Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:19:17
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:19:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro sem misla, da bom danes med prvimi rabim en nasvet... kako se znebit cmoka v grlu k me že več k eno uro muči? pa ni od prehlada kr tko k da bi se mi slina ustavla sred grla IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja full sem mela hude sanje........... Pa nč v zvezi z Onasisom ... joj, pa saj ne morem vplivat na svoje sanje.... joj jst sem tud sanjala pa tud ne mojga nazadnje sem mela tega v sanjah k seb bla noseča.... v obeh nosečnostih sem ga sanjala jutro. a to pomeni vesele novičke?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:23:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:24:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:25:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje če nisi , ga pa razkuži z 0,3
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:25:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala.... itak da mu je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:26:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla mi2 si tud povema. čeprav moj nikol kej takega ne sanja jst pa..... ampak dons je blo ful čudn ta tip je tud poročen in se je loču zaradi mene in pol je mene moj pustu ampak ful s težkim srcem in mi2 s tem tipom s enisma mela niti kej menit sam sexala sma na vseh mogočih mestih v naši hiši (celo v atovi in mamini spalnici ) in pol sem dobla neko pismo od mojga da mu je žal in sem mu nazaj napisala, da ga čakam da se nimam s kom kej menit in da mi je dolgčas no pa so se sanje končale in smo prišli v realnost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:26:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje če nisi , ga pa razkuži z 0,3
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:27:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje če praviš da sanjaš istega moškega k v nosečnosti jaz upam da se te kakšna viroza ne prijemlje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:27:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala.... itak da mu je verjetno je mislu, da je sam gledal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:27:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:28:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla mi2 si tud povema. čeprav moj nikol kej takega ne sanja jst pa..... ampak dons je blo ful čudn ta tip je tud poročen in se je loču zaradi mene in pol je mene moj pustu ampak ful s težkim srcem in mi2 s tem tipom s enisma mela niti kej menit sam sexala sma na vseh mogočih mestih v naši hiši (celo v atovi in mamini spalnici ) in pol sem dobla neko pismo od mojga da mu je žal in sem mu nazaj napisala, da ga čakam da se nimam s kom kej menit in da mi je dolgčas no pa so se sanje končale in smo prišli v realnost u madona cela limonada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:28:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje če praviš da sanjaš istega moškega k v nosečnosti jaz upam da se te kakšna viroza ne prijemlje brez skrbi ni hripavo nič sej pravim k da bi se slina ustavla, sej bo šlo naprej sam kruh ne pomaga pa voda ne pomaga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:29:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala.... itak da mu je verjetno je mislu, da je sam gledal samo fora je ,da ga jaz v sanjah nisem videla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:30:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:31:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... si ti kej delala al si sam tipa gledala..... jst ga sploh nisme ornk vidla druga k faco pa čutla sem ga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:31:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......mogoče imaš suho grlo in bi mogla malo vode spiti .......mogoče si pa nosečka a to je znak za ???? ma bi blo fino pa dvomim nimam suhega grla sje to mi je čudno... zbudla sem se in nisem mogla grla sprazn in me že od 7 drži upam da kmal mine k mi gre na bruhanje če praviš da sanjaš istega moškega k v nosečnosti jaz upam da se te kakšna viroza ne prijemlje brez skrbi ni hripavo nič sej pravim k da bi se slina ustavla, sej bo šlo naprej sam kruh ne pomaga pa voda ne pomaga boš mogla kufre spraznit če boš zbolela,tko da se lepo pocajti da nas pelješ na morje-to je ukaz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:33:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:33:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Aja glede sanj - jest mojmu povem pa on tud men, tud te umazane podrobnosti , včasih je kar fajn ker se sanje pol nadaljujejo midva si jih tudi poveva ...enkrat sem sanjala da sem bila z eno žensko in je moj hotel vedeti če sem kje tudi njega videla Bravo tvoj mož..... Pomoje mu je cel dan domiščjija delala.... itak da mu je verjetno je mislu, da je sam gledal samo fora je ,da ga jaz v sanjah nisem videla Si bila že preveč zaposlena....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:34:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo sam res kaj si vstala bi ga lahko kej bolj izkoristla k sma za gledanje in vohanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:34:48
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... si ti kej delala al si sam tipa gledala..... jst ga sploh nisme ornk vidla druga k faco pa čutla sem ga O, čutla pa še kako sem ga čutla.............. Matr midva sva to kar vzuni , pa še na morju je bilo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:35:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... si ti kej delala al si sam tipa gledala..... jst ga sploh nisme ornk vidla druga k faco pa čutla sem ga O, čutla pa še kako sem ga čutla.............. Matr midva sva to kar vzuni , pa še na morju je bilo.... ka si je kej tvoj mislu k si se premetavala po postli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:36:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... hitro nazaj v posteljo Bom zvečer raj u živo z Onasisnom.... Bom divja mačka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:36:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne majchy je bil tok hud, res fulllllllllllllllll....... OK.... mal je mel čupce, pa ne preveč radiatorčkov, pa modre oči.... uh me kar mrazi...... pa tako lepo je dišu...... še zdaj ga voham.... si ti kej delala al si sam tipa gledala..... jst ga sploh nisme ornk vidla druga k faco pa čutla sem ga O, čutla pa še kako sem ga čutla.............. Matr midva sva to kar vzuni , pa še na morju je bilo.... ka si je kej tvoj mislu k si se premetavala po postli Ah, je po moje tud on kej sanju.... Sicer sem pa samo sanjala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 8:37:08
|
|
|
|
Katjusa
|
vas za mal zapuščam, ker se je florjan naveličal z benjaminom igrat (sta ležala v benjaminovi posteljci in je bil en medo zdravnik zdej pa je florjan ozdravel pa beni joka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?