Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 23.11.2009 11:31:04
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Zdej ma pa ena 2 dni fore, da cvili ko "baba", ko mu kaj ne paše Sej je prav posrečeno, ampak nekak ga bo treba odvadit. Mogoče bo pa samo minilo! Očitno je res nekaj v zraku - tudi naš to dela zadnje 2 dni Tak predirljiv zvok, da kar ušesa bolijo....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 23.11.2009 12:00:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: detelja joj, kak tečen dan...sicer megle ni več, ampak sonca pa tudi ni...maja je taka tečka zadnje dni...ne vem, kaj ima to za fore, da se dere ko nora in ne zaspi in ne zaspi čez dan...in potem ne smeva nič delat, bog ne daj, da se česa prestraši...do zdaj jo je sesalec uspaval zdaj ko ga vklopimo se dere ko nora...pa fena se tudi boji,...mogoče pa jo tako zobki matrajo pa jih ni in ni... Šele sedaj sem videla tvoj post, Detelja - mogoče pa je kaj v zraku na našem koncu (glede na to, da nisva zelo daleč narazen) Torej bova skupaj upali, da je to samo faza in da bo čimprej minila lili upanje itak zadnje umre...ja, pa res upam, ker si ne predstavljam, da bo to z časom še huje...ker je že zdaj cela noriščnica...dere se in cvili res ej če bi jaz slišala katerega otroka se tako dret bi si mislila da ga tepejo..
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 23.11.2009 17:56:19
|
|
|
|
pikaro
|
Teotu se je na nogici naredil lišaj- a bi mogla iti k zdravniku,ali mu naj s čim namažem...nimam pojma s čim. jutri greva v razvojno in me je že vse groza kako to zgleda, ker mi je kolegica rekla,da se ful jočejo. je bla katera v ms v razvojni ambulanti-me zanima,če je res tako grozno
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 23.11.2009 20:02:12
|
|
|
|
Miška2006
|
Ma žalost, a ste slišale, da je na intenzivni v KC ena nosečka z novo gripo? Držimo pesti, da bo vse vredu z obema
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 23.11.2009 20:45:53
|
|
|
|
klavdyk
|
Miška2006 ja baje je iz SGja. upamo, da bo vse ok z njo in bebico. eni pravijo, da je fuul resno
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 7:24:21
|
|
|
|
sonček85
|
jupii kako lepo jutro,mami je naspana kot topek.Aleks je spet spal celih 9,5h v sklopu kljub temu da je prehlajen Pat:kako je že vaš korenjak velik ,pa kako super sedi v tisti blazini.A lahko vprašam kje ste jo kupili če ni skrivnost nalini:joj vam pa rastejo zobje kot gobe po dežju.MI pa še nimamo nič klavdy:super za pikico.MI ne bomo dali Aleksa cepit ,Najin ati pa se bo verjetno šel detelja in lili:naj se vam spanje kmalu uredi nazaj Tista noseča mami se pa meni tko smili in upam ,da bo vse ok. Včeraj smo dopolnili 7m
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 8:16:00
|
|
|
|
rea27
|
dobro jutro.... mi pa sediiiimoooo!!!!! Včeraj je iz kravice kar v sedeči položaj prešaltala naša Evica..Kot pri indijancih :):) Sonček happy b-day (obmesečnica) za Alexa!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 8:37:32
|
|
|
|
Pat74
|
Najprej eno lepo jutro, punce. Rea, superca za sedenje, mi pa še čakamo, a saj bo. Sonček85 čestitke Aleksu za 7 mesecev. Tisti naslonjaček je pa iz trgovine IUV z Vrhnike. Miška tole pa res ni fajn slišat, ampak sem prepričana, da ima tale nosečnica še kakšno svojo osnovno bolezen, kakšno astmo ali kaj podobnega. Upam, da jo pozdravijo.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 8:39:37
|
|
|
|
Pat74
|
Če prav vidim, Aleks stoji. Ja, bravo mali. Tale sonček me pa res čedalje bolj spominja na našo Evo, ker je tako fajn motorično razvit.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 9:08:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 dobro jutro.... mi pa sediiiimoooo!!!!! Včeraj je iz kravice kar v sedeči položaj prešaltala naša Evica..Kot pri indijancih :):) Sonček happy b-day (obmesečnica) za Alexa! a ni to lepo ,jaz sem se skoraj zjikala ko se je naš vsedel hvala pat :u hvala in koliko je bil,da vem če ga kupim :),ker enega že ima a je trdi tak stolček je kot v pikipoki Ja Aleks tle na slikci stoji,sem ga dala ko imava vsak mesec fotošuting v posteljico in da vidim kako stoji sam ko se drži za ograjo,saj se ves čas ko ga hočem dat v sedeč položaj na noge postavi,tako da ga komaj posedem.Samo mu pa ne pustim dolgo ker ni baje še to dobro za hrbtenico.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 11:29:17
|
|
|
|
Pat74
|
Sonček v tolarjih je bila cena ok. 6000, ga je naša Eva dobila za 3. RD od strica.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 11:47:48
|
|
|
|
nmagk
|
Aleks,naša ima pa pretežko rit,da bi vstala,sicer pa vsi tako skačemo okol nje,da ji še nekaj časa ne bo potegnilo,da lahko ustane Pat super je tista vreča za sedet je mali Andrejček kot kralj gor. No tudi na naši šoli se je pojavla ta gripa,zaenkrat en primer,me pa grozno nervira,ker delajo tako paniko iz tega. Mi imamo pa zobarja dons,Grega gre malo pobrusit en zobek in moramo vzet sabo dedija,upam,da bomo uspešni,spet bom švicala tale moj triletnik že zdej tul da ne bo odpru ust in da gresta z dedijem samo pozdravit zobarja.Če se nič več ne javim vedite da sem fuč.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 12:10:53
|
|
|
|
detelja
|
končno lep sončen dan...človek se čist drugače počuti...danes smo bili že v avstriji smo šli po novalac...je kar fajn hladno, ampak sonce je glavno...sicer jaz bi rada imela malo snega...naj fajn zapade sneg, se vse fajn spuca in pol bo zakon...mraz, sonce, sneg, okrašene ulice, trgovine, izložbe... moja majči ima ponoči neke čudne fore...včasih vstane na uro 10x..pa v bistvu nič ne rabi...sam tolk da me mal tk na hitrco vidi pa se obrne pa spi...ne vem kaj jo matra...ampak mene to tako zdela...še vedno ne jemo doma kuhane hrane...sem se pomirila in sama sebi rekla, da še vsi jemo kosovno hrano...bo tudi ona enkrat začela..se mi zdi brezveze da se živciram in sem vsa psihično hin, če pa to sploh ni potrebno...bo že...drugače pa smo ok...ne vem zakaj, ampak maja ima ful rdečo ritko...pa ji skoz ko se previjava spucam pa namažem...a so mogoče krivi zobki??? previjam jo zelo pogosto...hmmm kdo bi to vse vedel...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 12:37:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Sonček v tolarjih je bila cena ok. 6000, ga je naša Eva dobila za 3. RD od strica. hvala za odg. nmagk: saj bo,mami kaj pa govoriš ,mala je prava lepotička. Srečno danes pri zobarju gripa:naš se gre ta teden verjetno,jaz in Aleks sva pa rekla da ne greva in pika.trkam na les da ne bo nič detelja:veliko jih govori sedaj o tej rdeči ritki tudi naš jo ima tu pa tam ,potem pa namažem s praško pasto 3-4x in je ok. Za hrano se pa ne sekiraj bo že ko bo hotela
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 15:31:48
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja moja majči ima ponoči neke čudne fore...včasih vstane na uro 10x..pa v bistvu nič ne rabi...sam tolk da me mal tk na hitrco vidi pa se obrne pa spi...ne vem kaj jo matra...ampak mene to tako zdela... Kaj sta si tvoja Maja in moj Saša slučajno kaj v sorodu? Ker imata trenutno popolnoma enake fore.. Ko tvoj post berem je tak, kot da bi sebe poslušala - kot da mi nekdo misli bere.. spooky ... Ne spita, cvilita, se dereta, ko bi blo treba spat (naš edino je preveč rad - se pozna na kilaži in na mamini hrbtenici - pa ritke nima vnete)...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 16:09:42
|
|
|
|
nmagk
|
Tako mi smo uspešno opravili pri zobarju,dedi je bil super z Gregatom sta uspela pridelati zvezdico,decembra gremo še po eno,ampak moj Grega se je odloču,da ne gre več k temu zobarju,ampak k drugemu,ker mu je reku,da ne sme jest bonbonov.Tale moj Grega je tak patron,je ena mamica dala torbico na stol in jo je kao napizdil je rekel,,,ej dedi a vidš eni dajejo kar tobice na stol pol pa jest nimam ke sedet,,,mi je kar nerodno blo,ta naša goflja. Ej punce a gre kera na koncert Jana Plestenjaka v Domžalah bo 17.12.,jest greeeeem,ker mi je on grozno ušeč in mi je možek oblubu,da mi bo šel po karto in greva z mojo best frendico,juhu sem ful vesela se bom šla mal izklopit pa učke spočit,
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 16:35:19
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: detelja moja majči ima ponoči neke čudne fore...včasih vstane na uro 10x..pa v bistvu nič ne rabi...sam tolk da me mal tk na hitrco vidi pa se obrne pa spi...ne vem kaj jo matra...ampak mene to tako zdela... Kaj sta si tvoja Maja in moj Saša slučajno kaj v sorodu? Ker imata trenutno popolnoma enake fore.. Ko tvoj post berem je tak, kot da bi sebe poslušala - kot da mi nekdo misli bere.. spooky ... Ne spita, cvilita, se dereta, ko bi blo treba spat (naš edino je preveč rad - se pozna na kilaži in na mamini hrbtenici - pa ritke nima vnete)... Moja ima dve noči kontrolo situacije. Kar iznenada se začne dreti. Ji dam čaj, popestvam, pogledam, če je pokazana. In ona se ogleduje okrog in kontrolira če smo vsi na broju. To traja enih 10 minut in potem je mir do 6-7 ure
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 18:56:08
|
|
|
|
rea27
|
čer.. ekola, sem že hotela napisati, kako smo bili danes tečkasti..in neutolažljivi!! In ugotovim: DOBILI SMO 2. ZOBEK!!! In je bila moja princeskica Evica takoooo boga, sploh je nisem mogla potolažit.. Je pa ena finta, ne vem, če je naključje ali kaj..ampak že drugič smo ga dobili okoli 19 ure zvečer..in ko sem se pogovarjala s stomatologom je rekel, da je tendenca, da prihajajo ven bolj proti zvečer ali pozno popoldan..Tako, da drage moje..vse tisto jokanje ali cviljenje in kričanje..preverite ali ni morda kaka žagica prišla na plano :) Drugače pa hajd, da se malo pohvalim, da smo danes res dobro spali, do 8 zjutraj in jedli smo le ob 1h in 5 h..ma je dosežek, vam povem :) .) Lepo bodite, grem gledat dnevnik, kaj zdej hočjo s tem cepivom..Ampak, ne se dat!! To je en fino fajn velik bullshit in nateg farmacevtov!! Veliko gibanja na svežem zraku, zdrava prehrana in pozitiven duh pa bo!! Pa seveda roke umivat, a ne? Čaubau
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 24.11.2009 23:05:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Dober večer! Na hitrco eno vprašanje pol pa ajat.... A je mogoče katera zasledila test avtosedeža Pearl od MC? Hvala, nočko!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:06:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: detelja moja majči ima ponoči neke čudne fore...včasih vstane na uro 10x..pa v bistvu nič ne rabi...sam tolk da me mal tk na hitrco vidi pa se obrne pa spi...ne vem kaj jo matra...ampak mene to tako zdela... Kaj sta si tvoja Maja in moj Saša slučajno kaj v sorodu? Ker imata trenutno popolnoma enake fore.. Ko tvoj post berem je tak, kot da bi sebe poslušala - kot da mi nekdo misli bere.. spooky ... Ne spita, cvilita, se dereta, ko bi blo treba spat (naš edino je preveč rad - se pozna na kilaži in na mamini hrbtenici - pa ritke nima vnete)... ja ne vem, bova šli na genetske preiskave sam ne da bi se nazadnje pokazal da je isti oče no pa še te podrobnosti katere si izvzela moram popravit...moja majči tudi ful je pa ogromno sam da ne doma pripravljene hrane...na kilaži se tudi pozna, mamini hrbtenici pa še posebej...v osnovi imam že itak skoliozo tk da brez komentarja...no rito pa ima maja še vedno vneto...cvilimo pa danes cel dan ko smo pokonci
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:08:13
|
|
|
|
detelja
|
mi smo se začeli postavljat na vse štiri sam še ne ve kaj bi potem naredila...ne ve kako bi premaknila noge...saj ima še čas joj končno lepo vreme...juuuppppiii
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:21:27
|
|
|
|
Pat74
|
Pozdravljene danes bolj pozno, ker sem ravno od frizerja. Naš tamali ga je danes tudi celo noč sral - po mojem so tud zobje, saj še čakamo na 1. Pa barabica mala skoz me v joške grize... pol se pa reži.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:27:38
|
|
|
|
lili82
|
Pat74, počakaj, boš videla kak bo luštno, ko bo zobe dobil in grizel , jaz mam cele bradavice potetovirane Detelja - sumljivo, sumljivo....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:31:43
|
|
|
|
Pat74
|
Bon apetit!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.11.2009 12:34:14
|
|
|
|
Pat74
|
lili hvala, sem ga že s prstom po ustih, pa je mal šobo naredil in veselo grizel dalje, če bo šlo tako, bo mulček brez dojenja ostal, bomo pa flaško uvedli, pol bo pa videl, kva je boljš - silikon ali narava .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?