|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
11.8.2009 22:19:04   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mogoče ga je ena na avgustovkah user posted image . Je nosila neko težko škatlo in se ji zdi, da so se ji začeli popadki. Fajn da vem, kaj bom delala čez 14 dni user posted image user posted image user posted image . Premetavala uteži user posted image

grem kr pogledat, če je miška, sam ono ko tolk forsira bo ziher čez rok user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.8.2009 22:26:18   
tulpek
Itak da miška user posted image user posted image user posted image . Ampak se zadnjo uro še ni nič javila... mogoče pa le bo kaj, čeprav ima rok šele čez 10 dni. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.8.2009 22:26:34   
barika
http://www.ringaraja.net/forum/nedonosencki-2009/m_4341096/mpage_10/tm.htm#4409772

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.8.2009 22:33:44   
tulpek
Bravo Gaja in Zoja user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image pa zadnje dni tako brca, da imam občutek, da bo iz popka ven prilezel user posted image user posted image user posted image . Skoz se nekaj prestavlja po trebuhu, na trenutke pa najde tudi kakšna bolj občutljiva mesta in me malo zaboli. Jutri na CTG-ju bo pa verjetno spet eno uro spal, da nadoknadi primanjkljaj spanja iz zadnjih dni.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.8.2009 22:36:34   
barika
jaz sem pa že prej napisala, da mi ful dol tišči n me prav boli (btw. ne vem kok zgledajo popadki, ker sem prvič bila na umetnih).

pa danes sem dobila novega mrzlega sestričauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.8.2009 22:39:36   
tulpek
Barika, mrzla teta, čestitam user posted image .

Mene pa še nič ne tišči dol, samo podnajemnik ima žurko user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne porine kakšne rokice venuser posted image .

Zdaj pa grem spat, lahko noč user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.8.2009 22:40:11 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.8.2009 0:40:15   
Pupček
Rubin user posted image user posted image user posted image  za tvoji mali borki, pa še velik user posted image user posted image user posted image , verjamem, da bo kmalu tako kot mora biti!

Danes mi je malo računalnik nagajal, ali pa je kriv signal (prek mobitela). prvo mi je zbrisal, namesto shranil besedilo (vse sem prav nardila, no mogoče le malo prehitro), pol mi je kr v rikverc začel pisat. no...zdaj dela normalno.

hotela sem se pohvalit, da so mi danes montirali kuhinjo user posted image user posted image user posted image . jutri pa pospravljanje in uejanje gnezdeca user posted image . rabim sam še regal za TV, mizico in polbarske stole pa bo za normalno živet, aja pa klimo!

zdej pa spat, noč!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.8.2009 6:41:08   
veselka
jutro,

evo moj je odpotoval, ima kup opravkov, tko da do večera noge skupi držim, pol smo pa spet na voljo za kam it user posted image user posted image user posted image

učer je moja user posted image bla kr nekam mirna, sam zato se je pa zdej že začel party v mojem trebuhu

tulpek jaz sem učer nesla eno šteko fruktalovih sokcov v stekleničkah, pa moja nč ne trza na to user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.8.2009 7:50:30   
barika
Jutro

Veselka, kaj bi to, jaz že dva dni nosim malega (15 kg) pa tud noče nič bit user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tale moj mali v trebuhu nič ne spi, malo počiva pa žurka na polnouser posted image (sej je super, če pa ne bi migal bi bila pa panikauser posted image )

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.8.2009 7:56:29   
baby blue
Dobro jutro

Moja mala pa čez noč pridno spi čez dan je pa druga pesem... Včasih se mi zdi da ji bosta nogica ali pa ritka kar skozi pogledali user posted image user posted image ... Škoda da nimamo takšnega pogleda ki bi omogočal pogled v trebuh da bi videle kaj počnejo... user posted image user posted image

Spanje je bilo super je bila mirna in prijetna noč... Razen pred spanjem ene 3x WC kar je pa normalno... Trebuh se mi še nič ni spustil občasno štokanje oziroma špikanje tam v predelu jajčnikov se pa nadaljuje... Traja pa samo po par minutk

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.8.2009 8:18:14   
nussy
Jutro!

Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala.user posted image

Pa pa

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.8.2009 8:19:12   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: nussy

Jutro!

Sam sporočam, da sem z vajami uspela piško obrnit na glavo, tko da sem zdej ful pomirjena. Upam, da se ne bo spet kej obračala.user posted image

Pa pa

user posted image user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.8.2009 8:20:29   
baby blue
nussy super... dobra novica...  user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.8.2009 8:22:24   
Sarchi
jutro...

joj jzt zvečer nikakor ne morem zaspat...pa vidm da tud ve ne k ste pozno zvečer še aktivne tle gor. smo tam tam vse približno v enakem počutju zadnje dni....

pr meni nč novega, razen da me vse tišči boli...sam jambram.....

upam da bom mela dns kej volje in se spravla k likanju...se je že kar lep kup najinih cotk nabral....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.8.2009 8:28:26   
tažana
Dobro jutro!

Samo da se javim in s tem označim za potem kje sem ostala z branjem user posted image .

Danes sem spala kar sede user posted image . sem ugotovila če spim sede me roke ne bolijo tako zelo. Sicer me potem boli križ ampak to je druga stvar. Torej Barni 80 poizkusi spati v sede.

nussy
: bravo za obrat user posted image .

Ja se potem še kaj oglasim se mi kar malo mudi...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.8.2009 8:31:18   
eva Ana
Jutro!

CSD je danes nakazal denar tistim, ki so vzele denar ne paket!

Juhu, gremo zapravljat! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.8.2009 8:33:51   
baby blue
uuuuuu eva Ana to je pa super novica... Bom mojega poslala na bankomat pogledat če je že... Potem pa še po zadnje stvari ki se jih že prov veselim user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.8.2009 8:35:44   
eltea333
Se samo na hitro oglašam, da veste, da sem tle in da vas berem, sam komentirala ne bi dosti.
Dete se mi je po vsej verjetnosti spustilo, vsaj 1x na noč se zbudim, ker me ful boli v trebuhu - v predelu jajčnikov, maternice, križa - potem grm lulat in je po navadi bolje. Danes ponoči me je tako bolelo, da sem že pomislila, da bo treba it na izlet do P. Ne čutim pa popadkov - bolečina je konstantna, niso krči, ki bi bili močnejši in šibkejši ?? Očitno se telo pripravlja user posted image
Ajd, zdaj grem pa k frizerju user posted image
Aja! Rojstvo najinega biška pa naj se objavi samo pri S.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.8.2009 8:37:34   
barika
Punce, da vam povem, da sem včeraj dobila paket za oddajo popk. krviuser posted image user posted image user posted image in da se mi je nekaj tekočega pocedilo iz nožnice in da me neki šravfa ...upam, da se umiri, ker grem v citiya malo zapravljat user posted image user posted image user posted image user posted image

se beremo ...ziher 100%user posted image

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.8.2009 8:39:33   
baby blue
Pri meni tudi niso popadki je bolj špikanje pa ne traja prav dolgo pa tud ni pogosto... So pa najbrž počasi predpriprave na Dan D user posted image user posted image

Točno prej pozabila napisat... Ko bom rodila objavite samo v tej temi se pravi pri septembrkah user posted image user posted image

Barika upam da se umiri da boš lahko še malo zapravljala user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 12.8.2009 8:40:21 >

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.8.2009 8:41:55   
Pupček
jutro!

Danes sem pa spala super. ni mi bilo vroče in sam 1x sem šla na wc. opažam da boljše spim, če mojega ni zraven user posted image  user posted image  user posted image . zdaj sva še ločena med tednom, on je v LJ zaradi službe, jaz v KP. tako bo dokler se  user posted image  ne rodi. Danes opotuje na službeno pot in se šele jutri zvečer vrne v SLO, tko da upam da se ne bo začelo kaj danes dogajat.

zdaj pa grem kavico spit k mojim staršem, pol pa pomit mojo čisto novo kuhinjco. jutri bom verjetno lahko že kuhala user posted image user posted image user posted image (če električarja prepričam, da mi danes kuhalni set piklopi).

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.8.2009 8:43:32   
Lubenička
Pozdravljene,

mojega user posted image sem peljala v službo...zdej imam pa čas user posted image
Na morju je bilo super. Izogibali smo se močnega sonca. Ugotovili smo tudi, da so morske jedi prepovedane zame. user posted image Sem kalamare jedla, pa celo noč potem bruhala.
Naš fantič še vedno razgraja. Trebušček se mi še ni spustil, tudi kakšnega špikanja ali lažnih popadkov nikjer... Očitno še ne bo tako hitro. Mam občutek, da se mi moja želja ne bo izpolnila, da bi malo prej pokukal na ta svet. Bomo kar rodili 5 kg fantiča. user posted image

Sem videla, da ste se pogovarjale o položajih... Uf, jaz sploh ne razmišljam o tem. Manj, ko razmišljam, manj se sekiram in manj me je strah. user posted image

Zdaj preurejava sobo...imava vse razmetano...GROZA! Včasih me to ni motilo, zdaj pa...ZELO... user posted image
Se že počas vse nabira...upam, da bom imela vse zrihtano, ko bom šla v porodnišnico.

Nč...danes grem še urejat stvari (papirje)...jutri pa porodniška. user posted image

Rubin...zelo lepe novice! Držim pesti, da bo tako še naprej... user posted image user posted image user posted image

Punce, pridne bodte, pazite nase...se vam še kej javim. user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.8.2009 8:46:50   
cukr07
Jutro!

Danes sem spala odlično, na WC sem šla samo enkrat, user posted image ima pa že od 6-ih zjutraj tako žurko v trebuhu, da imam na trenutke občutek da bo kar ven skoču.

Tudi jaz sem dobila nakazilo s CSD. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.8.2009 8:48:54   
baby blue
Ste punce že pridne ste šle že na bankomat gledat user posted image Jst sm mojemu rekla da naj gre potem pogledat ko bo šel iz službe... In če je greva takoj po omaro da lahko cunjice pospravim... Že komaj čakam... Sem prav nemirna ko nimam okrog tega nič za počet user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.8.2009 8:49:35   
Lubenička
user posted image

da se malo pohvalim...to je pa naša postelca user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?