JaLuca
|
Sonček Lara - prva je bila v vrtecu, no 4 dni uvajanja, peti dan sem šla rodit, no tisti dan ko sem šla roditi, je prišla moja mama, sem že tudi doma lep čas predihavala popadke, potem čez vikend jih je imel moj, pa druga babica oz. z njegove strani sestri, pa sestrična, tako da ji ni bil dolgčas. Je pa prišla drugi dan po porodu, pa sem mislila, da se bo okrog vesla po meni in ne bo hotela domov, pa da se bo drla (sva bili 17 mesecev res non stop skupaj, razen ko sem 5 mesecev delala jo je imela moja mama, pa še nekaj dopusta sem koristila - nisem dobila prvo leto vrteca) in sem si delala straaaaaaaašanske probleme kako bo, pa nič, mala pobožala, pa še na rokice sem ji dala, na koncu pa pa, še mi pomahala pa kar šla skozi vrata. Še moja mama in njegova sta bili presenečeni, ker bog nedaj da sem kam šla, pa še taka bolj drena je. Seveda pa je nisem morala naprej pripraviti, ker pri 17 mesecih ni še kaj razumela. Potem pa me je videla, ko sem prišla domov, še šla en dan v vrtec, potem pa je zbolela. Še žrelnico močno povečano, tako da sem imela ponoči z njo probleme, pojavili vročinski krči (enkrat sem že pisala o tem), pa še L. imela krče, sva hodili do enih, dveh zjutraj, pa še polivala je močno, kar celi obrok, moj srček pa je delal ponoči, tako da sem še morala obe skopati, uspavati, pa ponoči okrog hoditi z obema. No prva je bila do naslednjega leta bolj ko ne doma (v vrtecu vsega skupaj en mesec), pa še pred operacijo sem jo ven vzela, pa po operaciji, no potem pa sta obe šle 1. septembra v vrtec, jaz pa delati, tako da niti druga ni imela uvajanja. Pa je šlo, zdaj edino upam, da ne bosta kaj preveč bolani, no septembra in oktrobra tak pričakujem, samo da ne preveč, no pa moj je končno dobil dnevni šiht (dokler so otroci mali), da bo vsaj on ponoči hodil okrog, no bom pa potem sama čez dan, torej v vrtec, dopolne , kuhanje, pa še kaki počitek, ker popoldne pa bom imela vse tri. Bo že..............sem si prvič delala preveč skrbi...............zdaj sem bolj umirjena, pa bo ko bo, pa čeprav bom še imela dela s hiško, opremljanje, pa selitev, le da nam uspe prodati stanovanje za razumno ceno, da dokončavo in grem ven iz tega starega bloka in plesnivega stanovanja.......................
|