Anonimen
|
Yeah, smo že na drugem delu, pridne smo ! Naša princeska je prava faca: najprej ni hotela pasti kravic, sedaj pa se je odločila, da bo kar vse poštimala v enem tednu . Danes se je namreč sama obrnila na hrbet, ko je pasla kravice , jaz kar nisem mogla verjet, saj je šele v ponedeljek začela orng past. Očka mi gotovo ne bo verjel, tako da bova jutri morale demonstrirati . Sonček85 - A tako na izi imata vidva uspavanje - plenička, pa kapljice, pa je to to. Super! Pri nas pa je kar ena trmica, jo prav slišim po joku, da se jezi, da noče in noče spati, četudi ji očke že čisto skupaj vleče. Očitno se ima tako fajn, da noče v svet sanj . Ni kaj, sem se sprijaznila, da je najina Ahilova peta uspavanje, ki ga bomo poskušali vedno bolj umirjat in upam, da ko bo večja in jo bodo bolj pritegnile pravljice, da bo lažje. Jezi se namreč tudi v vozičku in preden zaspi kar nekaj govori, pa jamra, pa cvili, prav smešna je . Potem pa se naenkrat umiri (kot pri meni v naročju) in v sekudni zaspi. Pa ravno sem razmišljala glede vajinega dojenja, da se Aleks mogoče noče dojiti, ker imaš mogoče zaradi vročine prevroče mleko (če ima mama vročino, baje otrok noče piti, ker je tudi mleko prevroče in kao da ni ok in ima otrok to naravno zaščito)? Pri Eli sem opazila, da če mleko ni ravno prave temperature, pa sploh ni vroče, samo malo premalo mlačno, da kar noče piti. Greva ohladit in čez minutko je brez težav. Pa jupi za nakup za mamico in za Aleksa! Pa super za potepanje z kpmk in njeno družinico, tako je treba! Blueeyes - Super za izlete ! Pa uživajte v Iškem, je res super. Samo upam, da so že postavili nazaj tisti lesen most, da si lahko šel čez, saj je sedaj treba ful dolgo hoditi, da prideš do železnega mostu . m..tina - Super, da sta tako super prenesla pik ose. detelja - Tudi Ela v začetku ni marala kopanja celo v banjici, pa je sedaj kar ok, izgleda, da uživa in celo zasmeji se kdaj . Mogoče pa ji daj pleničko, ker Ela med kopanjem z rokicami še vedno drži pleničko kot svojo svetinjo in ji jo vzamem čisto na koncu, ko jo že celo umijem. Tvoj pa je najbrž kar prizadet, če hoče Maja ves čas bit samo pri tebi, a ne? Pomagaj mu in jo poskušaj animirati, medtem, ko je pri njem, da se bo še nanj navadila, saj drugače se vama lahko preveč odtuji. Mislim, da je normalno, da so zvečer in ko jih kaj boli dojenčki najraje in edino pri mamici, toda ni pa fajn, da je tako skoz. Še posebej očki se potem upravičeno počutijo odrinjene. V glavnem hotela sem te opozoriti in upam, da nisi huda. Pat74 - Čist' prav, da se zvečer cartate . Ker če se zdaj ne bomo, kdaj pa se bomo: ko bodo naši zakladki stari 15 let? Zdaj je čas za neomejeno cartanje in lubčkanje . Še prekmalu nas bodo začeli odrivat, ker jim ne bo pasalo, da tako visimo na njih . Nalini - Imaš prav, mogoče je vsa fora v tem, da ne ujamem pravega trenutka in potem imamo sitnobico. Ali se uspavama prehitro ali prepozno. Večinoma prepozno, ker si mislim, naj se fajn zmatra, da bo prej zaspala, pa še na silo otroka uspavat, ko ni zaspan, mi je tudi čudno. Bom naslednje dni malo bolj pozorna na te znake in javim, če bomo kaj bolj uspešni. temperatura vode pri kopanju - Jaz sem ugotovila, da se je Ela v začetku drla zato, ker jo je pri 37,2 stopinje (kot nama je rekla P) začelo ful hitro zebst, tako da ji zdaj naštimam 37,4 ali 37,5 in je super. Tako kot imamo odrasli radi različno temperaturo vode, so različni tudi otroci. Jaz se kopam v tako vroči vodi, da se kadi ven in je za mojega stokrat prevroča in očitno bo Ela ista . L&L - Tudi pri nas je plenička zakon. Tako fino paše v usta. Pa upam, da se čim prej pozdravite oz. da otroci sploh ne zbolijo. Pa tako že sedi Orson? Ne morem verjet, saj smo mi šele začeli orng pasti kravice . Ni kaj, mi je rekla na razvojnem, da zlatenični otroci počasneje napredujejo. Ela pravi, da bo Orsona v naslednjem ovinku ujela . Miška2006 - Super, da ste doma! matcar - Jeah, da je vse ok! Korošice - Bravo za srečanje! Pa ubogi dedci . Pa uživajte v Čatežu. Mater ste se razpisale (kdo to govori ), grem najprej spavat Elo, pol pa nadaljujem ...
|