Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ne znate več rodit OTROKA? 28.7.2009 10:06:59
|
|
|
|
HuAnita
|
Kerensa, res imaš preveč časa, pa brez zamere Naj ti povem mojo stran: imam 3 nečaka, ki ju - upravičeno vsaj enega, drugi je še premali - kličem Zmajkl (Z-MAJ-kl)- kaj vem, sama sebi sem si pač duhovita Otrokoma redno in mimogrede skujem ljubkovalne izpeljanke iz imen - ki pa mi zletijo točno ob določenih trenutkih, tako da tudi otroka vesta, kdaj je resno, kdaj se bomo pa crkljali... Pri meni je to spontan proces, pa četuti je to enim nagnusno, nagravžno, ali kako že Kot ponavadi se pač ravnam po sebi - in sem pri poimenovanjih dokaj izvirna, zdaj če pa je komu všeč morska zvezda ali ježek - če gre za otroke, rojene poleti, to pa večina ljudi povezuje z morjem, se mi ne zdi tako butasto, tudi zmajčki štekam, kot sem že zgoraj napisala, ok - krofki in buhteljni malo težje, ampak lepše mi je to, kot pa da bi hčerko ljubkovalno klicala šmkrlja, fantka pa pezde Vsak po svoje, vsak po svoje - dedca tudi kličem 'ljubkobavalno' - pač priimku sem dodala eno črko - boh, mu moram povedat, kako je to gravž, mogoče nocoj ne bo hotel sek.sati z mano.... upam
|
|
|
|
RE: A ne znate več rodit OTROKA? 28.7.2009 10:11:58
|
|
|
|
HuAnita
|
2 nečaka - da ne bodo šli komu še južni izrazi v nosa
|
|
|
|
RE: A ne znate več rodit OTROKA? 28.7.2009 10:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
2 nečaka in 3 nečke
|
|
|
|
RE: A ne znate več rodit OTROKA? 28.7.2009 10:56:46
|
|
|
|
claud
|
No pa se je lepo kulturno slovensko začela razvijat tema.... Je prav da mal ponovimo sklone,števila in narečja
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:11:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala???
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok?
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:16:22
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? A, to pa ne...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? A, to pa ne... A, dobrooooo. Nisem prav napiflana. Mogoce imam malo olajasav, ker imam samo enega otroka pa se tega vzgajam po mačji pameti.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:22:29
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? A, to pa ne... A, dobrooooo. Nisem prav napiflana. Mogoce imam malo olajasav, ker imam samo enega otroka pa se tega vzgajam po mačji pameti. Ma ko pride do vzgoje vse čebelice in ptički in mucke in morkse zvezdice in pajkeci pa še krofki dobijo popolnoma drugačen prizvok.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? A, to pa ne... A, dobrooooo. Nisem prav napiflana. Mogoce imam malo olajasav, ker imam samo enega otroka pa se tega vzgajam po mačji pameti. Ma ko pride do vzgoje vse čebelice in ptički in mucke in morkse zvezdice in pajkeci pa še krofki dobijo popolnoma drugačen prizvok. To pa ne. Ma kje ti zivis nooooooo. Moja je se vedno balerina , ceprav se je talent zacel kazati sele pri stirih.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:26:22
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? A, to pa ne... A, dobrooooo. Nisem prav napiflana. Mogoce imam malo olajasav, ker imam samo enega otroka pa se tega vzgajam po mačji pameti. Ma ko pride do vzgoje vse čebelice in ptički in mucke in morkse zvezdice in pajkeci pa še krofki dobijo popolnoma drugačen prizvok. To pa ne. Ma kje ti zivis nooooooo. Moja je se vedno balerina , ceprav se je talent zacel kazati sele pri stirih. Šele sedaj sem ugotovila, da sem cel čas lagala. Priznam, kesam se - svojega sina pogosto pokličem traktorist. Pa mi je oči odprla šele tvoja balerina. Oh, what a shame
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:27:28
|
|
|
|
higuys
|
še boljši je uradno priznani izraz za otroke, ki se ne dojijo - zalivančki Skratka, samo še to osladnost moram deliti z vami. Mali je mene klical "mama dinozaverka" sebe pa "mladiček dino". No zdaj sem napredovala v "mama kužek, hov" iiiiiiiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
moj pravi za najina dva da sta čeha jst pa rečem uli da je prase malo tamal je pa čuft...mal me čudn gledajo, ja
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Šele sedaj sem ugotovila, da sem cel čas lagala. Priznam, kesam se - svojega sina pogosto pokličem traktorist. Pa mi je oči odprla šele tvoja balerina. Oh, what a shame Kesaj se, kesaj.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:30:10
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Šele sedaj sem ugotovila, da sem cel čas lagala. Priznam, kesam se - svojega sina pogosto pokličem traktorist. Pa mi je oči odprla šele tvoja balerina. Oh, what a shame Kesaj se, kesaj. Ravnokar sedim za psialno mizo in po sebi trosim pepel.
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Šele sedaj sem ugotovila, da sem cel čas lagala. Priznam, kesam se - svojega sina pogosto pokličem traktorist. Pa mi je oči odprla šele tvoja balerina. Oh, what a shame Kesaj se, kesaj. Ravnokar sedim za psialno mizo in po sebi trosim pepel. Ne se kurit v tej vrocini , pocakaj se nekaj dni...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? a ni tudi ženska, ki rodi, najprej porodnica/novorodka/al_kaj_že in šele nato mama? moj je itak mišek, to sem že napisala takrat v svoji temi o poimenovanjih. smo pač mali, debeli in cvilimo
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:31:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho Šele sedaj sem ugotovila, da sem cel čas lagala. Priznam, kesam se - svojega sina pogosto pokličem traktorist. Pa mi je oči odprla šele tvoja balerina. Oh, what a shame Kesaj se, kesaj. Ravnokar sedim za psialno mizo in po sebi trosim pepel. Ne se kurit v tej vrocini , pocakaj se nekaj dni... pa ja ne napovedujejo ohladitev
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:33:13
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 moj pravi za najina dva da sta čeha jst pa rečem uli da je prase malo tamal je pa čuft...mal me čudn gledajo, ja iiiii, čuft je lušno...jao , če pomislim, da je bil sine knof, črtekkrtek, miškolin, biba, žaba in še kaj...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho pa ja ne napovedujejo ohladitev Enkrat bodo ze prisle. Saj tudi zmajcki zrasejo v zmaje .
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho pa ja ne napovedujejo ohladitev Enkrat bodo ze prisle. Saj tudi zmajcki zrasejo v zmaje . osim miševi ostaju mali
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:38:27
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Raho pa ja ne napovedujejo ohladitev Enkrat bodo ze prisle. Saj tudi zmajcki zrasejo v zmaje . In tukaj je začetek pravljic...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:38:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? a ni tudi ženska, ki rodi, najprej porodnica/novorodka/al_kaj_že in šele nato mama? moj je itak mišek, to sem že napisala takrat v svoji temi o poimenovanjih. smo pač mali, debeli in cvilimo EEEEEEEEEE wroooooooong!!!!!!! Mama si skos ko maš otroka.....sam od nosečnosti pa do odhoda iz p maš mal več nazivov.... nosečnica,porodnica...
|
|
|
|
RE: A ne znate več roditi OTROKA? 28.7.2009 11:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ne razumem kaj ima rojstvo otroka veze z njegovim poimenovanjem oz. tem kako ga bom klicala??? kako, da ne? krava skoti telička in ne piščančka na primer A se ne rodi novorojencek, ki kasneje postane dojencek in sele po dolocenem casu otrok? a ni tudi ženska, ki rodi, najprej porodnica/novorodka/al_kaj_že in šele nato mama? moj je itak mišek, to sem že napisala takrat v svoji temi o poimenovanjih. smo pač mali, debeli in cvilimo EEEEEEEEEE wroooooooong!!!!!!! Mama si skos ko maš otroka.....sam od nosečnosti pa do odhoda iz p maš mal več nazivov.... nosečnica,porodnica... jaz in moja splošna razgledanost še dobro, da sem vprašala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?