09   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

ja sej tko je podobno pr meni...pa ti šteješ?

..niti ne..dva dni sem bila malo panična, ker res nisem skoraj nič čutila.. mi je pa dovolj, da me vsaj parkrat skozi ves dan pobrca.. ni jih pa nikoli 10..

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.8.2009 10:41:11   
oktavija
Dan!!

Kot obljubljeno vam pokažem kako izgleda naš otroški kotiček v spalnici....
user posted image

in slikica, ki jo je mami narisla sam za svojo princesko... (hotela sem direktno na steno pa se je ljubi nekaj bunil in sem jo narisal na šeleshamer... sej tudi takole ni tako slabouser posted image
user posted image

lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.8.2009 10:43:38   
JaLuca
Sonček Lara - prva je bila v vrtecu, no 4 dni uvajanja, peti dan sem šla rodit, no tisti dan ko sem šla roditi, je prišla moja mama, sem že tudi doma lep čas predihavala popadke, potem čez vikend jih je imel moj, pa druga babica oz. z njegove strani sestri, pa sestrična, tako da ji ni bil dolgčas. Je pa prišla drugi dan po porodu, pa sem mislila, da se bo okrog vesla po meni in ne bo hotela domov, pa da se bo drla (sva bili 17 mesecev res non stop skupaj, razen ko sem 5 mesecev delala jo je imela moja mama, pa še nekaj dopusta sem koristila - nisem dobila prvo leto vrteca) in sem si delala straaaaaaaašanske probleme kako bo, pa nič, mala pobožala, pa še na rokice sem ji dala, na koncu pa pa, še mi pomahala pa kar šla skozi vrata. Še moja mama in njegova sta bili presenečeni, ker bog nedaj da sem kam šla, pa še taka bolj drena je. Seveda pa je nisem morala naprej pripraviti, ker pri 17 mesecih ni še kaj razumela. Potem pa me je videla, ko sem prišla domov, še šla en dan v vrtec, potem pa je zbolela. Še žrelnico močno povečano, tako da sem imela ponoči z njo probleme, pojavili vročinski krči (enkrat sem že pisala o tem), pa še L. imela krče, sva hodili do enih, dveh zjutraj, pa še polivala je močno, kar celi obrok, moj srček pa je delal ponoči, tako da sem še morala obe skopati, uspavati, pa ponoči okrog hoditi z obema.
No prva je bila do naslednjega leta bolj ko ne doma (v vrtecu vsega skupaj en mesec), pa še pred operacijo sem jo ven vzela, pa po operaciji, no potem pa sta obe šle 1. septembra v vrtec, jaz pa delati, tako da niti druga ni imela uvajanja.

Pa je šlo, zdaj edino upam, da ne bosta kaj preveč bolani, no septembra in oktrobra tak pričakujem, samo da ne preveč, no pa moj je končno dobil dnevni šiht (dokler so otroci mali), da bo vsaj on ponoči hodil okrog, no bom pa potem sama čez dan, torej v vrtec, dopolne user posted image , kuhanje, pa še kaki počitek, ker popoldne pa bom imela vse tri.

Bo že..............sem si prvič delala preveč skrbi...............zdaj sem bolj umirjena, pa bo ko bo, pa čeprav bom še imela dela s hiško, opremljanje, pa selitev, le da nam uspe prodati stanovanje za razumno ceno, da dokončavo in grem ven iz tega starega bloka in plesnivega stanovanja.......................

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
13.8.2009 10:43:41   
baby blue
Z gibi je pri meni tako... Bolj jih čutim zjutraj ali pa zvečer drugače so pa tudi čez dan kar opazni in zaznani... Včasih je kak gib prav boleč...

Sem si sedaj merila obseg trebuščka in sem na 106 cm v 35 tednu in 4 dneh če sem natančna... No tako ticker kaže... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa še točno en mesec... Sedaj gre pa zaresuser posted image user posted image user posted image

oktavija izredno lepa slika... vse pohvale

Bom jst tud sedaj naš kotiček za malo poslikala pa potem slike objavim

< Sporočilo je popravil baby blue -- 13.8.2009 10:45:27 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.8.2009 11:26:53   
dreja79
Dan user posted image ,

da se malo javim. Vidim, da ste predebatirale že vse mogoče. Včeraj sem bila prvič na abdominalni dekompresiji in moram povedat, da zaenkrat ni nič posebnega. Bomo videli kako bo v naslednjih obiskih.user posted image

Zadnje dni kar dobro spim, ker sem si kupila blazino za dojenje, katera ti daje tudi oporo v času nosečnosti med spanje. To je res ena krasna zadeva in mi je žal, da je nisem kupila že prej. Na wc hodim 2x-4x na noč, odvisno koliko prej spijemuser posted image .

Koška za umazane plenice ne bom imela, niti ga nisem imela pri prvem, se mi zdi da ni potrebe, tako kot ste že ene napisale, spotoma, ko greš na sprehod še vržeš plenico v smeti.

Jst gibov ne štejem, ker se mi zdi, da naš user posted image kar dovolj brca in, da je normalno aktiven. Opažam pa, da če sem jst čist sesuta in utrujena je tudi user posted image  bolj miren. Tud men je user posted image  še brcal v porodni, ko sem šla rodit, tako da to ni merilo, da se otrok pred porodom umiri. Edino kar se je en dan pred porodom zgodilo, je bilo to, da se mi je trebuh res ful spustu.

Bety11 in Sonček Lara vaju čist razumem! Če bo moj drugiuser posted image  zamujal 4 dni tako kot je bilo prvič, potem padem tudi jaz že v oktoberuser posted image . Rajši bi, da bi se rodil 4 dni prej kot pozneje. Upam, da se mi ta tiha želja uresniči. Srečke ve, k ste na vrsti že čez 14 dni!!!!

Oktavija in Lubenička lepe sobiceuser posted image . Naša sobica že čaka, samo še napolniti jo moram. Počasi že nabiram stvari, ampak glede na moj rok, še ni take frkeuser posted image .

Toliko do naslednjič......user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
13.8.2009 11:31:23   
Dulsineya
Dan!

Je bla noč pestra, spet pogosti obiski wc-ja, tak, da sem šele proti jutru zaspala in kar potegnila v dopoldanuser posted image

So mi pa ravnokar pripeljali Dormeo za mojo user posted image in grem zdej posteljnino oprat in speglat, pol moram pa še v enih regalih red naredit, prah pobrisat in posesat in bomo ready steady...bi rada vse poštimala, ker si pač sama najboljš vse naredim, saj vem, da bi v primeru, da bi mogla it prej mojuser posted image in mama vse pripravla, samo ni istouser posted image
Sem pa že mojemu naročila, da gre po službi v Hofer po plenice, če jih bo še dobil, sicer jih že mam 30, te so bele, v Kiku pa sem vzela komplet še 3, pa sta 2 barvni, tak, da tudi če ne bo nič, ni panike...

Oktavija ful lepi kotiček za user posted image

Joj, zunaj je že zdaj vroče za znoret, bom do popoldneva kar na hladnem v hiši pod klimo...za kosilo bodo pa danes kar špageti z bolonjsko omako in kumarice z jogurtom.

Gibov pa jaz ne štejem, ker user posted image skozi neki kobaca in ko sem 2 min pri miru že izboči svojo ritko, nogico ali rokicouser posted image , mi pa trebuh kar non stop neki otrdevauser posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1571
13.8.2009 11:34:23   
SONČEK LARA
JaLuca...ja vidim da si imela kar pestro. Me spominja vse name, sam da sem jaz imela sam eno in ne dveh. Tudi moj je delal do njenega prvega leta cele dneve, tak da sem bila do pozno ponoči sama in to obdobje je bilo zame najhujše, najtežje. mala me je tako fizično izčrpala, da sem šla zelo pod svojo normalno težo. Potem hb normalna služba, ampak kaj ko je potem tisti čas uporabil za gradnjo hiše in smo bili spet na istem, sam je velik boljše.

Kar se pa tiče kako bo Lara sprejela, ne vem zdej je ful vesela, pa me objema, lupčka, zadnjič me je celo vprašala kdaj prinesem že dojenčka. Sam nikoli ne veš.

Res si pogumna, trije otroci. Jaz sem rekla, tretji otrok sva jaz in moj predragi. Počasi je čas da se še nama mal posvetiva

Vidva tudi letos že selitev? A nisi še letos rihtala papirje? imata montažno, da gre tako hitro* pri nas smo začeli ko sem rodila Laro, končali pa upam da z letošnjim letom. No ja za fasado bo zmanjkalo ...a ne more bit vse naenkrat

Neposredna povezava do sporočila: 1572
13.8.2009 11:35:12   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Spet sem nazaj! user posted image

Rabla bi vaše nasvete pri hemeroidih...user posted image user posted image user posted image kaj naj naredim? Verjetno si bom šla jutri v lekarno po kako mazilo (?).... mali delček mi ven gleda user posted image in v MŠ so nam rekli, naj lepo počasi not porinemo, ampak kaj, pol pa naj rit stiskam celi čas skup, da bo not ostalo?????user posted image user posted image user posted image user posted image

Grozno je, ker tega nisem nikol mela, pa ne vem, zakaj sem morala zdaj....verjetno je res krivo, da sem preveč delala v takem položaju-čepe.....user posted image

Buhuhu, čez dan me ni motlo, zdaj zvečer pa meeeeeeee!user posted image

Nič ne paše....user posted image

Kaj naj ti rečem...vem, kako ti je in ni prijetno. Najbolje, da greš k osebnemu zdravniku po recept za Faktu kremo, se pa v lekarni dobi brez recepta Hemoclin. Meni sicer nič od naštetega ni pomagalo, tebi pa mogoče bo. Pa seveda, spiranje z mrzlo vodo, ampak pazi, da ti ne zaide v nižnico, da ne boš, tako kot jaz, pokasirala še vnetjeuser posted image Ja, pa pazi, da boš imela mehko blato in poskusi čim manj sedeti. Želim ti, da se rešiš tele nadlogeuser posted image

Oktavija lep kotiček, luštna slikicauser posted image

Danes nisem sama, imam malega razgrajača doma, zato sedaj šibam. Se pa seveda še kaj oglasim vmesuser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
13.8.2009 11:37:11   
SONČEK LARA
Tudi jaz ne štejem gibov, ker je tale žverca v trebuščku tako aktivna da če me gledaš pet minut v trebuh se iz srca lahko nasmejiš kako plešeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
13.8.2009 11:39:15   
chebelica21
Dan,...
Danes pa smo si privoščili spanec celo do 9-ih, nama je uspelo končno spet po strem malo bolj dolgo spat,...
O prehladu in vročini ni več sledu, ni malce mi še z nosa teče,... user posted image user posted image
Glede štetja gibov, meni je G rekla da jih morem naštet 10 do nekje 16. ure, šteje se pa gib ki se zaporedno pojavi po recimo 2 minutah, torej ne vsaka brca, ki ti jo otročiček zada. Zna bit pa kar naporen in boleč,... Porine mi pa iz trebuha vse kar ima, najraje pa nogo in rito,.. user posted image

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?