Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Danes sem se ob 4h zbudila...me je zgaga pekla, pa vroče mi je blo...zaspala sem šele ob 8h in sem malo potegnila danes.
je zelo miren in to že od petka... Ob 18h imam pregled in upam, da zvem, kaj novega...če nič drugega me bo vsaj pregledala in povedala, kako je z našim
želim, ti čim hitrejši in lažji porod!!
, mam te dni ene tri termoforčke okoli sebe, dva za moji joškici, da si še dodatno s toplim podložim, ko se grem vlečt, enega pa Lili naštimam v njeno posteljico in malo pogrejem preden jo dam not... se mi je kar prebudila tudi če je na trdno zaspala, ker je blo bolj hladno kot v mojem naročju, zdej je pa boljše
Seveda vse po pričakovanjih - CTG de lux in imam naslednjega 21.9.
A je bil CTG preveč lep, pa je tko jezna, da se ji tut tipkat ne da al je kaj na brzino spedenala in že ziba
. mogoče bo pa mali pred rokom ven prikukal, da se stvari normalizirajo.
, če mi pač ne pomaga letanje za tamalima.
mi ne pusti....
srecke,hmmmm jz ne spadam med njimi,najprej iskrene cestitke za vse mamice,bravooooo