Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:30:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro midva sma že tudi nekaj časa gor. Spanje je pri nas po starem. HB. Edino Luka papa bolj malo, ker je celi hripavi, pa mislim da ga boli grlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:30:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Caskajo ima Mišo,ne? ne, nima mišo caskaj. poznam lastnike in to ni mišo.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.8.2009 9:31:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:30:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m odločitev je padla.. midve greva ven kengurujček, dežnik in je to to. vsaj do pekarne greva, da bova imeli svež kruh doma pa da se preluftava pravilna odločitev.............na to pa nisem niti pomislila...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:31:39
|
|
|
|
matcar
|
Ch.21,raje povej,kako ste vi oz.Gloria.Je kaj boljše že z njo? Jaz sem vredu spala,otroci tudi.Dobimo pa se na kavi v petek dopoldan okoli 10.te ure,samo lokacijo še iščemo.Ti pa javim preko sms-ja,kje bomo,pa prileti na kafe,magari za pol urce,če več časa ne boš imela.Važi?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:32:22
|
|
|
|
ly117
|
Tasa prav si se odločla. Jaz bi ga tudi dala v kengoruja če bi bil zdrav, zdaj pa boma kar doma ostala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:32:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Caskajo ima Mišo,ne? ne, nima mišo caskaj. poznam lastnike in to ni mišo. te pa se on mal heca... no saj vseeno... kje se torej dobimo?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:32:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m odločitev je padla.. midve greva ven kengurujček, dežnik in je to to. vsaj do pekarne greva, da bova imeli svež kruh doma pa da se preluftava Jaz pa tega ne morem izvest,ker imam dupli vozek,pa samo eno prerinjalo za dež.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:33:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Caskajo ima Mišo,ne? ne, nima mišo caskaj. poznam lastnike in to ni mišo. Mislim,da ima na Belvijo nekaj on.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:34:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa prav si se odločla. Jaz bi ga tudi dala v kengoruja če bi bil zdrav, zdaj pa boma kar doma ostala . Bogi Lukec,ga pa tudi vse mantra zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:35:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje se torej dobimo? Jaz preglagam Cascajo ali Večerkota!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 9:59:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje se torej dobimo? Jaz preglagam Cascajo ali Večerkota! nekje kje je fajn za otročke in parking....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:05:21
|
|
|
|
marta82
|
Pri Cascaji je dovolj parkirnega prostora. Pa mislim, da imajo igrala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:06:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pri Cascaji je dovolj parkirnega prostora. Pa mislim, da imajo igrala. samo ne vem kje je....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:07:49
|
|
|
|
arabela*
|
babe...celo večnost sem že auf..pa je ura komaj 10....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:10:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pri Cascaji je dovolj parkirnega prostora. Pa mislim, da imajo igrala. samo ne vem kje je.... V Novi vasi za zdravstvenim domom in lekarno, blizu policije.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:12:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...celo večnost sem že auf..pa je ura komaj 10.... Meni se tudi vleče, ker je tako vreme in ne moreva ven pa še lena sem in se vlečem ko megla. Ne vem če bova šla malo v dež al v EP. Mah bomo videli sproti kako bo Tinej razpoložen. Najraje bi bila cel dan na kavču pa vem da ni izvedljivo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:12:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V Novi vasi za zdravstvenim domom in lekarno, blizu policije. pojma nimam..policija vem kje je.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 10:13:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...celo večnost sem že auf..pa je ura komaj 10.... Meni se tudi vleče, ker je tako vreme in ne moreva ven pa še lena sem in se vlečem ko megla. Ne vem če bova šla malo v dež al v EP. Mah bomo videli sproti kako bo Tinej razpoložen. Najraje bi bila cel dan na kavču pa vem da ni izvedljivo. jaz bom doma...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:05:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m odločitev je padla.. midve greva ven kengurujček, dežnik in je to to. vsaj do pekarne greva, da bova imeli svež kruh doma pa da se preluftava Jaz pa tega ne morem izvest,ker imam dupli vozek,pa samo eno prerinjalo za dež. veš se je tak drla, ko je mela to pregrinjalo preko, da sma bile po hitrem postopku doma revici je bilo full vroče not. Ma če je ta Quinny-eva prevleka za dež tak smotano narejena, da ni čudno da noče v vo, ko vidi da ji bom to gor namotntirala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:05:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pri Cascaji je dovolj parkirnega prostora. Pa mislim, da imajo igrala. imajo igrala ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:05:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V Novi vasi za zdravstvenim domom in lekarno, blizu policije. pojma nimam..policija vem kje je..... no, pol pri policiji sparkiraš in greš par metrov peš. So pa table za Caskayo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:15:03
|
|
|
|
ly117
|
Tasa zakaj pa te nista šle z kengorujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:19:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zakaj pa te nista šle z kengorujem. ker se mi je ni dalo nosit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:25:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zakaj pa te nista šle z kengorujem. ker se mi je ni dalo nosit Smotko. Sory.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 4.8.2009 11:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zakaj pa te nista šle z kengorujem. ker se mi je ni dalo nosit Smotko. Sory. vem ja. Samo če pa je težka veš, pol pa mi križ dol potegne. Zdaj pa grem meso dat v protfon
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......