Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:36:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla. mnene malo ni blo zadnje čase nič gor pa me je tasa nadrla da se nič ne javim no tepa se zdaj javljam vidim da se spet dobite. samo mene ni ta teden v mb, ker sem pri mojih v prlekiji na počitnicah. skupaj z malo. ati je pa na službeni poti daleč v ameriki. sma pa zainteresirani za srečanje naslednji teden. kje je ta cascaya? dajte mi prosim svetovat kje v mb je kaki plac, da lahko povabiš večjo skupino na pijačo - okoli 15 ljudi pa da je zraven kaki igralni plac za male otroke. bi rada nekam povabila sodelavce od moža pa majo eni dva otroka drugi pa tri pa ful jih je in ne bi v stanovanje... bi raje nekam na prosto...
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:40:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Pridna, pridna čebela ..no čebelica . Uh, to pa je kr lepo število,. Jaz nimam pojma, kje je kak plac. Cascaya pa je v Novi vasi pri Policiji. Veš kje je policija?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:40:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V Novi vasi za zdravstvenim domom in lekarno, blizu policije. pojma nimam..policija vem kje je..... no, pol pri policiji sparkiraš in greš par metrov peš. So pa table za Caskayo. Pa pred Cascajo je velik parking-brez invalidskih .Saraya,policija je na levi strani,kafič pa takoj desno zaviješ,pred policijo.Ne moreš sfalit,pa še table so,kot je Tasa rekla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:41:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. mnene malo ni blo zadnje čase nič gor pa me je tasa nadrla da se nič ne javim no tepa se zdaj javljam vidim da se spet dobite. samo mene ni ta teden v mb, ker sem pri mojih v prlekiji na počitnicah. skupaj z malo. ati je pa na službeni poti daleč v ameriki. sma pa zainteresirani za srečanje naslednji teden. kje je ta cascaya? dajte mi prosim svetovat kje v mb je kaki plac, da lahko povabiš večjo skupino na pijačo - okoli 15 ljudi pa da je zraven kaki igralni plac za male otroke. bi rada nekam povabila sodelavce od moža pa majo eni dva otroka drugi pa tri pa ful jih je in ne bi v stanovanje... bi raje nekam na prosto... Pri Mladi lipi je fajn,pa dosti placa majo,parking in igrala za otroke.Al pa Črni baron v Malečniku.
< Sporočilo je popravil matcar -- 4.8.2009 11:43:02 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:44:59
|
|
|
|
matcar
|
Meni je pa brat plenice prinesev Simby-tuševe.Cena 13,50,notri je 76 kom(8-19kg).So pa fajn tanke,me zanima,kak bojo držale,če bojo hitro spustle Maksovo lulanco.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:53:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pridna, pridna čebela ..no čebelica . Uh, to pa je kr lepo število,. Jaz nimam pojma, kje je kak plac. Cascaya pa je v Novi vasi pri Policiji. Veš kje je policija? hm. ne vem. samo moj ziher ve. pa misliš da majo tam placa za tolko folka?
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:55:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
a matcar, hvala za idejo - mlada lipa je fajn ja. črni baron pa še nisem bla. samo tam majo tudi pizze, ne? to je še bolj fajn. al majo pri mladi lipi tudi za jest?
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:59:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa pred Cascajo je velik parking-brez invalidskih .Saraya,policija je na levi strani,kafič pa takoj desno zaviješ,pred policijo.Ne moreš sfalit,pa še table so,kot je Tasa rekla. ja kaj zdaj je na levi ali desni..vem ja kje je policija..itak
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:59:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa brat plenice prinesev Simby-tuševe.Cena 13,50,notri je 76 kom(8-19kg).So pa fajn tanke,me zanima,kak bojo držale,če bojo hitro spustle Maksovo lulanco. matcar kolk je plenic pri Hoferju not?? pa kolk je že cena?? mal sem pozabljiva ratala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:59:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a matcar, hvala za idejo - mlada lipa je fajn ja. črni baron pa še nisem bla. samo tam majo tudi pizze, ne? to je še bolj fajn. al majo pri mladi lipi tudi za jest? ja tudi imajo ja. kaj pa te, dobi tvoj tako veliko plačo, da moraš sedelavce povabit??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:01:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. mnene malo ni blo zadnje čase nič gor pa me je tasa nadrla da se nič ne javim no tepa se zdaj javljam Bravo za Taso.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:02:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a matcar, hvala za idejo - mlada lipa je fajn ja. črni baron pa še nisem bla. samo tam majo tudi pizze, ne? to je še bolj fajn. al majo pri mladi lipi tudi za jest? Ja,pizze majo tudi
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:03:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj pa te, dobi tvoj tako veliko plačo, da moraš sedelavce povabit??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:03:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa pred Cascajo je velik parking-brez invalidskih .Saraya,policija je na levi strani,kafič pa takoj desno zaviješ,pred policijo.Ne moreš sfalit,pa še table so,kot je Tasa rekla. ja kaj zdaj je na levi ali desni..vem ja kje je policija..itak Policija je na levi,Cascaja pa na desni strani
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:04:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Policija je na levi,Cascaja pa na desni strani what?????? preko ceste misliš?'
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:04:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je pa brat plenice prinesev Simby-tuševe.Cena 13,50,notri je 76 kom(8-19kg).So pa fajn tanke,me zanima,kak bojo držale,če bojo hitro spustle Maksovo lulanco. matcar kolk je plenic pri Hoferju not?? pa kolk je že cena?? mal sem pozabljiva ratala Tam je cena 12,49 eur,noter pa je št.3-90 kom,št.4-80 kom,št.5-70 kom.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:05:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Policija je na levi,Cascaja pa na desni strani what?????? preko ceste misliš?' Pa ne,ko se pripelješ skoraj do policije med bloki,je policija na levi strani,na desni pa kafič,prej pa so parkirni prostori.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
botrca pa sigurno že uživa.................
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:06:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca pa sigurno že uživa................. Ja,zdaj pa bi že skoraj mogli prit dol.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:09:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla. mnene malo ni blo zadnje čase nič gor pa me je tasa nadrla da se nič ne javim no tepa se zdaj javljam Bravo za Taso. hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:10:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca pa sigurno že uživa................. frajerka ej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:10:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca pa sigurno že uživa................. Ja,zdaj pa bi že skoraj mogli prit dol. Naj ona uživa če mi ne moreme v tem butastem vremenu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:20:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Naj ona uživa če mi ne moreme v tem butastem vremenu. e ja, se ti zdi da je butasto ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:23:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca pa sigurno že uživa................. Ja,zdaj pa bi že skoraj mogli prit dol. Naj ona uživa če mi ne moreme v tem butastem vremenu. Je obljubla,da bo še za nas uživala.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 12:24:01
|
|
|
|
matcar
|
Nič,kosilo imam že gotovo.Grema jest z Maksom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......