Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 11.8.2009 22:19:04
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mogoče ga je ena na avgustovkah . Je nosila neko težko škatlo in se ji zdi, da so se ji začeli popadki. Fajn da vem, kaj bom delala čez 14 dni . Premetavala uteži . grem kr pogledat, če je miška, sam ono ko tolk forsira bo ziher čez rok
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 11.8.2009 22:26:18
|
|
|
|
tulpek
|
Itak da miška . Ampak se zadnjo uro še ni nič javila... mogoče pa le bo kaj, čeprav ima rok šele čez 10 dni.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 11.8.2009 22:33:44
|
|
|
|
tulpek
|
Bravo Gaja in Zoja . Moj pa zadnje dni tako brca, da imam občutek, da bo iz popka ven prilezel . Skoz se nekaj prestavlja po trebuhu, na trenutke pa najde tudi kakšna bolj občutljiva mesta in me malo zaboli. Jutri na CTG-ju bo pa verjetno spet eno uro spal, da nadoknadi primanjkljaj spanja iz zadnjih dni.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 11.8.2009 22:36:34
|
|
|
|
barika
|
jaz sem pa že prej napisala, da mi ful dol tišči n me prav boli (btw. ne vem kok zgledajo popadki, ker sem prvič bila na umetnih). pa danes sem dobila novega mrzlega sestriča
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 11.8.2009 22:39:36
|
|
|
|
tulpek
|
Barika, mrzla teta, čestitam . Mene pa še nič ne tišči dol, samo podnajemnik ima žurko . Upam, da ne porine kakšne rokice ven . Zdaj pa grem spat, lahko noč .
< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.8.2009 22:40:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 0:40:15
|
|
|
|
Pupček
|
Rubin za tvoji mali borki, pa še velik , verjamem, da bo kmalu tako kot mora biti! Danes mi je malo računalnik nagajal, ali pa je kriv signal (prek mobitela). prvo mi je zbrisal, namesto shranil besedilo (vse sem prav nardila, no mogoče le malo prehitro), pol mi je kr v rikverc začel pisat. no...zdaj dela normalno. hotela sem se pohvalit, da so mi danes montirali kuhinjo . jutri pa pospravljanje in uejanje gnezdeca . rabim sam še regal za TV, mizico in polbarske stole pa bo za normalno živet, aja pa klimo! zdej pa spat, noč!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 6:41:08
|
|
|
|
veselka
|
jutro, evo moj je odpotoval, ima kup opravkov, tko da do večera noge skupi držim, pol smo pa spet na voljo za kam it učer je moja bla kr nekam mirna, sam zato se je pa zdej že začel party v mojem trebuhu tulpek jaz sem učer nesla eno šteko fruktalovih sokcov v stekleničkah, pa moja nč ne trza na to
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 7:50:30
|
|
|
|
barika
|
Jutro Veselka, kaj bi to, jaz že dva dni nosim malega (15 kg) pa tud noče nič bit sam tale moj mali v trebuhu nič ne spi, malo počiva pa žurka na polno (sej je super, če pa ne bi migal bi bila pa panika )
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 7:56:29
|
|
|
|
baby blue
|
Dobro jutro Moja mala pa čez noč pridno spi čez dan je pa druga pesem... Včasih se mi zdi da ji bosta nogica ali pa ritka kar skozi pogledali ... Škoda da nimamo takšnega pogleda ki bi omogočal pogled v trebuh da bi videle kaj počnejo... Spanje je bilo super je bila mirna in prijetna noč... Razen pred spanjem ene 3x WC kar je pa normalno... Trebuh se mi še nič ni spustil občasno štokanje oziroma špikanje tam v predelu jajčnikov se pa nadaljuje... Traja pa samo po par minutk
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:18:14
|
|
|
|
nussy
|
Jutro! Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala. Pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:19:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nussy Jutro! Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala. Pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:20:29
|
|
|
|
baby blue
|
nussy super... dobra novica...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:22:24
|
|
|
|
Sarchi
|
jutro... joj jzt zvečer nikakor ne morem zaspat...pa vidm da tud ve ne k ste pozno zvečer še aktivne tle gor. smo tam tam vse približno v enakem počutju zadnje dni.... pr meni nč novega, razen da me vse tišči boli...sam jambram..... upam da bom mela dns kej volje in se spravla k likanju...se je že kar lep kup najinih cotk nabral....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:28:26
|
|
|
|
tažana
|
Dobro jutro! Samo da se javim in s tem označim za potem kje sem ostala z branjem . Danes sem spala kar sede . sem ugotovila če spim sede me roke ne bolijo tako zelo. Sicer me potem boli križ ampak to je druga stvar. Torej Barni 80 poizkusi spati v sede. nussy: bravo za obrat . Ja se potem še kaj oglasim se mi kar malo mudi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:31:18
|
|
|
|
eva Ana
|
Jutro! CSD je danes nakazal denar tistim, ki so vzele denar ne paket! Juhu, gremo zapravljat!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:33:51
|
|
|
|
baby blue
|
uuuuuu eva Ana to je pa super novica... Bom mojega poslala na bankomat pogledat če je že... Potem pa še po zadnje stvari ki se jih že prov veselim
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:35:44
|
|
|
|
eltea333
|
Se samo na hitro oglašam, da veste, da sem tle in da vas berem, sam komentirala ne bi dosti. Dete se mi je po vsej verjetnosti spustilo, vsaj 1x na noč se zbudim, ker me ful boli v trebuhu - v predelu jajčnikov, maternice, križa - potem grm lulat in je po navadi bolje. Danes ponoči me je tako bolelo, da sem že pomislila, da bo treba it na izlet do P. Ne čutim pa popadkov - bolečina je konstantna, niso krči, ki bi bili močnejši in šibkejši ?? Očitno se telo pripravlja Ajd, zdaj grem pa k frizerju Aja! Rojstvo najinega biška pa naj se objavi samo pri S.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:37:34
|
|
|
|
barika
|
Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krvi in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat se beremo ...ziher 100%
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:39:33
|
|
|
|
baby blue
|
Pri meni tudi niso popadki je bolj špikanje pa ne traja prav dolgo pa tud ni pogosto... So pa najbrž počasi predpriprave na Dan D Točno prej pozabila napisat... Ko bom rodila objavite samo v tej temi se pravi pri septembrkah Barika upam da se umiri da boš lahko še malo zapravljala
< Sporočilo je popravil baby blue -- 12.8.2009 8:40:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:41:55
|
|
|
|
Pupček
|
jutro! Danes sem pa spala super. ni mi bilo vroče in sam 1x sem šla na wc. opažam da boljše spim, če mojega ni zraven . zdaj sva še ločena med tednom, on je v LJ zaradi službe, jaz v KP. tako bo dokler se ne rodi. Danes opotuje na službeno pot in se šele jutri zvečer vrne v SLO, tko da upam da se ne bo začelo kaj danes dogajat. zdaj pa grem kavico spit k mojim staršem, pol pa pomit mojo čisto novo kuhinjco. jutri bom verjetno lahko že kuhala (če električarja prepričam, da mi danes kuhalni set piklopi).
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:43:32
|
|
|
|
Lubenička
|
Pozdravljene, mojega sem peljala v službo...zdej imam pa čas Na morju je bilo super. Izogibali smo se močnega sonca. Ugotovili smo tudi, da so morske jedi prepovedane zame. Sem kalamare jedla, pa celo noč potem bruhala. Naš fantič še vedno razgraja. Trebušček se mi še ni spustil, tudi kakšnega špikanja ali lažnih popadkov nikjer... Očitno še ne bo tako hitro. Mam občutek, da se mi moja želja ne bo izpolnila, da bi malo prej pokukal na ta svet. Bomo kar rodili 5 kg fantiča. Sem videla, da ste se pogovarjale o položajih... Uf, jaz sploh ne razmišljam o tem. Manj, ko razmišljam, manj se sekiram in manj me je strah. Zdaj preurejava sobo...imava vse razmetano...GROZA! Včasih me to ni motilo, zdaj pa...ZELO... Se že počas vse nabira...upam, da bom imela vse zrihtano, ko bom šla v porodnišnico. Nč...danes grem še urejat stvari (papirje)...jutri pa porodniška. Rubin...zelo lepe novice! Držim pesti, da bo tako še naprej... Punce, pridne bodte, pazite nase...se vam še kej javim.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:46:50
|
|
|
|
cukr07
|
Jutro! Danes sem spala odlično, na WC sem šla samo enkrat, ima pa že od 6-ih zjutraj tako žurko v trebuhu, da imam na trenutke občutek da bo kar ven skoču. Tudi jaz sem dobila nakazilo s CSD.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:48:54
|
|
|
|
baby blue
|
Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledat Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 12.8.2009 8:49:35
|
|
|
|
Lubenička
|
da se malo pohvalim...to je pa naša postelca
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?