|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
22.8.2009 9:16:46   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.8.2009 9:18:38   
tanci29
mi smo ustal
stari je že šou na šiht, pride enkrat zvečer, erik je pri babici midve pa sva doma u totalnem razsulu....bom kar mižalauser posted image da ne gledam te svinjarije

ajde uživejte

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.8.2009 9:27:30   
baki
tk punce jst sem že na pol skuhala.bom nardila lazanjo.njam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
22.8.2009 9:49:02   
Katjusa

JUTTA!!!!!!!!!!

user posted image

tudi od nas vse naj naj..... torto pa upam, da si včeraj spekla, da boš lahko danes počivala in praznovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.8.2009 9:49:28   
Katjusa

ŽIGA,TIA,PATRICIJA-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

čestitke za mini RD tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.8.2009 9:49:49   
hedviga
Žijo pupe! Da vas vsaj na hitro malo pozdravim!! Sem majči obljubila da dam vsaj en glas od sebe: hou user posted image
Lep seznamček, ampak ugotavljam da je naš Miha en gigant user posted image Marička pomagi, prec na dieto! user posted image
Pri nas je sicer dnevno vedno bolj pestro, ob priliki bom malo več napisala. Samo norita in migata, nagajata, nič ne spita, skratka živahna sta do amena. Mamica pa dol pade vsak dan. user posted image
Me pa zanima tiste ki imate že zobate otroke, kako se je kazalo da bojo zobki kmal?!Ker jaz iz srca upam da je to vzrok , naš Mihec me zadnje dni spravlja ob pamet, res.

Vsem en LP in vsem dopustnicam: važiiičke user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.8.2009 9:50:43   
Katjusa

danes me pa čaka pranje,šopingiranje in pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst že perem pakirat grem pa zdle k gremo pol k tašči in tastu na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nismo bli tam že ful časa pomoje ene 2 meseca če ne večuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.8.2009 10:08:43   
Čebel@
baki.........si videla ZS?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.8.2009 10:11:36   
Čebel@
hedviga......pridna da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miha ima čist ok mere,tko da ga ne dajat na dietouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....smo važne in to zelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.8.2009 10:14:21   
Anonimen
super - človek hoče odgovorit nekomu, ki je zastavil vprašanje - dobi pa kaj?user posted image  mi je žal, da sem karkoli napisala, zato brišem svoj post

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.8.2009 10:14:52   
Anonimen
ker ga ne morem sama, bom prosila enega od rr, da zbriše - TAMIKA3 - sem pa zate z veseljem dosegljiva na zs

< Sporočilo je popravil nya -- 22.8.2009 10:15:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.8.2009 10:18:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: nya

super - človek hoče odgovorit nekomu, ki je zastavil vprašanje - dobi pa kaj?user posted image  mi je žal, da sem karkoli napisala, zato brišem svoj post
ne razumem na koga si jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.8.2009 10:23:09   
hedviga
Joj, Nya, upam da te nisem jaz razjezila?! user posted image Upam, da ne! Gledala sem seznamček naših februarčkov. Nič slabega mislila...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.8.2009 10:33:45   
Anonimen
Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko.

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.8.2009 10:36:49   
Katjusa

Zaznala sem, da se naj ne vmešavam - jaz povem, kar mi leži. Vendar niti slučajno se nisem hotela vmešavati, želela sem le odgovoriti vaši februarčici. Sicer je pa tako in tako vseeno, sem si že večkrat rekla, da ne bom več, pa vedno želim pomagat, če lahko.

men se zdi prav, da si ji odgovorila.... sam ne razumem kaj je narobeuser posted image
in ne rabte nič brisat....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.8.2009 10:41:04   
Čebel@

pa kje si pa brebrala,da se ne smeš umešat?user posted image user posted image user posted image me smo vesele vsakega nasvetauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.8.2009 10:46:25   
tanci29

a lohk čist tko mim vrste vprašam kje si zaznala da se ne vmešavaj? dej plis mi povej ker jest nikjer nisem kaj takega zasledila in še nekaj ti povem da se me mamice februarčkov ful dobr štekamo in smo prav vesele tudi vsakega drugega ki se nam pridruži al pa nas kej pokomentira, tako da mi res ni jasno med katerimi vrsticami si to prebrala.
tudi tistim ki se jim zdimo strašansko smotane in ne vem kaj ker imamo temo ptički in čebelice smo čist lepo povedale zakaj tako. in nikoli nismo nobenega kar takole odslovile.

tako da ti kar še kej napiši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.8.2009 11:09:05   
črticaa
MOJE DRAGE RR-JEVKE,...

A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.8.2009 11:12:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

MOJE DRAGE RR-JEVKE,...

A SE JE ŽE KERA SPOMNILA DA GRE Z MANO POGLEDAT NA MORJE MAJČI, KATJUŠO IN BIRDY,...KER SAMA ZIHER NE GREM,....

zakaj pa nebi šla sama?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.8.2009 11:50:31   
sunny24
Evo mene iz šopinga...Ku je blo fajn! Pa še kofetkala sem...ITAK! user posted image user posted image user posted image

balonchy, najprej da tebi povem, da ima HM in CA kar precej jesenske/zimske robe za fantke-meni se zdi da celo več kot za pupice oz so lepše in bolj frajrske fantovske cotke! user posted image   Če za Gajo nisem nič najdla (razn trenirkice), pol veš, da ni nič pametnega...user posted image user posted image user posted image

Gaji sem nabavla v CA 2 trenirkici, pol pa še malenkosti (oz en kup reči) za na morje, majo neke nove plenice Pampers v DM in sem jih uzela za sprovat...Tak bel paket...bomo vidli. Cena je pa ista kot ostale pamperske. Pol pa še piškote, pa enih par frutkov, čajčka, pa žličke,...

Zdej grem pa kofetkat z mojim na balkon...Pol popoldne pa pakiranje...Pridejo moji starši sem, da bojo malo Gajo poahtali ta cajt, ko bom jst pakirala, k če ne ne bom nardila niti N od nič...user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo pole kej! Lepo soboto še naprej! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.8.2009 11:57:56   
tanci29
sunny-sem učer vidla te planice...a so zakej...kako pa zgledajo a so iste kt ostale al je kej drgač

u hm se je men tud zdel da majo za fanteke več...u bistvu za pupe majo eno samo sranje

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.8.2009 12:29:56   
Čebel@
birdy..........jutri ob 6.00 je pri nas zboruser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.8.2009 12:55:37   
Balonchy
Oj...

Jst šibam u Kranj po 2 avtosedeža (ma ta weekend BC vsakih 50€ otroške opreme 10€ bon)...
A je kera tam u bližini... Cajt za kafe???

Mojo št. ma Sunny, Birdy, Tanci, ...
Pokličte me, če mate 5 min cajta...

Pa pa ....

LETIMMMMMMMMMMM (s kulikopterjem od tanci, k jadrnica je še kr zasidrana)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.8.2009 12:56:48   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Evo mene iz šopinga...Ku je blo fajn! Pa še kofetkala sem...ITAK! user posted image user posted image user posted image

balonchy, najprej da tebi povem, da ima HM in CA kar precej jesenske/zimske robe za fantke-meni se zdi da celo več kot za pupice oz so lepše in bolj frajrske fantovske cotke! user posted image   Če za Gajo nisem nič najdla (razn trenirkice), pol veš, da ni nič pametnega...user posted image user posted image user posted image

Gaji sem nabavla v CA 2 trenirkici, pol pa še malenkosti (oz en kup reči) za na morje, majo neke nove plenice Pampers v DM in sem jih uzela za sprovat...Tak bel paket...bomo vidli. Cena je pa ista kot ostale pamperske. Pol pa še piškote, pa enih par frutkov, čajčka, pa žličke,...

Zdej grem pa kofetkat z mojim na balkon...Pol popoldne pa pakiranje...Pridejo moji starši sem, da bojo malo Gajo poahtali ta cajt, ko bom jst pakirala, k če ne ne bom nardila niti N od nič...user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo pole kej! Lepo soboto še naprej! user posted image

Kokica hvala za info...
Če bo cajt, se ustavin nazaj grede iz KR v LJ...

A U KR JE TUT H&M???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 13:11:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?