Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:01:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea- mi je tok jasno k teb da se nekaterim ljudem ne posoja niiiiiiič!!!!!!!!!!!! Ja, ampak jaz bud.... pa pol jim, ker se mi zasmilijo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:02:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea jaz sem tuki, pa moram dol iz rač...... Sem malo prejm prišla iz Trzina, sem šla po podlogo za v stol, ker je ta stara čist zmahana in smrdi . Sem jo posodila in sem dobila nazaj ...Zdej si moram pa na vrata z rdečo šminko napisat, da tej osebi ne posodim več ničesar (da slučajno ne pozabim) res škoda veš kaj?drugič ko boš samo 3km stran od mene,ma da se oglasiš na kofici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:02:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, vsi vemo, da je Larissa že en kup mesecev doma, tako da dej si spremeni ticker no...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:03:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, vsi vemo, da je Larissa že en kup mesecev doma, tako da dej si spremeni ticker no... To sem jo že jaz pred meseci nagovarjla...... ZDAJ JE PA RES ŽE CAJT NO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:04:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tuki,... Berem v kaj se je razvila una k tema.....mislm prou zabavne so.....prvošolke... kar neki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:04:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea jaz sem tuki, pa moram dol iz rač...... Sem malo prejm prišla iz Trzina, sem šla po podlogo za v stol, ker je ta stara čist zmahana in smrdi . Sem jo posodila in sem dobila nazaj ...Zdej si moram pa na vrata z rdečo šminko napisat, da tej osebi ne posodim več ničesar (da slučajno ne pozabim) res škoda veš kaj?drugič ko boš samo 3km stran od mene,ma da se oglasiš na kofici Sem bila brez Evite in vem, da sva obe eni veliki čveki in bi pozabili na cajt, moj otrok bi pa doma jokal brez mamice.... Oči določenih stvari ne obvlada več..... Uboga moja punčka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:05:22
|
|
|
|
claud
|
ah sunny dej mi mir s tem tickerjem...važn da veš da je doma Pa še ne vem kako naj ga nardim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:07:05
|
|
|
|
claud
|
Uh babe sitne Kwa vas pa briga kok dni je stara
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:11:13
|
|
|
|
sunny24
|
Pa sej veš da smo firbci, ne? Pejdi na www.lilypie.com in tam naredi...Pol pa k ti da vn kodo jo prekopiri v tvoj profil pod dodaten opis, shrani and thats it!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:12:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa sej veš da smo firbci, ne? Pejdi na www.lilypie.com in tam naredi...Pol pa k ti da vn kodo jo prekopiri v tvoj profil pod dodaten opis, shrani and thats it!!! Sej zna, sam hoče bit drugačna.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:13:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa sej veš da smo firbci, ne? Pejdi na www.lilypie.com in tam naredi...Pol pa k ti da vn kodo jo prekopiri v tvoj profil pod dodaten opis, shrani and thats it!!! Sej zna, sam hoče bit drugačna.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:26:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea jaz sem tuki, pa moram dol iz rač...... Sem malo prejm prišla iz Trzina, sem šla po podlogo za v stol, ker je ta stara čist zmahana in smrdi . Sem jo posodila in sem dobila nazaj ...Zdej si moram pa na vrata z rdečo šminko napisat, da tej osebi ne posodim več ničesar (da slučajno ne pozabim) res škoda veš kaj?drugič ko boš samo 3km stran od mene,ma da se oglasiš na kofici Sem bila brez Evite in vem, da sva obe eni veliki čveki in bi pozabili na cajt, moj otrok bi pa doma jokal brez mamice.... Oči določenih stvari ne obvlada več..... Uboga moja punčka.... naslednjič malo s sabo vzemi in pridita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:30:35
|
|
|
|
claud
|
btw....men v profilu nikjer ne piše dodaten opis...oz. tam kjer je opis mi nč ne odpre, pokaže sam ta star ticker...drugega pa ne morm nč narest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:33:06
|
|
|
|
SURF
|
Dan,dan... Meni mlekca zmanjkuje mah,preveč sem utrujena...bom zdele malo pivca zvrnala,mogoče bo kej haska... Kaj je obvezna oprema pri dodatkih?Koliko flašk,da je komot?In kaj ko kam gremo? Joj...dajte pomagat se zopet učim Ima katera novalac,sedaj dobiva AC,ali lohka kej nadaljevanlnega? Bolj malo vem o vsem tem,se moram utečt Fullllllll lepe fotke Kam se naj usmerim ,da še js preberem tisto debato? p.s. Majchy tista posoda je iz interspara in je 30e.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:34:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud btw....men v profilu nikjer ne piše dodaten opis...oz. tam kjer je opis mi nč ne odpre, pokaže sam ta star ticker...drugega pa ne morm nč narest tistga zbriši in drugo kodo kopiraj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:39:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Dan,dan... Meni mlekca zmanjkuje mah,preveč sem utrujena...bom zdele malo pivca zvrnala,mogoče bo kej haska... Kaj je obvezna oprema pri dodatkih?Koliko flašk,da je komot?In kaj ko kam gremo? Joj...dajte pomagat se zopet učim Ima katera novalac,sedaj dobiva AC,ali lohka kej nadaljevanlnega? Bolj malo vem o vsem tem,se moram utečt Fullllllll lepe fotke Kam se naj usmerim ,da še js preberem tisto debato? p.s. Majchy tista posoda je iz interspara in je 30e. debata je tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/A_ne_znate_ve%C4%8D_rodit_OTROKA%3F/m_4367265/tm.htm škoda za mleko.....probi več počivati in Patricijo pristavljati....drugače pa si bila pridna ker si toliko časa dojila......midve imava flaško TommyTiplle in meni je super.....za ven imam manjo posodico z AM(v millerju prodajajo take da že določeno merico neseš s sabo in jo samo streseš,in termovko z vročo vodo posodo sem pa v ljubljani v interšparu iskala pa jo niso imeli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:40:11
|
|
|
|
sunny24
|
surf, mi mamo za Gajo 4 ta velike flaše 250ml in 5 ta malih 125ml (te so ostale še ko se je rodila) in ji v te dajem čajčka oz ko se ponoči zbudi k se itak samo crklja ji kar v to naštimam mleko. Novalac AC obstaja tudi 2, ampak jst bom počasi kar na navadnega novalac prešaltala. Ko gremo kam...Vzamem 2-3 flaše (odvisno kam in za kolko cajta gremo), mleko sabo, vodo v termovki, v eno flašo ohlajeno prevreto vodo, čajček in gremo. Če pa gremo za cel teden pa vzamem vse flaše.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:40:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud btw....men v profilu nikjer ne piše dodaten opis...oz. tam kjer je opis mi nč ne odpre, pokaže sam ta star ticker...drugega pa ne morm nč narest tistga zbriši in drugo kodo kopiraj Ne morm zbrisat ker mi ne odpre spljoh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:45:04
|
|
|
|
claud
|
no zdj mi je pa ratal kopirat, tickerja pa ne vidm...sam link
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:53:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud no zdj mi je pa ratal kopirat, tickerja pa ne vidm...sam link zbriši in kopiraj drugo kodo(so različne)-ne vem kako je tam jaz imam druge tickerje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:56:07
|
|
|
|
claud
|
Sam eno kodo mam... mah Qrc ne da se mi še s tem j....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:57:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sam eno kodo mam... mah Qrc ne da se mi še s tem j.... si celo kopirala? super avatar
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 11:58:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sam eno kodo mam... mah Qrc ne da se mi še s tem j.... si celo kopirala? super avatar Ja celo! Avatar zamenjan tukaj vam maha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 12:01:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sam eno kodo mam... mah Qrc ne da se mi še s tem j.... si celo kopirala? super avatar Ja celo! Avatar zamenjan tukaj vam maha pol pa ne vem kaj bi bilo full je cuker
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.7.2009 12:07:30
|
|
|
|
claud
|
Ni panike... bo sunny the tečka povedala Ful uživa v viseči mreži, v senčki med dvema drevesoma
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!