Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:37:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka.... bo Onasisi mislil da je praznik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:38:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala.... itak da mu je verjetno je mislu, da je sam gledal samo fora je ,da ga jaz v sanjah nisem videla Si bila že preveč zaposlena....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:39:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:40:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka Pogreša HANO.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:41:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka.... bo Onasisi mislil da je praznik Ne, ne bo reku...MA NE ŽE SPET, MAL SE UMIR...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:43:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka.... bo Onasisi mislil da je praznik Ne, ne bo reku...MA NE ŽE SPET, MAL SE UMIR... .......pri nama je pa kontra-ko jaz rinem vanj mu ni nič jasno.....misle da bi rada kej mela(danes zvečer grem v borbo za fotoaparat)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:44:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka Pogreša HANO..... ......jo bo imel drug teden dovolj ......bosta mogla kar vsak v svoji spalnici spati ker sta se zadnjič neki veliko božala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:46:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka.... bo Onasisi mislil da je praznik Ne, ne bo reku...MA NE ŽE SPET, MAL SE UMIR... .......pri nama je pa kontra-ko jaz rinem vanj mu ni nič jasno.....misle da bi rada kej mela(danes zvečer grem v borbo za fotoaparat) A ne za dojenčka. .......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:48:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka Pogreša HANO..... ......jo bo imel drug teden dovolj ......bosta mogla kar vsak v svoji spalnici spati ker sta se zadnjič neki veliko božala Aja me neki zanima... A ne greste k VAM v prikolico??????? Ne vem zakaj potem šotor??? Al sem kaj narobe razumela???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:48:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka.... bo Onasisi mislil da je praznik Ne, ne bo reku...MA NE ŽE SPET, MAL SE UMIR... .......pri nama je pa kontra-ko jaz rinem vanj mu ni nič jasno.....misle da bi rada kej mela(danes zvečer grem v borbo za fotoaparat) A ne za dojenčka. ....... tist je pol itak češnja na smetani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:50:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka Pogreša HANO..... ......jo bo imel drug teden dovolj ......bosta mogla kar vsak v svoji spalnici spati ker sta se zadnjič neki veliko božala Aja me neki zanima... A ne greste k VAM v prikolico??????? Ne vem zakaj potem šotor??? Al sem kaj narobe razumela??? sva mislile it k nam ja,ampak glede na to da se je treba 15 minut vozit do plaže,greva raje v valkanelo v kamp s šotorom in imamo morje pred nosom.....dej pol 28. magar dol uleti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:57:24
|
|
|
|
TAMIKA3
|
majchy, katjuša - vidve sta carici vsaka čast, da gresta sami z otročki na morje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:59:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy, katjuša - vidve sta carici vsaka čast, da gresta sami z otročki na morje jah kaj pa čva se bomo imeli sami tudi super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:02:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy, katjuša - vidve sta carici vsaka čast, da gresta sami z otročki na morje jah kaj pa čva se bomo imeli sami tudi super to itak, sploh ne dvomim
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:03:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy, katjuša - vidve sta carici vsaka čast, da gresta sami z otročki na morje jah kaj pa čva se bomo imeli sami tudi super to itak, sploh ne dvomim če pa katera še pride,bo pa še boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:07:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 GAJI in ZARJI -->vse najlepše za 6 mesecev čestitke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:07:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A mi lahko kera pove kako descu rečt, da manj komplicira.....? to je po mojem mnenju nemogoče...ker s kompliciranjem izpadejo bolj pametni...seveda , ko ta ni kanocu več ne veš o čem govori...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:07:08
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja full sem mela hude sanje........... Pa nč v zvezi z Onasisom ... joj, pa saj ne morem vplivat na svoje sanje.... a si mela more kateri te je preganjal? Ma kaki more, ravno nasprotno............ Ne vem, če bi delila z vami....... mi je nerodno.....Sam je bil pa res hud tip...... joj..... ..... nas samo rajcaš Ja, itak.... Pa jaz sem bila malce drugačna, bolj suha, daljše rjave lase sem imala...... predvsem pa manjšo rit.... pol revček ni imel kaj za prijet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:07:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla a je hotel vedeti če je ponoč užival
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:08:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla a je hotel vedeti če je ponoč užival aha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:09:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... a si ti prepričana ,da so bile samo sanje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:10:48
|
|
|
|
Ajvy
|
matr ste nabite klele z energijo tkole zjutraj...a ne veste ,da so možje po službah
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:14:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy matr ste nabite klele z energijo tkole zjutraj...a ne veste ,da so možje po službah ........bojo "revčki" ko pridejo domov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:16:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy matr ste nabite klele z energijo tkole zjutraj...a ne veste ,da so možje po službah ........bojo "revčki" ko pridejo domov ah dokler moj pride domov, bom že pozabila ,da sem bla na rr...kamoli kaj drugega
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 9:18:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy matr ste nabite klele z energijo tkole zjutraj...a ne veste ,da so možje po službah ........bojo "revčki" ko pridejo domov ah dokler moj pride domov, bom že pozabila ,da sem bla na rr...kamoli kaj drugega moj bo pa čez 3 ure že doma
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?