|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
31.5.2005 8:20:13   
Dari
Danes pa sem spet jaz prva :bravo:
Ko sem se zjutraj ob 6 zbudila v jasno jutro, sem miselna, da z dežjem ne bo nič. Pol se je pa kar na enkrat stemnilo, in ko sem šla v službo,so že padale prve kaplje :bravo:. Ne bo :love: treba pomagat vrt zalivat ;).
Včeraj so nam še zadnjič prelakirali parket in je smrdelo ko :hudicek: po celem stanovanju, pa posteljo imava končno spet v spalnici, kjer so nama položili etison :bravo:. In za vikend bova imela že pravo pravcato dnevno sobo 9nebesa.
Kar ne moram verjet, da delam samo še ta teden, in ko jutri še diplomiram (upam vsaj, da me ravno vrgli ne bodo :zmeden2:) se mi zdi da bom imela ogrooomnoooo časa in pol bom cele dneve samo pospravljala, pa preštrihat moram stopnice, pa še nekaj oken mi je ostalo, pa novo ograjo, ki jo dela moj ati... Pa pripravit moram še za :duda: previjalno, pol pa še oprat vse cotke za njega, pa pospravit najine omare in končno zamenjat zimsko garderobo s poletno... Komaj že čakam, da se lotim vsega tega dela. Samo da bo jutrišnji dan za mano... Strah me je obupno in :duda: se mi zdi da to čuti, ker je tko priden. Malo pobrca, drugače pa da čisto mir. Verjetno tudi njega stiska.... Jutri ob treh pa bo že vse za mano...

In danes zjutraj sem z veseljem pogledala svoje gleženjčke... So bili končno spet skoraj čisto normalni :bravo:.

Bodite pridne, pobožajte trebuščke...

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
31.5.2005 9:29:10   
malika
Pa še jaz po dolgem času :bravo: končno nazaj :) .

Madonca, mali nas je pošteno prestrašil, ker je čisto resno že hotel ven. Imela sem že popadke na 2 min in v porodnišnici so ugotovili, da se že dpiram in da je maternični vrat skrajšan itd. skratka vse je pripravljeno. No zaenkrat je stanje nespremenjeno in glavno je, da ni šlo dalje.

Danes pa imam v planu pripravit torbo za v porodnišnico-ker nikoli ne veš kaj te lahko spet preseneti.:love::)-

Ja pa še to, fantka bomo imeli; mi pa smo bili 100%, da bo punčka :)-
Rabi katera kakšno roza oblekco? :)-

pridne bodite in pazite se 9nebesa

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
31.5.2005 9:35:24   
ona78
:bravo:Dari, ma si prav pridna!!!! :bravo:
:sloncek:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
31.5.2005 9:50:51   
Zala01
Hladnejši pozdravček vsem,
da se še jst kaj oglasim,sej vas skoz pridno berem,samo da bi kaj napisala ponavadi ni volje.Danes je super,ko pa je zunaj začelo malo deževat,vsaj cvetni prah malo spere iz ozračja,tako da tud jst lažje zadiham.Imam namreč ful probleme s to smotano alergijo,pa nobenih zdravil letos ne jemljem prav zaradi ta malega:zaspan:
Ja,moji gležnji tudi vsaki dan postajajo bolj obilni,na začetku sem se še neki sekirala,zdaj pa spolh nič več,bo že šlo nazaj,ko bo pikec prijokal na svet.
Za ta malega imam tud jst že skoraj vse pripravljeno,samo še tiste kremce ,pa kar bom rabila iz lekarne moram še nakupit.Aja,pa še pleničke za enkratno uporabo-me zanima,katere ste ve nakupile za začetek?!Med to ponudbo se težko kaj znajdem.
Pa še nekaj-modrčke za dojenje pa tiste vpijajoče blazinice za mleko-kje se to dobi,pa katere firme?!
Hvala že vnaprej za odgovore,pa uživajte v svežem dnevu,
lp janja :nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
31.5.2005 10:09:38   
anckabancka
Še ena vesela dežja in ohladitve. :bravo:
Malika, lepo, da nas nisi prehitela, sem prav vesela, da je vse OK.
Janja77, tud jaz ne vem katere kremice, pleničke... Bom šla mal naokrog pogledat in se bom odločila.

Včeri me je ena soseda presenetila, ko mi je rekla, da se mi je trebuh že spustil in da bo tole še šest tednov do roka. Kar ne morem verjet. Stara je po moje ene 60 let in jo vidim glih ene trikrat na teden, da ji rečem dober dan. Ona pa ve ali ugane... da mam še točno šest tednov. Glede spuščanja trebuha pa nimam pojma, meni se zdi skoz isti.
Prav zanimivo mi je kako te starejše gospe, mame vse vejo in znajo in velikokrat celo tapravo ugotovijo. Recimo tudi to, da bom imela fantka že kar vsi vejo, ki jim sploh nisem povedala. Pa ko še sama nisem vedela, da sem noseča so me za prvi november tete od moža na pokopališču spraševale, če sem noseča in sem res bila tri tedne! Jih je treba včasih kar upoštevat.

Dari, držim pesti za tvojo diplomo, joj kolk ti bo potem luštno ko bo za tabo! Jaz mam pa še trei izpite za tretji letnik pa še cel četrti pa diploma... Upam, da jo bom dočakala!

Zdej grem pa malo ven, da zadiham s polnimi pljuči pa še do knjižnjice skočim... po študijsko gradivo...

pa pa, bejbe...

Anči :muca:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
31.5.2005 10:17:13   
malika
janja in anckabancka ; pleničke za enkratno uporabo jaz svetujem Fixies(baby center, muler-cenejše), ki so sicer malo dražje, ampak zelo mehke, pa še luknjico imajo za popek. Ali pa Baby love (DM)-na te prisegam že kar lep čas; so cenovno ugodne, prav tako mehke in res super!

Iz lekarne rabiš alkohol, kremico za rito in fiziološko raztopino;

kaj se pa modrcev za dojenje tiče; pazelo hvalijo tiste oz Mulerja, ki so cenovno ugodni in baje zelo mehki, sicer pa imam jaz Liscine, ki so tudi OK.

Aja še podloge za modrc(ali nekaj takega), dobiš jih v vsaki drogeriji ali otroški trgovini najboljše so takšne, ki imajo eno stran nepremočljivo.Obstajajo tudi pralne, ki pa so nekoliko dražje, ampak pomoje tudi boljše.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
31.5.2005 10:33:12   
Anonimen
Malika, super, da si še v enem kosu :bravo:
Janja, ja rabiš pa malo flaško 70% alkohola, 3 deci fiziološke raztopine in jaz ti predlagam čisto mandljevo olje (ali pa olivno). Modrček sem si jaz kupila v Mullerju in zgleda čist fajn. Pa samo 2jurja je bil :bravo:
Kar se pa plenic tiče, pa sem na istem kot ti. Edino vem, da Pampersk ne bomo uporabljali. Sem pa slišala za BabyLove, da so res fine.

Dari, držimo pesti za jutri...ko se bomo basale s sladoledom pri Žabarju :)- bomo mislile nate in na tvoj zagovor diplome ;)

Še tole: najdla sem recept proti zatekanju gležnjov :bravo:
Me je :love: peljal v Iški vindgar in me poslal hodit po vodi...sej prvo sekundo je bilo mal hladno, ampak filing pa tak, da se ti zmeša :bravo: in cel popoldne in cel večer in celo noč...imela sem nogice kot baletka :)- občutek pa tudi enkraten :bravo:
Tko, da drage moj...brodenje po hladni rečici definitivno pomaga :bravo:

Sem tud jaz vesela, da smo KONČNO spali celi noč, da smo lahko normalno dihali...super je, da pada dežek :bravo:

Lep dan, drage moje :rozica:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
31.5.2005 10:34:06   
Talči
Evo še mene.
Danes smo kupili posteljico za našega :modri::duda:. V naslednjih dneh pa bomo priskrbeli še jogi.

Prav fino je dihat, ko se je malo zlilo in je vročina popustila. Včeraj so tudi metereologi rekli, da mogoče pa ne bo take vročine letos in da pričakujejo kar precej padavin v primerjavi s preteklimi leti... Ne bomo preveč trpele!

Pleničke: jaz sem nabavila fixies, pravijo da so najboljše, da veljajo tudi za najbolj občutljive ritke, pa še luknjico za popek imajo.

Podloge za dojenje: sem kupila v Müllerju. Tam so najcenejše, sicer pa jih tako gre na tone.

Modrček za dojenje: sem kupila en v H&M in se mi zdi kar v redu, enega moram še nabavit. Pa nisem prepričana, če je zdaj že pravi čas ali naj raje še malo počakam, da mi ne bo pretesen?

V četrtek nam pridejo delat izmeritve za okna. Bomo naročili nova okna, da ne bo nikjer noter pihalo in da bo v glavnem vse lepo. Potem pa bomo še malo barvali (stene zagotovo ne bodo ostale nepoškodovane).

Uživajte in razvajajte se!
LP
Talči

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
31.5.2005 11:15:17   
Dari
Kaj modrčke za dojenje boste kupovale že sedaj? Meni se v nosečnosti prsi sploh niso kaj povečale - so le bolj polne, napete. Tako da si v bistvu nisem kupila nobenega novega modrčka. In zdaj nimam pojma kaj naj pričakujem ko pride mleko - drastične spremembe ali nič? Zato se mi tud sanja ne kdaj naj grem po modrček za dojenje in kako velikega naj kupim. Ne bi rada kupovala prehitro, ne pa tudi, da bi bla brez ko bi ga že rabla :zmeden2:.

Hvala da boste jutri :miska:. Pa uživajte na sladoledu (če ne bo premraz da bi ga jedle :)- ).

Sicer je res lažje zadihat, ker se je ohladilo, ampak pri nas je en kmet na debelo potresel gnoj po travniku, tko da ni za dihat sploh :grrr:.

Lp :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
31.5.2005 12:22:52   
pravljica
šment...meni se je tako mudilo, zdaj mi je pa žal, da sem kupila pamperske..kje ste bile prej?!
zakaj se pa rabi fiziološka raztopina :zmeden:
moderčka jaz ne bi kupovala prej, ziher še pride do sprememb...kakorkoli že, itak ga nimam namena kupit, ker mi niso všeč...prvič sem ga imela na začetku, pa sem ga hitro zamenjala za "normalen" moderc, s katerim sem brez problemov dojila 2 leti...z moderčkom za dojenje je blo več težav, pa še lep ni bil

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
31.5.2005 13:02:11   
Anonimen
Pravljica, fiziološka raztopina se rabi za pucanje popka (čeprav je meni patronažna rekla, da se to naredi kar z alkoholom). Pa kdaj jo rabiš tudi za pucanje noska.
Jejžeš, pa kaj ti jest to govorim, sej že imaš enega otroka :)- a si mal pozabila ?

Sej ni panike zarad pampaersk, boš pa te porabila pa potem zamenjala.
Modrček sem si jaz itak kupila malo večji...no, glede na velikost mojih prej/zdej in najbrž potem ne bo velike razlike (govorim za 80C) :ups:
Ja, so pa taki (modrčki) precej veliiiikiii...nič kaj čedni, ampak so pa čist bombažni pa glede na to, da poleti nosimo samo mikice, ni ravno simpatično, če ti flekec rata sred majce, a ne?
No, ja, bomo vidli...kdo pa nam sploh garantira,da bomo dojile :zmeden:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
31.5.2005 13:14:36   
valentina.

Ojla,

malika, sem vesela zate, da je vse v redu!

Jaz sem 2 modrca za dojenje že nabavila, ker upam da se mi ne bodo več dosti povečale :ups:. Že zdaj je full tega materiala! Jih pa nosim že zdaj občasno. Enega sem pred dnevi kupila v Šparu za 2.900 in je še kar lep. Ko smo že pri dojenju; kaj ste kupile tudi tisti lanolin al kaj že je, če ti razpokajo bradavice (auuuč)?

Uf, končno je tudi na obali pred eno uro začelo čisto malo deževati!

LP, valentina:rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
31.5.2005 15:02:24   
sky
Pozdravljene še z moje strani:)!

Danes sem v bolj "pisarskem" elementu ;). To pa verjetno zaradi tega, ker imam (ziheraš kot sem) že vse pripravljeno :bravo:.

Plenice: Fixies (so imeli ravno prejšnji mesec akcijo v BC - izkoristila).
Blazinice: najcenejše v Mullerju (šele sedaj videla), imam pa eno škatlico direkt iz Tosame.
Modrček: iz 75a se ni ravno povečalo na ne vem kaj, tako da imam že kar en čas od Anite modrček za dojenje iz mikrovlaken (super zadeva, ampak za male in lahke:)-) pa bolj športnega od Beti.
Fiziološke raztopine nisem kupovala (ker je tako samo za nosek), za popek pa je baje bolše uporabiti 70% alkohol, ker hitreje izhlapi s kože in je manj drgnjenja. Za ritko pa seveda Bebi val (kar ta veliko dozo).
itd...
Drugače pa imam v petek pregled in še en UZ, ker je naša :roza: bolj suhica, kar sploh ni čudno, glede na to da mi telovadi celi ljubi dan:).

Na trenutno kilažo sem prišla že pred več kot dvema mesecema (mene razbunkalo takoj na začetku):ups:, tako da sem prav vesela, da se je stvar umirila.

Ja, pa pa še eno veselje me čaka drugo soboto:bravo:! Da naša :duda: ne bo nezakonska:)-.

Tak, zdaj sem pa naložla za dva meseca nazaj:ups:.

LP in uživajte v hladu!
Saša

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
31.5.2005 15:20:51   
Talči
Sky, iskrene čestitke že vnaprej!
:bravo::bravo::bravo:
Talči

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
31.5.2005 15:50:00   
sky
Talči, hvala:)!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
31.5.2005 15:57:20   
pravljica
ma ja tinka, sam takrat nisem mela nobene fiziološke raztopine, zato sprašujem :zmeden:
za popek je bil alkohol, za nosek nismo nič rabli

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?