Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 12:30:00
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
mi piše da naj bi tanci ob 9.16 napisala post pa ga ni
sej sem ga pa je pol ven vrglo....sem bla jezna pol pa nisem mela cajta še enkrat pisat ker je mala neki godrnjala pa še potem sva mogle it od doma...tko da grrrrrrr
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 12:39:26
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
mi piše da naj bi tanci ob 9.16 napisala post pa ga ni
sej sem ga pa je pol ven vrglo....sem bla jezna pol pa nisem mela cajta še enkrat pisat ker je mala neki godrnjala pa še potem sva mogle it od doma...tko da grrrrrrr
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 12:50:57
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
ajvy.......škoda .....kaj pa če bi naopravi prosila da sta s temu prijateljčkom še vedno skupaj
sem klicala...ne gre
packi....po moje da gre,samo ne da se jim s tem ukvarjat je pa škoda za Tarjo in tisga fantka
Tle se pa kar podpišem!
ne...gre zato ,da so oni na papirju samo številke oz osebe tega in tega meseca rojene...in ko delajo skupine gledajo samo mesece in ne tega kolk je skupina fenomenalna skupaj,,,,Tarjino skupino so čist razbili....tak da vsi tisti s katerimi se je ona drućla so šli drgam ona je pa ostala z novimi...kr neki....full sem žalostna.....res
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 13:00:06
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
ajvy.......škoda .....kaj pa če bi naopravi prosila da sta s temu prijateljčkom še vedno skupaj
sem klicala...ne gre
packi....po moje da gre,samo ne da se jim s tem ukvarjat je pa škoda za Tarjo in tisga fantka
Tle se pa kar podpišem!
ne...gre zato ,da so oni na papirju samo številke oz osebe tega in tega meseca rojene...in ko delajo skupine gledajo samo mesece in ne tega kolk je skupina fenomenalna skupaj,,,,Tarjino skupino so čist razbili....tak da vsi tisti s katerimi se je ona drućla so šli drgam ona je pa ostala z novimi...kr neki....full sem žalostna.....res
res je šment tole a gre zdej Tarja med tavelike(do sedaj je bila verjezno v jaslih )?......ne skrbi......jaz si predstavljam tvojo pupo kot full družabno in se bo ziher hitro spoprijateljila z drugimi otroci.....sej veš,otroci naj nebi komplicirali......je pa valda škoda ker ne bo nobenga poznala.....sej pravim,lahko pa da ne bo nobenih težav
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 13:13:26
tanci29
aja pa še zavese za hano pa obrobo za postelco k majo tisto ta ozko, ker mava vzdignjeno vzglavje in pol se je skos butala u dilce...pa ene plastične vilce žlice nože za erika...