Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:16:46
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan poljubčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:18:38
|
|
|
|
tanci29
|
mi smo ustal stari je že šou na šiht, pride enkrat zvečer, erik je pri babici midve pa sva doma u totalnem razsulu....bom kar mižala da ne gledam te svinjarije ajde uživejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:27:30
|
|
|
|
baki
|
tk punce jst sem že na pol skuhala.bom nardila lazanjo.njam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:49:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 JUTTA!!!!!!!!!! tudi od nas vse naj naj..... torto pa upam, da si včeraj spekla, da boš lahko danes počivala in praznovala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:49:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan čestitke za mini RD tud od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:49:49
|
|
|
|
hedviga
|
Žijo pupe! Da vas vsaj na hitro malo pozdravim!! Sem majči obljubila da dam vsaj en glas od sebe: hou Lep seznamček, ampak ugotavljam da je naš Miha en gigant Marička pomagi, prec na dieto! Pri nas je sicer dnevno vedno bolj pestro, ob priliki bom malo več napisala. Samo norita in migata, nagajata, nič ne spita, skratka živahna sta do amena. Mamica pa dol pade vsak dan. Me pa zanima tiste ki imate že zobate otroke, kako se je kazalo da bojo zobki kmal?!Ker jaz iz srca upam da je to vzrok , naš Mihec me zadnje dni spravlja ob pamet, res. Vsem en LP in vsem dopustnicam: važiiičke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 9:50:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 danes me pa čaka pranje,šopingiranje in pakiranje jst že perem pakirat grem pa zdle k gremo pol k tašči in tastu na kosilo nismo bli tam že ful časa pomoje ene 2 meseca če ne več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:08:43
|
|
|
|
Čebel@
|
baki.........si videla ZS?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:11:36
|
|
|
|
Čebel@
|
hedviga......pridna da si se oglasila Miha ima čist ok mere,tko da ga ne dajat na dieto .....smo važne in to zelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
super - človek hoče odgovorit nekomu, ki je zastavil vprašanje - dobi pa kaj? mi je žal, da sem karkoli napisala, zato brišem svoj post
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ga ne morem sama, bom prosila enega od rr, da zbriše - TAMIKA3 - sem pa zate z veseljem dosegljiva na zs
< Sporočilo je popravil nya -- 22.8.2009 10:15:57 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:18:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya super - človek hoče odgovorit nekomu, ki je zastavil vprašanje - dobi pa kaj? mi je žal, da sem karkoli napisala, zato brišem svoj post ne razumem na koga si jezna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:23:09
|
|
|
|
hedviga
|
Joj, Nya, upam da te nisem jaz razjezila?! Upam, da ne! Gledala sem seznamček naših februarčkov. Nič slabega mislila...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:36:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko. men se zdi prav, da si ji odgovorila.... sam ne razumem kaj je narobe in ne rabte nič brisat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:41:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko. pa kje si pa brebrala,da se ne smeš umešat? me smo vesele vsakega nasveta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 10:46:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko. a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala. tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile. tako da ti kar še kej napiši.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 11:09:05
|
|
|
|
črticaa
|
MOJE DRAGE RR-JEVKE,... A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 11:12:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa MOJE DRAGE RR-JEVKE,... A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,.... zakaj pa nebi šla sama?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 11:50:31
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene iz šopinga...Ku je blo fajn! Pa še kofetkala sem...ITAK! balonchy, najprej da tebi povem, da ima HM in CA kar precej jesenske/zimske robe za fantke-meni se zdi da celo več kot za pupice oz so lepše in bolj frajrske fantovske cotke! Če za Gajo nisem nič najdla (razn trenirkice), pol veš, da ni nič pametnega... Gaji sem nabavla v CA 2 trenirkici, pol pa še malenkosti (oz en kup reči) za na morje, majo neke nove plenice Pampers v DM in sem jih uzela za sprovat...Tak bel paket...bomo vidli. Cena je pa ista kot ostale pamperske. Pol pa še piškote, pa enih par frutkov, čajčka, pa žličke,... Zdej grem pa kofetkat z mojim na balkon...Pol popoldne pa pakiranje...Pridejo moji starši sem, da bojo malo Gajo poahtali ta cajt, ko bom jst pakirala, k če ne ne bom nardila niti N od nič... Se tipkamo pole kej! Lepo soboto še naprej!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 11:57:56
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-sem učer vidla te planice...a so zakej...kako pa zgledajo a so iste kt ostale al je kej drgač u hm se je men tud zdel da majo za fanteke več...u bistvu za pupe majo eno samo sranje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 12:29:56
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy..........jutri ob 6.00 je pri nas zbor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 12:55:37
|
|
|
|
Balonchy
|
Oj... Jst šibam u Kranj po 2 avtosedeža (ma ta weekend BC vsakih 50€ otroške opreme 10€ bon)... A je kera tam u bližini... Cajt za kafe??? Mojo št. ma Sunny, Birdy, Tanci, ... Pokličte me, če mate 5 min cajta... Pa pa .... LETIMMMMMMMMMMM (s kulikopterjem od tanci, k jadrnica je še kr zasidrana)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 22.8.2009 12:56:48
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo mene iz šopinga...Ku je blo fajn! Pa še kofetkala sem...ITAK! balonchy, najprej da tebi povem, da ima HM in CA kar precej jesenske/zimske robe za fantke-meni se zdi da celo več kot za pupice oz so lepše in bolj frajrske fantovske cotke! Če za Gajo nisem nič najdla (razn trenirkice), pol veš, da ni nič pametnega... Gaji sem nabavla v CA 2 trenirkici, pol pa še malenkosti (oz en kup reči) za na morje, majo neke nove plenice Pampers v DM in sem jih uzela za sprovat...Tak bel paket...bomo vidli. Cena je pa ista kot ostale pamperske. Pol pa še piškote, pa enih par frutkov, čajčka, pa žličke,... Zdej grem pa kofetkat z mojim na balkon...Pol popoldne pa pakiranje...Pridejo moji starši sem, da bojo malo Gajo poahtali ta cajt, ko bom jst pakirala, k če ne ne bom nardila niti N od nič... Se tipkamo pole kej! Lepo soboto še naprej! Kokica hvala za info... Če bo cajt, se ustavin nazaj grede iz KR v LJ... A U KR JE TUT H&M???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 13:11:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?