KIKI**** -> RE: no dajte mi povedat,če je to normalno...? (25.5.2010 12:57:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Na kratko...dve leti živim s hčerko pri mami,bili sva pre v najemu,pa mi je sama predlagala naj se vrnem domov,dokler ne kupim stanovanja,da bo drugače...Nikoli se nisva razumeli,ker je vedno vso jezo stresala na mene.Imam mlajšega brata(star je 27let),razvajenega do amena,razvadila ga je ona,ampak nikoli ni delala razlike,on je le mal bolj drugačen(čisto zdrav psihično in fizično),to sem poslušala celo življenje.Vedno je in bo kar reče in kar naredi,celo tisto kar ne naredi.Bil na zavodu več kot 3leta,enkrat mu ni rekla naj se spakira delat,če sem bila jaz 2 mesca me je zaničevala in poniževala vsak dan,pa ne enkrat....Primerov je polno ne bom naštevala,ker nima smisla.No bistvo mojega pisanja,je to,da že cca 2 mesca živi pri nas njegova nova punca,ona ima pravico vse,kuha,priljatuje z mamo,....Jaz kak dan ne smem jajc spečit za otroka,ker ni moja kuhinja,naj si zgradim svojo.Še to,vse kar sem prinesla svojega v to njeno kuhinjo,vse je dobilo noge,zmeče stran vse,in se dela neumno da ona ne ve kje je,celo ljudem okoli podarja moje stvari.Stroškov ne plačuje nihče mami,ker ona tega ne želi,ko sem se preselila domov sem želela to razčistiti pa je bila vse sladka,naj raje kaj mali kupim.Kupujem hrano,kuham za vse(če jedo,doskrat noben ne želi),ko se mama naje moram takoj vstati in vse pospraviti,drugače je halo vpije k budala,me zmerja,ponižuje.Ko smo pri kosilu 5x vpraša a smo poklicali brata,a zares ne bo jedel,pa kako da ne bo lačen...Na bruhanje mi gre,res.No,ne brat in ne njegova punca ne kupita NIČ,kupi mama hrano in jima nastavi da se zaletita ko stopita v kuhinjo,da si skuhata(jesta vsak dan samo testenine),večkrat tudi mojo hrano.Sem tiho,včeraj pa sta pripravljala neke rake,smrdelo je po celi ulici,zares smrdelo,še danes smrdi hiša,mi je pa strgalo,jaz še ribjih palčk ali kaj na hitro ne smem narediti otroku za kosilo,k je že sranje,on pa svašta pa je tiho.Pišem,ker se moram izkašljati,imam v načrtu selitev,pa zanima me je to normalno,ali sem jaz nenormalna?Zaljubljena je v mojega brata on pa to pridno izkorišča,on ne kaže pretiranega zanimanja za njo.Bom nehala,ker sem že itak doooolga,ne vem če se bo kateri sploh dalo tole brati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem prehitro napisala, ja, za drugič bom vedla, vedno prebrat do konca. Vesela sem zate, resnično, vsaj nekdo ki se je pobrigal zase in otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|