|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
22.8.2009 13:11:35   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

MOJE DRAGE RR-JEVKE,...

A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,....

zakaj pa nebi šla sama?

že zarad vožnje,..pa družbe

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.8.2009 13:12:21   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BALONCY TAKOJ K MEN NA KAVO SM US PUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poj pa še k menuser posted image user posted image user posted image  ti bom povedala kje je HM user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 13:13:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.8.2009 13:49:55   
črticaa
živjo birdyuser posted image
a ne pakiraš za na morje,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.8.2009 13:59:35   
TAMIKA3
OJLA!
user posted image počivajo user posted image user posted image user posted image user posted image ,atija ni user posted image , mami pa na rr visi user posted image user posted image user posted image
ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.8.2009 14:01:17   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.8.2009 14:01:19   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

OJLA!
user posted image počivajo user posted image user posted image user posted image user posted image ,atija ni user posted image , mami pa na rr visi user posted image user posted image user posted image
ej ste ene čveke, vas sploh ne dohajam. ko sem jaz kle ni nobene, ko me ni pa man 30 strani branja user posted image

sm jz mam približno isto zgodbo,..samo da mam še tavelikega ki neuspešno dela za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.8.2009 14:02:30   
TAMIKA3

OJLA!

sm jz mam približno isto zgodbo,..samo da mam še tavelikega ki neuspešno dela za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdo a tvoj user posted image . mater sem firbčna user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.8.2009 14:04:09   
birdy

Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  K cigani bomo, ajmeuser posted image user posted image
Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbuditauser posted image )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamotuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netuuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.8.2009 14:04:54   
črticaa

OJLA!

kdo a tvoj user posted image . mater sem firbčna user posted image

ne moj dragi je na šihtu, njegov starejši sin (9 let)pa trmari namesto da bi že vse skupaj rešil

< Sporočilo je popravil črticaa -- 22.8.2009 14:05:36 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.8.2009 14:06:28   
birdy

birdy..........jutri ob 6.00 je pri nas zboruser posted image

A gre Katjuša istočasno?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.8.2009 14:06:46   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Vse že spakiran. Zdej ma pa moj operacija: spraviti vse v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  K cigani bomo, ajmeuser posted image user posted image
Jst pa uživam, obe tamali spita pa ju čuvam (beri: čakam da se zbuditauser posted image )... Sej ne da mava dve varuške, pa bi ju kamot po varuški pred bajto poslušala, sam ni ga čez kamotuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baba trapasta, dec se matra, jst pa na netuuser posted image user posted image user posted image

ja to je edin pametno,..sj kdaj se pa lah tud mi mal spočijemo,.... a nimate truge,.......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.8.2009 14:07:50   
birdy

ja to je edin pametno,..sj kdaj se pa lah tud mi mal spočijemo,.... a nimate truge,.......

Oooo, mava trugo, mava... Pa je robe vseen prevečuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.8.2009 14:11:44   
črticaa

Oooo, mava trugo, mava... Pa je robe vseen prevečuser posted image

ja madona,...kaj pa nesete vse sabouser posted image user posted image

aja saj res šotor pa vse,..pozabila sm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.8.2009 14:18:30   
črticaa
birdy imaš zs

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.8.2009 14:25:12   
birdy

birdy imaš zs

Tud ti...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.8.2009 14:29:43   
črticaa

birdy imaš zs

Tud ti...

si ga že nazaj dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.8.2009 14:34:11   
Jutta
Zdravo čveke!

Ste pa imele pravo žurko včeraj. Sem komaj našla čas, da sem vse prebralauser posted image

Najlepša hvala za vsa voščilauser posted image
Iz torte ne bo nič, ker imam zaradi Vida dieto brez mleka in jajcuser posted image Sem pa kolegom v četrtek častila sladoled v čolnarni v Tivoliju. Familija pa pride na vrsto drug teden, ko pridejo z morja.

Glede seznama - ne vem, a upoštevate, če se sam obrne na trebuh? Če to velja, potem, dajte slikco za kotaljenje, prosim.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.8.2009 14:36:37   
Jutta
Sem videla, da ste debatirale o receptih za Aptamil. A vam je te recepte napisal pediater? Kako to, da zavarovanje povrne denar?

Namreč tudi jaz zaradi polivanja dodajam zgoščeno adaptirano mleko namenjeno alergikom, pa mi nihče ni rekel, da sem upravičena do vračila denarja ali do receptauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.8.2009 14:39:26   
Anonimen

a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala.
tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile.

tako da ti kar še kej napiši.

mene to prav nič ne moti, da ste mamice ptičkov in čebelic - se mi zdi prav lušno

če sem pa čist iskrena, sta me zmotila posta od hedvige in majchy, ki sta bila za mano, pa sem se pol počutla kot vmeševalec- res, ker nobena ni komentirala mojega posta, je pa blo nekaj o teži in tko sem pomislila, da gre meni, naj se ne vmešavam

res nisem mislila nič slabega

vsem, ki odhajate na dopust, se fino imejte, ostale pa uživajte v porodniški, ker res hitro  mine

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.8.2009 14:52:04   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: nya

a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala.
tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile.

tako da ti kar še kej napiši.

mene to prav nič ne moti, da ste mamice ptičkov in čebelic - se mi zdi prav lušno

če sem pa čist iskrena, sta me zmotila posta od hedvige in majchy, ki sta bila za mano, pa sem se pol počutla kot vmeševalec- res, ker nobena ni komentirala mojega posta, je pa blo nekaj o teži in tko sem pomislila, da gre meni, naj se ne vmešavam

res nisem mislila nič slabega

vsem, ki odhajate na dopust, se fino imejte, ostale pa uživajte v porodniški, ker res hitro  mine

no me veseli da si se oglasila...mogoče sploh nista prej brale tvoja posta šele pol pa je mal čudno izpadlo...no sam da je zdej vse ok in brez zamer

jaja porodniška gre pa hitro prehitro sploh tale tadruga se mi zdi da leti s svetlobno hitrostjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.8.2009 14:55:50   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Sem videla, da ste debatirale o receptih za Aptamil. A vam je te recepte napisal pediater? Kako to, da zavarovanje povrne denar?

Namreč tudi jaz zaradi polivanja dodajam zgoščeno adaptirano mleko namenjeno alergikom, pa mi nihče ni rekel, da sem upravičena do vračila denarja ali do receptauser posted image

jutta midve s hano sva bili napoteni na pediatrično zaradi polivanja, kjer so ji potem ugotovili alergijo na kravje mleko, tam so nama potem dali recept, mislim da ga kar tako pri pediatru ne moreš dobit.
no jest jo dojim tako da sem na dieti sem pa vseeno šla po recept ker sem ji kašice delala s tem mlekom. sam zdej neki štrajka in noče jest tega tako da ji zdaj dela to z riževim mlekom, sam mislm da ji tud ta ni kej preveč ušeč..bom mal kombinirala pa da pol neki pogruntam.

no zdej si pa mene predstavljej kako bom tole torto delala, bom mela kr mojga zraven da bo lizal namest meneuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.8.2009 14:58:21   
tanci29
taika-delam cigansko meso za večerjouser posted image sam namest česna bom uporabila čebulo in grahuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.8.2009 15:04:18   
Jutta
Tanci, kdaj pa so ugotovili alergijo na mleko? Tudi Vidu so vzeli kri zaradi alergije na jajca in mleko, samo pri enem mesecu še ni nič pokazalo. Potem so mu vzeli spet kri pri petih mesecih, a še zmeraj nisva dobila izvidov in sem na dieti po zdravnikovem receptu samo iz preventive. Tudi meni umetno mleko smrdi po briketih, samo Vid ga ima pa ful rad.
A so rekli, da bo alergija izzvenela čez čas?

Ja tole s torto pa kar dobro razumemuser posted image Tudi drugače sem morala najti druge načine sladkanja, ker sem po naravi kar velik sladkosneduser posted image . Še posebej pogrešam Kinder Buenouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 15:12:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?