|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
28.7.2009 14:54:47   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mi smo u Vesperi, za moje pojme je Aurora boljša

http://www.tz-malilosinj.hr/ListItem.aspx?id=14

http://www.losinj-hotels.com/hr/smjestaj-i-restorani/hoteli/hotel-vespera/o-hotelu

Luštno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 14:56:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 127
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 14:57:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 128
28.7.2009 14:57:54   
Balonchy

ČE BO KERA ŠLA NUJNO OPOZORILO

1 ŠTUK V OBEH HOTELIH JE BREZ LIFTA....TKO D EKSRA POVEDAT D MATE BEBE U KOLICAMA!!!!

A sam 1 štuk??? user posted image  
Bebe pa na ramo in guraj miško user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 129
28.7.2009 14:59:03   
Balonchy

Mi smo bli lansko leto u Aurori, majo ful bl prostorne sobe, tko d letos če bi šli tja bi mel za družinko sobo duplo še vsaj 10 kvadratov več

A so mel zasedeno, da niste šlo al kako???

Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 14:59:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
28.7.2009 15:00:57   
Balonchy

ja 1. štuk je kao neka med etaža, tko d mi smo mel fajt in smo se selil v 2., ker nam je višja sila zalila kopalnico in so nas bli primorani preselit, prej pa niso hotluser posted image

Ufffff..
Pol mate pestro, vam ni dolgcajt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 15:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 15:04:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 134
28.7.2009 15:05:59   
Balonchy

aja pa čokolinota nimajo, sm že dala pritožbo: KAKO TO D DRUŽINKI HOTEL NIMA NAJBOLJEG HRVATSKOG DJEČJEG PROIZVODAuser posted image user posted image user posted image , majo pa ves PTIČJI FUTER(oreščke, žitarice rozine....) za STARE BABEuser posted image

se me že mal bojijouser posted image

Pokaž jim ko je najjači!!! user posted image user posted image user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 15:07:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
28.7.2009 15:10:56   
črticaa
ćaw bejbe

supeer ste zaštartale u 5ko,...še dobr da je kolumb ful pisala,.da sm kle pr kraj vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

majchi zelo izčrpne informacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.7.2009 15:16:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no danes je Hana jedla(beri pljuvala) krompir+bočko in je bilo fujuser posted image user posted image ne vem če ji je pol žličke ostalo v ritiuser posted image user posted image user posted image pol sem ji dala pa še čaj od hippa in ga je deci spila na dušekuser posted image user posted image user posted image

Naša je pa tega kar nekaj žličk pojedla....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 138
28.7.2009 15:18:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

aha...tnx za razlago...

Mlea zdej mi še pa ti povej kje kupim tisto termo torbico,k jo imaš ti in drži celo noč?user posted image

Vas bo še kasneje brala...pičim..še prej si operem lase.......čao.

Tole pa si mal zabluzila... Termo torbica je od aventa in NE zdrži celo noč. Zdrži pa voda topla v termo posodi....

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.7.2009 15:21:33   
Onasiss

aja pa čokolinota nimajo, sm že dala pritožbo: KAKO TO D DRUŽINKI HOTEL NIMA NAJBOLJEG HRVATSKOG DJEČJEG PROIZVODAuser posted image user posted image user posted image , majo pa ves PTIČJI FUTER(oreščke, žitarice rozine....) za STARE BABEuser posted image

se me že mal bojijouser posted image

Pol tista k bo šla naslednjo leto ne sme govort, da te pozna....user posted image user posted image user posted image  Bojo duplo zaračunal....

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 140
28.7.2009 16:05:15   
Urša08
ojla

že na petem delu uvau user posted image

Mi smo včeraj zvečer prišli z vikenda. Smo uživali, mal piknikirali, pa na eno turco smo šli - na Španov vrh. Je blo super. Dons dopoldan smo se mal potepali, sedaj po kosilu pa Žigec in moj  spančkata, Nejc se igra, jaz mam pa v planu mal pospravit. Prej sem mogla pa še mal na rr pokukat. user posted image

Kaj kej počnete?

Pri gosti hrani malce napredujemo. Poje pol obroka user posted image Danes je mel jabolčka in korenčka - mjamsi. Zaenkrat karkoli pripravim poje. Dejte mi povedat a ve že malce solite, kaj putrčka dodate,... jaz sem že mal pozabla kdaj nej bi.

sedaj me pa sušilc kliče, pravi da je svoje delo opravil user posted image

se zvečer še kej javim

uživajte

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.7.2009 16:36:00   
črticaa
dominik je dons jedu korenčkovo in slivino kašo,..seveda s piškot ker drugačeni sit,..inje bil fullll zadovoln,... no ampak kakal je oranžno že skoraj rdeče, če nebi vedla da je to od korena bi se kr mal ustrašlauser posted image user posted image

evo kocka je padla , na morje ne bomo šli oziroma po 5em ,ker bo dragi dubu šele takrt evrčkeuser posted image user posted image  jokala biuser posted image user posted image

jz mam pa ful že od sobote ene problemes sečili in sm šla dons u lekarno, mi je rekla nj fulll pijem, sam jz najrAJ ne bi nič, ker me res mine do življenja k morm na WC,... upam da bojo tele tabletepomagaleuser posted image user posted image

a kera ve kšn pametn in cenovno ugodn POROČNO DARILO, kolega iz zadra se bosta konec avgusta poročila,...jej poj bo pa zih kmal otročekuser posted image user posted image user posted image  no če ma krea kšn pametn predlog,..nj pove

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 142
28.7.2009 16:39:13   
črticaa
sm gledala mal seznam
mleauser posted image user posted image user posted image za plazenje,..in koko to zgleda a se to ful delč oz plaz a sam tko mal pa po mal,..joj tvoja se že plaz našmu je pa koimi 1x ratal se obrnt,..se vid da se raj vala pa po rokah nosuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 143
28.7.2009 18:07:09   
Vesnozaver
juhu,

MI SMO dobili pikeca, je dobro prenesel, sploh ni nic reagiral, se je s traktorjem ubadaluser posted image

nas JAZBEC pa se zdaj igra z atijem, jaz pa seveda takoj za rac....;)
majci za seznam: 5 mesecev, 8590 g 68,5 cm

sem se eno kilo dol dobila, jupajidjaja:) zdaj bo slo pa zgleda bolj pocasi....no, samo da gre...

mlea super za tvojo CMRLIKO, da je ze vzela pot pod nogeuser posted image

ursa lepo da ste uzivali...

ehjoj ostalo podabla....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.7.2009 18:14:36   
Čebel@
vesnozaver.......super mereuser posted image user posted image user posted image user posted image ......kdaj je naslednjič pregled?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.7.2009 19:11:54   
sunny24
Čer!
OK, zdej me je pa malo "šok" ta oranžna farba...Mi ni neki, prevč močna za moje pojme.

Jst sem bla na fitnesu, zdej bomo pa z mojim pičla v Špar po plenice in enih par drobnarij...

kolumbo, lepo, da si se javla. Uživejte na morju še za nas! user posted image

vesnozaver, super za pregled in mere! user posted image user posted image user posted image

Pičim, Gaja poje arije...papa

Se tipkamo pole! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.7.2009 19:32:58   
črticaa
ooooranžnaaaaa

a je kul darilo,..tko mal bl simboličn,..2 kozarca za penino,..tko na peclu je srček,...23eur,... pa mogoče kšn lep okvir za poročno sliko,... sj bosta itak daril dobila preden se poročita

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.7.2009 19:57:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ooooranžnaaaaa

a je kul darilo,..tko mal bl simboličn,..2 kozarca za penino,..tko na peclu je srček,...23eur,... pa mogoče kšn lep okvir za poročno sliko,... sj bosta itak daril dobila preden se poročita
meni je to user posted image  darilo.....odvisno koliko si pripravljena dati.....midva sva recimo na vabila napisala da želiva denar in svatje so se tega držaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.7.2009 19:58:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

OK, zdej me je pa malo "šok" ta oranžna farba...Mi ni neki, prevč močna za moje pojme.

mene je tudi kar zaslepilouser posted image user posted image user posted image prva stran mi je lepa,tukaj je pa preveč  temno-vsaj tam bi moglo biti svetlej kjer so posti,se mi zdi

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.7.2009 20:05:23   
Onasiss
Kva a je dons kakšen praznik oranževcev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tale RR ga tudi serje.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?