anckabancka -> JULIJKE (31.5.2005 10:09:38)
|
Še ena vesela dežja in ohladitve. :bravo: Malika, lepo, da nas nisi prehitela, sem prav vesela, da je vse OK. Janja77, tud jaz ne vem katere kremice, pleničke... Bom šla mal naokrog pogledat in se bom odločila. Včeri me je ena soseda presenetila, ko mi je rekla, da se mi je trebuh že spustil in da bo tole še šest tednov do roka. Kar ne morem verjet. Stara je po moje ene 60 let in jo vidim glih ene trikrat na teden, da ji rečem dober dan. Ona pa ve ali ugane... da mam še točno šest tednov. Glede spuščanja trebuha pa nimam pojma, meni se zdi skoz isti. Prav zanimivo mi je kako te starejše gospe, mame vse vejo in znajo in velikokrat celo tapravo ugotovijo. Recimo tudi to, da bom imela fantka že kar vsi vejo, ki jim sploh nisem povedala. Pa ko še sama nisem vedela, da sem noseča so me za prvi november tete od moža na pokopališču spraševale, če sem noseča in sem res bila tri tedne! Jih je treba včasih kar upoštevat. Dari, držim pesti za tvojo diplomo, joj kolk ti bo potem luštno ko bo za tabo! Jaz mam pa še trei izpite za tretji letnik pa še cel četrti pa diploma... Upam, da jo bom dočakala! Zdej grem pa malo ven, da zadiham s polnimi pljuči pa še do knjižnjice skočim... po študijsko gradivo... pa pa, bejbe... Anči :muca:
|
|
|
|