ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (5.11.2009 10:24:58)
|
Giggica in Rina, jst sem mela tud na zdravstveni narobe napisan, ampak priimek. Je bil ze na unmu potrdilu, pa sploh nisem opazila, ker ga nisem nic rabla...Ko pa dobi zdravstveno (pa ravno na dopust smo sli) pa vidim, tko da je sla pol moja sestra tja uredit, ker jst nisem mogla. Pri nam imajo pa vsi bolj "nenavadna" imena. Prvi je Evan Max, drugi je Ruben Cal, zdaj pa Lian Neo. Prvega so moji kar skoz klicali Max od zacetka, sploh pa dedek in babica, ker si Evan nista mogla zapomnit, pa se dedku je blo ime Maks, pol je bil pa nas mali Maxi [sm=smiley36.gif] Necakinja (takrat je mela 19 mesecev) ga je pa poimenovala Evi (ker ni znala izgovort Evan) in pol smo ga vsi tko klicali oz. eni ga se. Pri Rubnu je pa moja mami rekla (ko ji je moj povedal ime), da si ga ne bo nikol zapomnila in da si ga bo mogla na listek zapisat (in si ga je res [sm=smiley36.gif]), da ga je znala povedat. Pol pa pride k men na obisk v porodnisnico (5 dan) in je bla tist dan ravno maticarka tam in ji razlagam, da me je vprasala, ce bo uporabljal oba imena v pravnem prometu...moja mami pa: Kaksna dva imena? A ma dva imena? Kaksno je pa drugo? In ji povemo in je neki casa tih in pol rece Verjetno se napise s Cjem? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cimra je skor s pojstle padla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zdaj pri Lianu sem se ji pa zagovorila se preden sem rodila, pa ni nic komentirala. V bistvu nobeden ni mel nobenih pripomb, so bli ze navajeni [sm=smiley16.gif][sm=smiley2.gif] . So pa vsi komaj cakali, da zvedo, kaksno ime sva izbrala, pa mlajsi v vecini vsi pohvalijo imena in so jim vsec. Se nasa pediatrinja je rekla, da majo ful lepa imena, pol pa pravi pri Lianu - Ampak Neo je pa iz Matrice, a ne? [sm=smiley1.gif] Lian spi, jst sem popila svoj zajtrk - yummija, zdaj grem pa likat. Mam ful za zlikat, pa se ene 3x tolk za oprat. Se mi je pokvaril pralni stroj, ko smo sli na morje in sem mela pol enega s 3.5 kilskim bobnom in nikakor ne morem prit na cisto (pa s tem, da je moj rabil 1 teden, da ga je priklpil in pol smo se 1 teden navodila iskali). Prejsnji teden sva pa kupila novega (Hooverja, 10 kg boben), jst vsa vesela, v ponedeljek ga pripeljejo, pa je blo ful cudno, ker je blo ful vode v bobnu, pa na iplayu ni blo nalepke, pa se spraskan je bil. Ga nismo priklopli, nasledni dan klic emoj na Hooverja, pove, pa recejo da je voda not, ker PS prej stestirajo. OK, ga prikolpimo takoj, ko pride domov, damo prat eno zehto, se opere, nafilam jst not naslednjo zehto, przgem, na displayu kaze kolk je boben poln in se ugasne. Ga se enkrat prizgem in napise en error. Klice moj spet tja vceraj in pravijo, da je to ful cudno, ker ta napaka pomeni, da nima nalozenega SW [sm=zmeden.gif]. Zdej pa cakam, da mi pripeljejo novega, perilo se pa nabira...mam ene 4 kose za perilo in so vsi cist polni....grrrrr...HB, da ma ta 10 kg boben, pa da bo pol to par zeht in bo vse oprano....pol pa se likanje...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...a pride kera pomagat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|