ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (21.12.2009 23:56:12)
|
Dober vecer! Mi smo danes praznovali 6 mesecev, vas Lian casti s polovicno tortico. Kaksno, si pa same izberite...Pocela nisva pa cel dan nic posebnega, mal sva se crkljala, spala, lupckala, smejala, popoldne je sel pa z mano in mojim v shoping...Je moj rabil eno zimsko jakno in naju je Lian spremljal, ta velikadva sta bla pa v varstvu. Jutri bo pa Lian v varstvu, ker gremo z Evanom in Rubnom v kino gledat Jelencka Nikota...hm, to bo se zanimivo :) Drugace pa pri nam ni nic kaj ekstra novega, kotalimo se ze iz hrbta na trebuh in iz trebuha na hrbet, obraca se kot urin kazalec, pa pod sebe spodvija nogice in se odriva naprej kot en crvicek. Ko se bo znal se na roke upret in prerazporedit moc, bo pa stal na vseh stirih...se zmeraj je en velik smejko, samo semji se...mal ga ogovoris in ima kar napade smeha... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pri GH smo tako-tako. Je vmes mel par dni strajka, nisem nic spravila vanjga. Pol pa spet je, pa spet ne....se nam ne mudi...zizoland se zmeraj obratuje [sm=smiley36.gif] Ful ze prepoznava obraze in glasove. PA takoj se umiri, ko slisi ta velika2 in se zacne smejat. Pa boza jih, pa ko se onadva k njemu stiskata, se tud on k njima in neki z rokicami sari po njima...ha ha, faca je tale nas mali :) Dojenje je pa postalo tudi zanimivo...rabiva kar mir, ker drugace samo firbca okoli in potem ne je. Je pa ful smesen, ko ga dam v posteljo in potem samo caka, na katero stran se bom ulegla, se zacne smejat, obrne na bok in me grabi za majico in rine vame...si se modrca ne morem odpet, ko bi on ze pil...pol se pa zarije s tistim svojim noskom not v josko, kot da je ze 100 let ni videl...pa drzi me z eno rokico, da ja kam ne bom usla [sm=smiley36.gif] Seveda je vmes treba nehat pit in me gledat, se zacet smejat, potem pa spet kot en pujske zarit nosek v josko, z odprtimi usti poiskat bradavico in pit naprej...ene par pozirkov, pol pa spet neha, me pogleda, se nasmeji (pri tem ne spusti bradavice), spet nardi par pozirkov in me pogleda in se nasmeji in to potem ponovi se 1-2x, potem se pa koncno posveti pitju [sm=smiley36.gif] Pa ful je ratal navdusen nad kozarcem, ce ga mam v narocju in kaj pijem, me kar grabi za kozarec/salcko in vlece proti ustom, da bo pil [sm=smiley36.gif] Sem pogledala vse slikice in albume, ful so lustne [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jst pa nikol nisme nardila takih novoletnih slikic s tamalimi, mi nekak ne potegnejo...lustne so mi, ko jih odbim od druguih, men jih pa ni za delat... Mi smo meli v soboto v sluzbi Bozicka in je Lian dobil eno leseno knjigico in ene lesene igracke, nekja z asestavljat...lustno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Smo pa zamujali na Bozicka in ko smo prisli, so ravno zaceli delit darila, pa se skoraj prvi smo bli na vrsti. Je Lian lih zaspal, tko da smo se sli slikat kar z njim v lupinici. Pol se je pa cez ene 15 min zbudil, sem ga sla pa se enkrat dat Bozicku v narocje in narest slikico. V petek smo sli pa na Bozicka v nas gasilski dom, je Lian prespal igrico, ki je bila prej za otroke, pol sva se sla pa se slikat h Bozicku. Darila pa nisva vzela, ker so bla simbolicna in niti ne zanj primerna...naj raje kaksnemu drugemu otroku podarijo... V soboto gremo pa v Planico, gre Evan v smucarski tecaj, ostali se bomo pa ta cas mal sankali, pa mal na sprehodu bli... Smo sli vceraj malo na sneg ven pred hiso, Liana sem tolk oblekla in zadekala, da se je komaj premikal v vozicku, ampak sva sla po ene 20 min not. Mene je zacelo zebst, pa sem migala, tko da njemu tud verjetno ni blo ravno toplo :) Polmi pa danes moz rece, da je blo vceraj baje -14 stopinj in da mu je ful bed, ker smo sli ven v takem mrazu...[sm=smiley1.gif] Se dober mesec pa gremo smucat, sej tam tud niso temperature lih na plusu [sm=smiley1.gif] Sej sme vse prebrala za nazaj, ampak ker nisem mela casa takoj pokomentirat sem pozabila. Spomnem se edino tega: kopamo se vsak dan, drzim pesti za katarinko in anci banci, da jih v novem letu ponovno razveseli dojencek, pa glede prenehanja dojenja - stiskat si je treba lih tok, da pritisk popusti, da se kaj ne zamasi, drugace je pa meni pri Evanu teklo mleko se skor 1 leto po tistem, ko sem nehala dojit (pa niti nisme polno dojila), pri Rubnu mi jepa takoj nehalo tect, ko smo prenehali z dojenjem (13 mesecev, sme bla pa noseca z Lianom). Aja, pa navijamo za Porsiko, da bo kmalu mela svoj narascaj [sm=smiley1.gif] Jst sem pa na FB objavla se mal vec slikic s poroke...tam ene 80 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Zdej grem pa TV gledat, pa pa in nocko!
|
|
|
|