elevitka -> RE: Mariborčanke lV.del (23.8.2009 23:23:52)
|
Čer! Javljam se po dolgem času... nič vas ne utegnem spremljat, tak da nisem z ničemer na tekočem. Mi smo stari en mesec, krči se nadaljujejo, danes celo 5 x huje kot ponavadi (verjetno zaradi AD3 kapljic) tako da smo se odločili da do 3 meecev pač ne bomo jemali le teh. V enem mesecu smo pridelali konkretno težo iz 3680g na 4940g in zrasli za 4,5 cm, tako da smo sedaj veliki 54,4 cm (ni čuda če jemo vsako uro in mleko samo od sebe brizga v curkih da se revež drgne in ga zaliva - na flašo pa ne zna jest). Jaz pa sem že mislila da sem rešena čišče ko se mi je odluščil zaostali del posteljice po enem mesecu ... sem bila v P z UZ-jem niso nič vidli nimajo pa vaginalne sonde. Bolelo je kot hudič - upam da moja G nebo odkrila še kakih delovker sledi čiščenje, jaz pa se bojim kakih zastrupitev, upam da bodo vaginalete kaj pomagale (barva in vonj baje nista normalna) KRASNO... toliko o doslednosti in natančnosti zdravstvenih delavcev, ki bi naj po porodu pregledali če je posteljica cela....upam da ne fašem kake sepse, Bodite pridne
|
|
|
|