|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
22.8.2009 23:05:39   
Katjusa
čer punce

sunny se posmsamo ko se bomo tud mi dol zmenl in ti javim uro in dan.....

drgač pa punce imejte se skrajno lepo, obiščite nas veste kje nas najdete..... če vas bo cukal ne nas krivit ker me ne šinfamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boste mele pa kak pir višla pa kr na recepcijo pošlte nam bodo že oni prnesl do šotorauser posted image user posted image user posted image user posted image
aja pa ne preveč čvekat, da ne bomo preveč v zaostankuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa se tipkamo, ko se vrnemo..... enkrat do nedelje ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

čaubau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
22.8.2009 23:13:36   
sunny24
OK katjusa, pol čakam na tvoj sms! Lepo in varno pot vam želim!!! Komi čakam, da se spoznamo!!!!user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 23:45:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
23.8.2009 4:53:26   
Čebel@
dobro jutro!

včeraj zvečer je bil pri nas sodni dan tko da sem se zdele prišla poslovit........mere mi odebelite in pobarvajte ker bom potem samo preletela poste

fajn se imejte in super čvekejte-se vidimo in tipkamo na 6. delu(seznami so na str.153 če bo kateri kopirala)

grem hano zbudit.............čaoooooooooooooooooo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
23.8.2009 5:11:17   

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro!

včeraj zvečer je bil pri nas sodni dan tko da sem se zdele prišla poslovit........mere mi odebelite in pobarvajte ker bom potem samo preletela poste

fajn se imejte in super čvekejte-se vidimo in tipkamo na 6. delu(seznami so na str.153 če bo kateri kopirala)

grem hano zbudit.............čaoooooooooooooooooo

UŽIVAJTE pa srečno vožnjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
23.8.2009 8:00:57   
Urša08
jutro

Mi smo včeraj zvečer prišli nazaj z morja. Kako ste? Mi smo uživali, vreme je bilo brez oblačka, malce preveč vročeuser posted image . Sedaj pa šibam razpakirat , pa kak stroj zalavfat potem gremo pa na kavico do mojih in na kosilo za taščin roj. dan. Se tipkamo zvečer

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
23.8.2009 8:56:33   
Onasiss
DOBRO JUTRO...... mi smo full fajn spal, no medve z Evito, moška polovica je pa imala polulani žur. user posted image  Je Viu u posteljo ušlo pa je bil Onasis dežuren....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
23.8.2009 8:57:36   
Onasiss
MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE...
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
23.8.2009 8:58:43   
Onasiss
Ursa-Wb, lepo te je brat....user posted image

Mejte lepo nedeljo, čao......

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
23.8.2009 9:44:46   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Tudi jst!!! user posted image

ursa, welcome back...Ta hujš čveke so šle na morje, tako, da boš lahko v miru prebrala vse kar si zamudila, ko ste pohajčkali! user posted image    Pa s kako slikico nas razveseli-ko boš na cajtu...Sej boš, ne?user posted image

Neki bi, pa še sama ne vem kaj...Bi mogla verjetno pakirat za jutri, ma se mi nekako lih ne da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
23.8.2009 9:50:25   
črticaa
morgen vsem

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
23.8.2009 10:15:43   
tanci29
jutro

http://www.islanddefjam.com/artist/news_single.aspx?nid=4878&artistID=7323

poslušejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
23.8.2009 10:37:51   
tanci29

user posted image

poljubčki od nas

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
23.8.2009 10:39:46   
sunny24
Poslušala, in je full dobr komadič...Ku vsi njegovi!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
23.8.2009 11:11:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

http://www.islanddefjam.com/artist/news_single.aspx?nid=4878&artistID=7323

poslušejteuser posted image user posted image user posted image

Hudoooooooooooo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
23.8.2009 12:59:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

poljubčki od nas

tudi od nas user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
23.8.2009 13:02:32   
Ajvy
Urša...wb.....te je lepo spet brat...

mlea....o bogec Vito..A je kaj takšnega sanjal???

Jst sploh ne vem kako naj se lotim tega razpleničevanja...res ne....če je kje kakšna dobra ideja....poslušam...oz. berem
sem  misnla da bi šla na trdo...pač zjutraj vstane...na kahlico..ji vse razložim, da je plenička samo še ponoči...in to je to....in potem mop v roke....in pralni stroj zalufan...sam ne vem...ker se mi zdi ,da bi molga bit potem doma...ne vem....ne vem....ne vem če mam dost živcev...k sem kr razrukana....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
23.8.2009 19:02:05   
črticaa
ayvj ne vem čpe bo šlo na trdo,..pomoje da bo tako samo še dlj trajalo,...

kaj +pa da ti pove ko jo lulat in jo hitro neseš?

user posted image

vse naj nja tudi od nas

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
23.8.2009 19:52:19   
piskot
cer.

se na hitro javim, potem pa nekaj ustvarjat.

danes smo piknikovali, prej smo sli mal v "hribe", vceraj smo se potepali okoli. dnevi letijo mimo.

ajvi pri nas smo bili pri 2 letih in 3 mesecih na "lulal sem" in sem rekla da se ni cas, ce se ne ve da ga tisci. pol pri 2 letih in pol smo bili pa ze na "lulam". 2 meseca kasneje smo prisli do "lulat". kakali smo v plenico se do prejsnjega meseca. no zdaj jo ima pa samo se za ponoci. ce smo pa kje zunaj, pa da ima ful dela, mu pa al uide, al pa gre sam lulat in je pol se po hrbtu ves poscan. tako da vedno za preoblect s sabo nosim. je pa res, da je zdajle idealen cas za odvajanje, samo ce ji ni jasno, ce ne ve kdaj jo tisci, se mi zdi da je brez veze da se matrata.

ursa welkom bek!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 21:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
23.8.2009 21:38:20   
Urša08
dober večer

Mi smo cel dan okol skakali. Saj je pasal sam zdele me je pa kr groza k mamo celo štalo doma. Bom jutri glancala stanovanjeuser posted image

Ajvy glede odvajanja jaz ne bi hitela. Bi poskusila in če bo Tarja pripravljena boš koj vidla (v parih dneh), če pa še nima občutka kdaj lula je pa še prezgodaj in boš mela precej dela s pranjem in čiščenjem stanovanja. Vsekakor sem zato, da se otroka odvaja takrat ko je pripravljen in ne na silo, pa sej me že poznaš user posted image user posted image . Pri Nejcu je šlo kar lahko, ene tri dni je večkrat kako lužico naredu, potem mu je pa max. 2* na teden ušlo, tako da pretiranega čiščenja nisem mela.user posted image

Eto, da še mal o morčiju povem. Teden je šel tko hitro okol, da sploh nisem dojemala. Za moje pojme je bilo malce prevroče, tako da je bil Žigec malce bogi - kdo je pa računal na vročinski val user posted image Sej ni bilo tako hudo sam zvečer k sem ga dala spat sem ga dala sam v body-ju, ponoč mu je blo pa hladno in sem ga mogla pokrivat - kar je pomenilo večkratno vstajanje, jedu je dvakrat na noč, pa dvakrat za pokrivanje in sem 4* vstajalauser posted image . Mu je pa ful pasalo na plaži v senčki zaspat. Vmes smo šli enkrat še v Rovinj sončni zahod gledat in je bil čudovit večer, pa enkrat v akvarij v Pulo. Ko na koncu povzameš vidiš da je blo superuser posted image .

Me je pa Žiga začel občasno malce gristi med dojenjem, kar mi ni všečuser posted image . Tega Nejc ni počel. Jutri ima Žiga cepljenje in posvetovalnico pa poročam. Sedaj grem pa počasi spančkat, ker mi manjka spanca.

nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
23.8.2009 21:44:34   
Urša08
sunny vi greste pa na morje user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte, uživajte, sam uživajte user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
23.8.2009 21:45:08   
Urša08
črticaa sem ti poslala sporočilo

sedaj pa res šibam spat

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
23.8.2009 21:54:43   
črticaa
hahah zanimivo katjuše pa majči ni,..pa v celem dnemu napišemo samo 10 postov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mi2 sva bla pri nas doma,..sm ga dala v varstvo , so šli mal na sprehod,..jz sm pa pospravla "mojo sobo" ki je sedaj skladišče,..za plenice, robčke, cunce, globoko košaro,...vse je povsod,..no zdj je pa vse na 1 kupuuser posted image user posted image

no še mal sm zaslužila, sam spet ne vem kam sm un dnar dala,  to se mi zmeri zgodiuser posted image

dragi spi, dominik spi, adrian pa že skoraj spiuser posted image user posted image  mami pa na FB kmetujeuser posted image user posted image

lahko noč vsem skupaj

za vse k ste blizu kranja doma,..mam komarčkov čaj,..sm misnla da je insant(pa je na vrečke) in eno milupa mlečno kašo,... oboje zaprto,... in podarim, ker res nočem v smeti metat

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
23.8.2009 22:14:31   
sunny24
Čer!
Evo, ratalo mi je spakirat vse (upam!), jutri sam še v avte naložimo in pičimo...user posted image  Vas bom pršla še zjutri pozdravit, k gremo šele okoli 9h.
Popoldne smo z Gajčiko pohajale malo pr moji mami, malo pr noni, zdej nam je pa ratalo, da je madam zaspala...

Pičim malo na FB, pol pa na kavč!

NOČKO! user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.