Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:18:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Čer.... Otroci spijo, Onasis dela za službo, ga jutr spet cel dan ne bo. Sem bila prej pri enih sosedih, sem se šla mal dogovarjat za vrtec, upam, da se bo dalo preko teh vez kaj uredit... Odvajanje od plenic..... jaz sem ga hotla že pri enem letu odvadt tako da.... Jaz sem bolj apelirala na vzgojiteljice, saj so tako, kot je Kolumbo rekla z njim cel dan. Sicer je bil naš Vito itak med ta zadnjimi brez plenic čez dan, ponoči smo jo skinili šele letos, tako da se ne sekiraj...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:18:49
|
|
|
|
Onasiss
|
ej sunny- da ne boš kopalk pozabla???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:20:36
|
|
|
|
Onasiss
|
AJa, smo danes imeli operacijo striženje... Je Onasis Vitu naredu tako frizuro, da ga alhko po ta novem kar Sweinsteiger kličem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:21:55
|
|
|
|
tanci29
|
evo¸kolumbo tvoja tortica...šla za med
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:27:08
|
|
|
|
tanci29
|
urša-wb...bere se kot da ste uživali ...joj tole vstajanje ponoči se še kar tok dojita al kaj...kako pa kaj napredujete z gh piškot-o vi ste tud uživčkal ajvy-jest pa ne vem a nej počakam da prej začne govort da mi bo sploh lohk povedal da ga lulat tišči ...ko bo pripravljena bo že šla mlea-superca za striženje...a vam lohk še erika prpelem sunny-uživajte na dopustu, pa tiste dve čvekujli pozdrav mi smo mel dons 83. roj.dan...imeli smo se super....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:29:03
|
|
|
|
tanci29
|
čtrica-si bla pridna danes s pospravljanjem...mi mamo tud vso to kramo u eni sobi k sam odlagamo...pomoje sploh not več ne moraš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 7:52:21
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Sam da vas pozdravim, pa lepo se mejte in se tipkamo v nedeljo oz pondelk!!! čawčaw
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:12:47
|
|
|
|
črticaa
|
dobro jutro vsem upam da mate povsod po sloveniji tako lep sonček kakor mi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:14:57
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čtrica-si bla pridna danes s pospravljanjem...mi mamo tud vso to kramo u eni sobi k sam odlagamo...pomoje sploh not več ne moraš ja iak poj pa z žakalm (tist od mercatorja ceker) okol hodm,..pa robo k jo nje rabmo gor,..pa robo k jo rabmo dol kr neki,...sam sm vesela da saj mam plc,..k drgač bi mi pokrov odnesel pa bi vse samo še v smeti vrgla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:16:42
|
|
|
|
črticaa
|
1 dobra novica (no ja bomo še vidkl a bo ) moij dragi se je odloču da bo zdj on delal z adrianam za šolo, ker mene in mame ne posluša in se samo nekaj krega in trmari,.... ko bo prišla ta ura bom jz kr z bajte ušla,..drgač ne vem če bo ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:20:13
|
|
|
|
črticaa
|
sunny a še niste šli na morje,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:41:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Drugac mi smo vredu...obiski so sli vceraj domov imeli smo se krasno...smo sli k mojemu brtrancu na rd je mel zurko tko da smo bli tam do 4h zjutraj,Mihailo je pa pancal... mami je pa po neme letu in pol spila mal puskin vodke ,sam me ni nic prjel ,ker nisem upala velik(ker je bil mihailo tu)...enkrat k bo pri babic bova mojim sla mal ven... TISTE, KI STE SLE NA MORJE UZIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:55:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 8:59:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE... vse naj naj naj tudi od nas in seveda vsem februarckom in februarcicam za nazaj tudi :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:02:16
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea hvala si bom prebrala mihailo ja srecnica ti. Jaz bi tudi, pa nasa noce flaske :) Imam ze prek glave te neprespane noci Drugace pa smo mi malo prehlajeni in imamo rahlo poln nosek. Upam, da bo kmalu mimo. Ta vikend smo uzivali v morju in mami in ati (midva z mozem) sva sla na eno praznovanje RD-ja in se malo sprostila ob pijaci in dobri druzbi. Noci so se vcedno neprespane, ampak sej bo :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:09:38
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:10:15
|
|
|
|
Onasiss
|
DOBRO JUTRO IN EVO TA PRAVA KAVA ZA VSE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:15:56
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:19:18
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-full je torta dobr zgledala Mihailo-lepo za obiske. Pa kar vodka???? Sunny-lepo se imej in maximalno uživaj.... Barbar- joj groza pa te noči, mogoče boš kej v članku našla.... No, mi smo imeli spet eno pa sloh ne vem zakaj??? Po moje se je hotla samo malo crkljat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:41:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mlea hvala si bom prebrala mihailo ja srecnica ti. Jaz bi tudi, pa nasa noce flaske :) Imam ze prek glave te neprespane noci Drugace pa smo mi malo prehlajeni in imamo rahlo poln nosek. Upam, da bo kmalu mimo. Ta vikend smo uzivali v morju in mami in ati (midva z mozem) sva sla na eno praznovanje RD-ja in se malo sprostila ob pijaci in dobri druzbi. Noci so se vcedno neprespane, ampak sej bo :) Moj tudi ni znal...pa sem mu parkrat svoje mleko spumpala in porbala dati po flaski ,ker me je zanimalo ,ce bo znal....pa na zacetku sploh ni znal,pol sem mu pa skoz devala cajcka in se je pocasi naucil...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:44:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
ENO [sm=smiley25.gif Na koliko ur hranite svoje pticke in cebelice?Jaz sem ze toliko mleka zliza da res ne vem na koliko ga naj hranim...zjutraj je jedel mleko ob 6h in sem mu zdaj ponudila kasico pa sploh noce...in tuhtam da zacnem tko:zjutraj mleko,nato cez 5h priblizno kasica(sadna)nato cez ne vem koliko ur zelenjavna ali mlecna in potem mleko...da bo tko zjutraj in zvecer mleko vmes pa kasice...ne vem,mogooc ne bom tko ampak morem probat en dan da vidim kaj mu pase,ker brezveze zlivam mleko stran...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 9:52:43
|
|
|
|
kayica24
|
Hey punce!! Hvala za včerajšnje čestitke naši Marineli... Smo praznovali s Kolumbino Nutella torto...Moja prva torta, ki sem jo nardila v življenju Dopustniki UŽIVAJTEEEEEE!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 10:32:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
HEY,kje pa ste punce???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.