Lolita23 -> RE: no dajte mi povedat,če je to normalno...? (27.7.2009 11:10:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Mamči,v takih razmerah se ne da nič mami jasno povedat kje so meje veš,ja lahko je še slabše ker je čedalje slabše.Lolita23,verjetno se tudi s tvojo ni dalo glih kej pomeniti,da bi se tega držala,hmmmm? Ni problema glede stanovanja,imam zlatega partnerja in če bo kej zagustilo bomo skup v najemu ali v končni fazi pr njemu kak mesec,čeprav mi je pa tečno se nekam obesit,ker on živi s starši in ima 2 brata in 2 sestri,ampak bo šlo če bo sila... če ji jaz kaj rečem, se začne jokat in delat da je ne vem kak žrtev, čist iskren zdej ko sem sama mama se še bolj zavedam, kaj vse mi ne bi ona smela reči.Toliko da ti dam vedet kaj vse je mi naredila.Besed tu gor ne bom pisala, ker so take ki jih po moje ene še niso slišale, dejanja, npr. Ko je moj oče umrl, sem ga jaz "ubila" ja to mi je rekla, a ne ona ki mu je nosila, 25 let alkohol v hišo,ampak jaz, ko smo gradili hišo po smrti očeta, sem jaz morala vse pomagat mojstru ne moj brat, ki je 1 leto mlajši od mene to je pomenil,m da sem morala podajat cegle, vozit malto, v glavnem vse..., tak ali tak sem od malega morala kuhat in pospravljat hišo,ona se je naredila, da ne zna kuhat haha, potem pa je spznala nekega tipa, in ker je moja mama čenča, so me njegove sestre napadale na grobu mojega očeta dobesedn, da ne rečem da mi smo moral bit v stari razpadajoči hiši novi tip, ki jo je čakal, pa je spal v novi hiši, mi smo moral bit pa čist tih ion če sem skuhala kosilo, ga dala na mizo zase in za njo ter sestro, ga je ona nazaj zlila v posode in ga nesla njemu.Ko sem zanosila me je zmerjala, tako da jo je sestra stran od mene vlekla, zdaj se pa dela lepa,lahk bi naštevala,ampak brezveze Sem pa imela srečo, da sem spoznala čudovitega moškega, s katerim imava hčerkico, ki sta lučki mojega življenja,
|
|
|
|