Cveta28
|
Jutro aprilčice, jagodke in krofki! Jaz sem vas zadnje dni bolj brala, ker enostavno nisem imela volje pisat. Kot vidim se 'vaši-naši' problemi (tašče, krsti, kopanje, dopusti, osamljenost, vročina) nadaljujejo in včasih imam že sama vsega skupaj čez glavo. Po drugi strani pa se tolažim, da smo vse v istem zosu. Ravno včeraj sem zjezila svojo taščo, ker sem jo prosila naj pusti Lauro v miru, ker se mala igra...celo dopoldne sva bili z mojimi starši v Tivoliju in ko sva se ob 13h vrnili v Jarše je bila mala že čisto mokra (Laura namreč švica kot nora!) in sem jo zato položila na sredo postelje obkoljeno z igračami, da se malce shladi. Tašča pa prileti v sobo in ji začne nekaj prepevat in prigovarjat, jaz pa iz dnevne da naj jo pusti...čez 5min sem jo že slišala kako govori po telefonu s tastom in se huduje nad mojim obnašanjem......mi je prav vseeno, ker sem že med nosečnostjo povedala kako bom vzgajala otroka in se sedaj tega striktno držim...sorry, ker jo ne pustim, da bi mi jo vlačla po rokah (BTW, to mi je naredila ravno prejšnji teden, ko smo prišli s cepljenja in sva jo ji pustila v varstvu za 1,5h...drama, Laura se zbudi in namesto, da bi jo dala v stolček, jo je prenašala po stanovanju, nama pa je rekla kakšna strša sva, ker ji nisva pustila stekleničke (HALO, LAURA SE IZKLJUČNO DOJI!!!) in kako zahtevnega otroka imava, ker hoče vse videt ... jaz sem šla kar ven iz sobe ).... ne vem zakaj imam občutek, da me ljudje sploh ne jemljejo resno kar jim govorim glede vzgoje Laure....sploh pa babice in dedki....a sedaj ko sem pa rodila bom pa spremenila svoje nazore....NE!.... Sej pravim, detelja ti si moja vzrnica! Drugače pa naša Laura uživa, spimo, jemo, polivamo, se igramo kot ponavadi...ravno igra je zadnje dni pri nas postala zelo 'in'. Laura uživa v pasenju kravic (ne enkrat tudi celo uro) in začne močno protestirati, če jo hočeš samo obrniti na hrbet. Pri tem je mala muca pogruntala, da se p opostelji ali v igralnem centru še ne more tako dobro dokopati do igrač zato je enostavno začela k sebi veči rjuho, pleničko ali igralno podlago in tako igračne pridejo kar k njej . Smo v fazi, ko že vse nese v usta, tudi dudo vrže ven in rokico potisne notri, ali pa med podiranjem kupča v usta baše rokice in potem bruha...sva se s kodrom že spraševala, če imava 'bulimičnega' otroka... JOKE! P je itak rekla, da dokler normalno pridobiva na teži je vse ok. Sem se pa ravno sedaj spomnila še en trač....ko smo bili zadnjič pri P, smo morali malce dlje počakati, ker sta bila notri novopečena starša, ki sta rabila malce več pozornosti....tudi punčica Saške Lendero obiskuje isto P kot mi So izgledali prov fletno, Saška pa tako raztreseno kot smo bile me v prvem mesecu, ko še nismo vedele kje se nas drži glava Ali se vaši tudi ponoči potijo? Naši Lauri je ful vroče in že nekaj noči opažam, da se tudi ponoči ful spoti v glavo. Ali je to normalno? V spalnici imamo ponoči okoli 23-25 stopinj in odprto okno ampak mala še vedno ful 'švica'. Oblečena je le v bodi z dolgimi rokavi, nogice pa ima pokrite z rjuhico.
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 31.7.2009 7:36:30 >
|