Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 0:20:13
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 A prase malo oz. majhno pa ni za bruhnit? O pa je, še slabše kot miška, žabica itd. To pa ne,to pa je vredu.Vsaj ne zveni tko slinasto-pocukrano . Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Ostale pa so "banda hudičeva",
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 6:29:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 7:05:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... To pa mislm in upam da ni res
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 7:23:37
|
|
|
|
pupika
|
Kerensa tale je pa huda, neuspeli splav. Zanimivo v kaj se je vse razvila tale tema. Vauu ringaraja ima tokrat lepšo barvo kot prej, tale oranžna mi bolj sede in me bolj spominja na tisto roza, zelo staro obliko.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 7:23:55
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... To pa mislm in upam da ni res kaj pa je to proti metanju dojenčkov v zid
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 7:48:37
|
|
|
|
črticaa
|
vi ste pa že kr mal zabredle,.... a ni vseen kako kdo kliče koga,,...sj k si zajljubljen tud svojga drgaega kličeš piki, mucek in podobno pa vsi vejo da je človek,..ne vem zakaj se forum ne bi smel tako začeti,..jz k govorim o svojem SINU tud kdaj rečem srček, pikec,.... pa vsi vejo kaj mislm,..če majo pa punce napisan majski hrošči-zato da se pač dojame da so majovčki je pa to njihov problem,..je saj mal popestero,..ne da je dolgčas,..glej na vse skupaj kot na tole oranžno,..na začetku je bila nadležna, sedaj ko smoi se je navadili je pa ena izmede lepših barv in se noben več ne obada s tem,... kerensa pomoje da si mal preveč negativca, al pa se ti res da s folkam kregat, pa če kuj na forumu
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 9:06:13
|
|
|
|
Ajvy
|
ne.... Glede na to, da bi me raztrgalo spodaj če bi rodila otroka....sem raje rodila kar dojenčka.....
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 9:11:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ne.... Glede na to, da bi me raztrgalo spodaj če bi rodila otroka....sem raje rodila kar dojenčka..... Čakaj, a dojenček ni otrok. Kaj pa je potem
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 9:41:32
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... Kerensa,seveda se hecam!!!!!! Imam jih najraje na svetu,ampak to je tko ...,in oni to vedo .
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 9:44:51
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... To pa mislm in upam da ni res EJ,punce,vi ste pa tko resni
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 10:14:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... To pa mislm in upam da ni res EJ,punce,vi ste pa tko resni Sj sm vedla da je to sam provokacija... Če jih ne bi marala, jih verjetn ne bi mela
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 10:27:36
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: vika1 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Upam, da se hecaš. Me je pa to spomnilo na zapis na nekem blogu na E-dnevniku, kjer je neka mati omenila, da sama pri sebi otroku, ki ga ima, reče "neuspeli splav". Mislim... To pa mislm in upam da ni res EJ,punce,vi ste pa tko resni Sj sm vedla da je to sam provokacija... Če jih ne bi marala, jih verjetn ne bi mela
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 10:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Jaz svojega 17 letnika,naprimer,kličem "napaka mladosti". Ostale pa so "banda hudičeva", To so cist najstniske fore . Sori hlod, da sploh diham. sori banda (ne vem kaksna), da sploh zivim...take pol dobis nazaj. To je tko, pri zdravih najstnikih, se mi zdi. Zdrav smisel za najbolj crn humor rula.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 10:53:33
|
|
|
|
vika1
|
Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku????
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 10:59:07
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? Ne vem. Jaz si te ŽABICE, HROŠČKE predstavljam tako, da jih pokličejo občasno tako, ne pa da bi otrok pozabil kako mu je ime. Jaz hčerko kličem po imenu. Zvečer ko se pocarta pred spanjem pa ji skoraj vedno rečem Miška, kak te imam rada. Uh komaj čakam, da pride s počitnic. Sigurno pa ve, da ni miš (4,5 let) .
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 12:00:18
|
|
|
|
oka
|
Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica user posted image ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek user posted image .Ali kako boste razložile otroku???? Ja seveda dete, ki ga pokličeš žabica res misli da je žaba Kaj je pa tukaj sploh za razlagat? A misliš, da so otroci taki troti oz. da lahko fašejo krizo identitete zaradi nekaj ljubkovalnih imen?
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 13:29:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? What a stupid question... al se spet zafrkavaš....? No tud jst jo sicer kličem po imenu, ampak ko je v vodi in čofota ji pač rečem žabica in v določenih trenutkih razne živali...od rac do opic.... Močno dvomim da je zarad teh vzdevkov že kdo zamenju vrsto..... No res pa da je možno...eni še kr vsak dan dokazujejo da so ostal na nivoju primitivnih vrst.... P.S.: Ni letelo na nikogar osebno, tako pač je...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 14:47:09
|
|
|
|
vika1
|
[/quote] What a stupid question... al se spet zafrkavaš....? [/quote] Ja sem,malo mora biti heca,če ste vi tko resni
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 29.7.2009 14:51:21
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? Saj v pravljici tudi iz žabe princ nastane......
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 18:45:45
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? no, jst predlagam, da reče: Joj, zdaj si pa že velik krof, pazi, da te kdo ne požre, ko si tak fajn polnjen z marmelado, Žaba, hej si zrasla, pazi, da te ne povozi avto, Joj, Hrošč, kako lep oklep, zdaj pa dol s krompirja
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 21:30:15
|
|
|
|
picola1
|
Joj...jst pa mojo v navalu največje ljubezni (ponavadi jo še vlačim po naročju takrat al pa jo kje na glavo obračam al pa žgečkam) rečem: Ti ščurek moj! Bog pomagej... tisti, ki so takrat zraven si najbrž mislijo, da sem usekana!
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 21:31:28
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? no, jst predlagam, da reče: Joj, zdaj si pa že velik krof, pazi, da te kdo ne požre, ko si tak fajn polnjen z marmelado, Žaba, hej si zrasla, pazi, da te ne povozi avto, Joj, Hrošč, kako lep oklep, zdaj pa dol s krompirja
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 21:39:19
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita no, jst predlagam, da reče: Joj, zdaj si pa že velik krof, pazi, da te kdo ne požre, ko si tak fajn polnjen z marmelado,
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 21:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Pa še nekaj bi vprašala Vas,tiste katere klićete svoje otroke ŽABICE,HROŠČE;KROFE...... Naprimer,čez pet let,ko je tvoj otrok vajen da je žabica,hrošček in krofek,greš z otrokom in srečate žabo,in ti poveš:je,glej to si ti -žabica ,ali pa v trgovini: ej, sine moj,to je krof,ti si pa mali krofek .Ali kako boste razložile otroku???? no, jst predlagam, da reče: Joj, zdaj si pa že velik krof, pazi, da te kdo ne požre, ko si tak fajn polnjen z marmelado, Žaba, hej si zrasla, pazi, da te ne povozi avto, Joj, Hrošč, kako lep oklep, zdaj pa dol s krompirja HuAnita ti si tok smesna . Cas je, da dobis en ljubkovalni vzdevek.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 30.7.2009 23:48:09
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita no, jst predlagam, da reče: Joj, zdaj si pa že velik krof, pazi, da te kdo ne požre, ko si tak fajn polnjen z marmelado, Žaba, hej si zrasla, pazi, da te ne povozi avto, Joj, Hrošč, kako lep oklep, zdaj pa dol s krompirja To mi delaj
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?