marta82 -> RE: Mariborčanke lV.del (24.8.2009 21:19:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa smo malo prej domov prišli,sem bila na fitnesu po 2 dneh in je bilo prav fajn.Zdaj pa sem Saš-a porihtala in na RR prišla. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Kako vama gre? Res super, da vama uspeva. Super,mislim vsaj.[sm=smiley36.gif] Jaz pa sem še na dieti od četrtka in sem ful ponosna na sebe,ker se res držim in ne jem nič,kar ne smem. Ko bi jaz mela tvojo voljo. Saj veš kolko krat sem že jaz kao hujšala,pa diete gor pa dol...Pa nikoli nisem zdržala več kot par dni.Mi je Saraya ful za motivacijo in imam tokrat res voljo,pa še ful boljše se počutim,po fitnesu mislim. Čer. Jaz sem se tudi ravno danes s prijateljico, ki hodi na fitnes dogovorila, da bom septembra tudi jaz začela z njo hodit da zgubim par kilc. Nisem več sebi podobna. Preden sem začela s postopki umetne oploditve (pred štirimi leti) sem imela 12 kg manj. Potem pa hormonske tabletke pa injekcije za stimulacijo pa čokolada za tolažbo vsakič ko ni uspelo...[sm=smiley13.gif] Tako da sem že nosečnost štartala z 10 viška in 2 kg sta še od nosečnosti ostala. Bi bila zelo zadovoljna, če bi jih 8 izgubila.
|
|
|
|