Ribica 80 -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (17.12.2009 15:04:06)
|
Punce, takole vas berem - dobre ste!!!! Boomer, ancibanci, šrimf (upam, da nisem katere izpustila) [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam, da si kdaj pustite, da vam kdo topel čajček prinese in vas objame! Predvsem zato, ker se tako trudite...moj je bil pa mal zamašen in mal vročičen, pa tako paniko delam [sm=zmeden2.gif] mi je kar mal nerodno... Sva bila za 15 minut zunaj, prvič po enem tednu (prehlajen+vročina) in mi je revež od "vsega hudega" takoj zaspal, samo notri sva prišla...upam, da bo danes kaj boljš...če dober teden se cele noči zbujamo, zaspi samo če ga vzamem v naročje (prej sem ga samo položila in je spal), ne mara dude.... Ena je spraševale glede NE FLAŠKE - naš tudi že kake 3 mesece cuclja ne povleče sploh, sem vsega boga poskusila, pa nič...ne vode, ne čaja, ne mleka...zdaj pijeva mal po žlički, mal iz kozarca - to se bolj igrava kot ne...po žlički pa lepo popije recimo 0,3 dcl...in mami lepo doma, zraven sinkota, 24 ur na dan...in nama je lepo. Čeprav mislim, da me je na trenutke naveličan, vedno ene in iste fore, sploh kadar se približuje 18. popoldan...še dobro, da okol 18.-19. ure prihaja oči domov [sm=smiley36.gif] Lišajček - na bradi se mu je pojavil tak mali lišajček, ki rata rdeč, če se stiskamo, še posebej z očitovo enodnevno brado...po novem letu imamo cepljene in bom takrat pokazala pediatrinji. A bi morala že zdaj? Se lahko kaj več razvije iz tega? Gre mogoče na celo telo? Naj maže ali pustim pri miru? Kopanje - jih še vedno kopate vsak dan? Sicer pa midva takole dopoldan kaj postoriva, pleševa na božične pesmi, gledava kako pada sneg in se dotikava okraskov s pentljicami (posušene limete). Zvečer, ko se prižge javna razsvetljava, so pa lučke itak najbolj zanimiva stvar na svetu. Poleg mobitelov, seveda. Ali pokrova od škatel za piškote. Naš je v zadnjih 14 dneh osvojil vse pozicije obračanja, pa tudi že mal se potegne naprej, če le ima kje kako oporo za noge. Aja, pozabila povedati - imamo 2. zobek spodaj!!! In nam je fino, ko ugrizne v mamino bradavico in mami zavpije in Ožbe se lahko reži...Mogoče je tudi to povezano z prehladom in vročino prejšnji teden... Ma še miljon stvari sem vam hotela povedati oz. pokomentirati, ampak je konec z Ožbetovim spanjem...
|
|
|
|