Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 23:05:39
|
|
|
|
Katjusa
|
čer punce sunny se posmsamo ko se bomo tud mi dol zmenl in ti javim uro in dan..... drgač pa punce imejte se skrajno lepo, obiščite nas veste kje nas najdete..... če vas bo cukal ne nas krivit ker me ne šinfamo če boste mele pa kak pir višla pa kr na recepcijo pošlte nam bodo že oni prnesl do šotora aja pa ne preveč čvekat, da ne bomo preveč v zaostanku lepo se mejte pa se tipkamo, ko se vrnemo..... enkrat do nedelje ziher čaubau
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 23:13:36
|
|
|
|
sunny24
|
OK katjusa, pol čakam na tvoj sms! Lepo in varno pot vam želim!!! Komi čakam, da se spoznamo!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 23:45:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 4:53:26
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! včeraj zvečer je bil pri nas sodni dan tko da sem se zdele prišla poslovit........mere mi odebelite in pobarvajte ker bom potem samo preletela poste fajn se imejte in super čvekejte-se vidimo in tipkamo na 6. delu(seznami so na str.153 če bo kateri kopirala) grem hano zbudit.............čaoooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 5:11:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dobro jutro! včeraj zvečer je bil pri nas sodni dan tko da sem se zdele prišla poslovit........mere mi odebelite in pobarvajte ker bom potem samo preletela poste fajn se imejte in super čvekejte-se vidimo in tipkamo na 6. delu(seznami so na str.153 če bo kateri kopirala) grem hano zbudit.............čaoooooooooooooooooo UŽIVAJTE pa srečno vožnjo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 8:00:57
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo včeraj zvečer prišli nazaj z morja. Kako ste? Mi smo uživali, vreme je bilo brez oblačka, malce preveč vroče . Sedaj pa šibam razpakirat , pa kak stroj zalavfat potem gremo pa na kavico do mojih in na kosilo za taščin roj. dan. Se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 8:56:33
|
|
|
|
Onasiss
|
DOBRO JUTRO...... mi smo full fajn spal, no medve z Evito, moška polovica je pa imala polulani žur. Je Viu u posteljo ušlo pa je bil Onasis dežuren....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 8:57:36
|
|
|
|
Onasiss
|
MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 8:58:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-Wb, lepo te je brat.... Mejte lepo nedeljo, čao......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 9:44:46
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE... Tudi jst!!! ursa, welcome back...Ta hujš čveke so šle na morje, tako, da boš lahko v miru prebrala vse kar si zamudila, ko ste pohajčkali! Pa s kako slikico nas razveseli-ko boš na cajtu...Sej boš, ne? Neki bi, pa še sama ne vem kaj...Bi mogla verjetno pakirat za jutri, ma se mi nekako lih ne da...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 9:50:25
|
|
|
|
črticaa
|
morgen vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 10:37:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE... poljubčki od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 10:39:46
|
|
|
|
sunny24
|
Poslušala, in je full dobr komadič...Ku vsi njegovi!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 12:59:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea MARINELI OD KAYICE VSE NAJ ZA OBMESEČJE... poljubčki od nas tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 13:02:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...wb.....te je lepo spet brat... mlea....o bogec Vito..A je kaj takšnega sanjal??? Jst sploh ne vem kako naj se lotim tega razpleničevanja...res ne....če je kje kakšna dobra ideja....poslušam...oz. berem sem misnla da bi šla na trdo...pač zjutraj vstane...na kahlico..ji vse razložim, da je plenička samo še ponoči...in to je to....in potem mop v roke....in pralni stroj zalufan...sam ne vem...ker se mi zdi ,da bi molga bit potem doma...ne vem....ne vem....ne vem če mam dost živcev...k sem kr razrukana....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 19:02:05
|
|
|
|
črticaa
|
ayvj ne vem čpe bo šlo na trdo,..pomoje da bo tako samo še dlj trajalo,... kaj +pa da ti pove ko jo lulat in jo hitro neseš? vse naj nja tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 19:52:19
|
|
|
|
piskot
|
cer. se na hitro javim, potem pa nekaj ustvarjat. danes smo piknikovali, prej smo sli mal v "hribe", vceraj smo se potepali okoli. dnevi letijo mimo. ajvi pri nas smo bili pri 2 letih in 3 mesecih na "lulal sem" in sem rekla da se ni cas, ce se ne ve da ga tisci. pol pri 2 letih in pol smo bili pa ze na "lulam". 2 meseca kasneje smo prisli do "lulat". kakali smo v plenico se do prejsnjega meseca. no zdaj jo ima pa samo se za ponoci. ce smo pa kje zunaj, pa da ima ful dela, mu pa al uide, al pa gre sam lulat in je pol se po hrbtu ves poscan. tako da vedno za preoblect s sabo nosim. je pa res, da je zdajle idealen cas za odvajanje, samo ce ji ni jasno, ce ne ve kdaj jo tisci, se mi zdi da je brez veze da se matrata. ursa welkom bek!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 21:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 21:38:20
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer Mi smo cel dan okol skakali. Saj je pasal sam zdele me je pa kr groza k mamo celo štalo doma. Bom jutri glancala stanovanje Ajvy glede odvajanja jaz ne bi hitela. Bi poskusila in če bo Tarja pripravljena boš koj vidla (v parih dneh), če pa še nima občutka kdaj lula je pa še prezgodaj in boš mela precej dela s pranjem in čiščenjem stanovanja. Vsekakor sem zato, da se otroka odvaja takrat ko je pripravljen in ne na silo, pa sej me že poznaš . Pri Nejcu je šlo kar lahko, ene tri dni je večkrat kako lužico naredu, potem mu je pa max. 2* na teden ušlo, tako da pretiranega čiščenja nisem mela. Eto, da še mal o morčiju povem. Teden je šel tko hitro okol, da sploh nisem dojemala. Za moje pojme je bilo malce prevroče, tako da je bil Žigec malce bogi - kdo je pa računal na vročinski val Sej ni bilo tako hudo sam zvečer k sem ga dala spat sem ga dala sam v body-ju, ponoč mu je blo pa hladno in sem ga mogla pokrivat - kar je pomenilo večkratno vstajanje, jedu je dvakrat na noč, pa dvakrat za pokrivanje in sem 4* vstajala . Mu je pa ful pasalo na plaži v senčki zaspat. Vmes smo šli enkrat še v Rovinj sončni zahod gledat in je bil čudovit večer, pa enkrat v akvarij v Pulo. Ko na koncu povzameš vidiš da je blo super . Me je pa Žiga začel občasno malce gristi med dojenjem, kar mi ni všeč . Tega Nejc ni počel. Jutri ima Žiga cepljenje in posvetovalnico pa poročam. Sedaj grem pa počasi spančkat, ker mi manjka spanca. nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 21:44:34
|
|
|
|
Urša08
|
sunny vi greste pa na morje Uživajte, uživajte, sam uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 21:45:08
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa sem ti poslala sporočilo sedaj pa res šibam spat nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 21:54:43
|
|
|
|
črticaa
|
hahah zanimivo katjuše pa majči ni,..pa v celem dnemu napišemo samo 10 postov evo mi2 sva bla pri nas doma,..sm ga dala v varstvo , so šli mal na sprehod,..jz sm pa pospravla "mojo sobo" ki je sedaj skladišče,..za plenice, robčke, cunce, globoko košaro,...vse je povsod,..no zdj je pa vse na 1 kupu no še mal sm zaslužila, sam spet ne vem kam sm un dnar dala, to se mi zmeri zgodi dragi spi, dominik spi, adrian pa že skoraj spi mami pa na FB kmetuje lahko noč vsem skupaj za vse k ste blizu kranja doma,..mam komarčkov čaj,..sm misnla da je insant(pa je na vrečke) in eno milupa mlečno kašo,... oboje zaprto,... in podarim, ker res nočem v smeti metat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 23.8.2009 22:14:31
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, ratalo mi je spakirat vse (upam!), jutri sam še v avte naložimo in pičimo... Vas bom pršla še zjutri pozdravit, k gremo šele okoli 9h. Popoldne smo z Gajčiko pohajale malo pr moji mami, malo pr noni, zdej nam je pa ratalo, da je madam zaspala... Pičim malo na FB, pol pa na kavč! NOČKO!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.