ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (3.11.2009 11:19:05)
|
Dober dan!! Mi smo meli danes bolj slabo noc oz. jutro...ni hotu nazaj zaspat, pa se bi, pa se ne bi dojil...Pol pa koncno zaspi (po 2h urah) in j eblo treba cez pol ure vstat za tavelika zrihtat...ma sem bla taka koma, da jjih je mogu kr moj...se lupcke sem jim komi dala za adijo... Cez praznike smo bli na koroskem, Lian je ponoci spal v kosari od vozicka (Ruben se spi v prenosni posteljici), ampak vidim, da mu je lih za lih, tko da ga bom zdaj prestavla v sportni del. Je bil pa ful priden - soboto je cel dopoldan prespal, pol smo bli ene pol urce zunaj na mrazu (brrr), zvecer je pa z mano v kuhni lezal in se igral z igrackami. Nedlja pa isto - dopodlan spanje, samo ga je Ruben zbudil [sm=hudicek1.gif], popoldan smo pa ze proti LJ sibali. Sva pa ugotovila z mojim, da mu ne sedjo ovinki pri voznji - je ful nemiren in joka, po avtocesti je pa samo spal. Nasi soncki in sonckice - res so lepi, vsi [sm=bravo.gif] [sm=9nebesa.gif] dnevno spanje - nimamo problemov, je pa res treba ujet ritem otroka. Ponavadi so vsi po ene max 2 urah, odkar so vstali, spet zaspani. Jih je treba mal opazovat in se takoj vidi, ker v trenutku ratajo tecke in jokavi, pa nic jim ne pase... Pol je pa treba samo se pogruntat, kaj ga uspava (mir, plenicka cez obraz, flaska/joska, duda, nosenje..) pa bo...drzim pesti, da se kmalu uredi vsem, ki imate se probleme s spanjem. kombinezoncki - jst jih mam ziher ene 10 [sm=smiley36.gif]...vseh velikosti...velik otrok, velik kombinezonov [sm=smiley36.gif] dezna prevleka za vozicek - so za sportni del, ceprav se men zdi, da sem pri kosari jo tud dobila, nisem pa zdaj ziher. Mi imamo od Toysa, pa sem jo mogoce 2x uporabla... sprehodi - nas revcek je pa obsojen na sprehode po trgovinah. Zal imam samo dopoldan cas, da grem iskat stvari za poroko in mora pac revcek z mano hodit [sm=smiley13.gif] katalena, jst je se ne bi posedala, je se prekmalu, lahko pa ji dvignes naklon v vozicku in napol sedi pri tebi v narocju, s tem da je s hrbtom naslonjena nate (upam, da ves kaj mislim) sluz v blatu - je ponavadi slajm. Dojencki ga ne znajo plunit (kot odrasli) in ga pojejo in pokakajo. Bolj opazno je, ce je prehlajen oz. ima zabasan nosek, pa se mu spira nosek s fiziolosko. chatty, a gledate harrija? Jst sem pri Rubnu (srednji) med dojenjem v 2 tednih prebrala vse knjige...in potem pogledal se vse filme [sm=jezicek.gif] Se neki sem hotla pokomentirat...ko je zadnjic bybika napisal glede socialne...po novem so vzgojitelji v vrtcih in solah po zakonu dolzni prijavit na socialno vsak sum na pretepanje...prijavijo pa lahko edino na podlagi tega, da jim otrok to pove...torej ce rece vase dete vzgojiteljici Oci me je pa vceraj po riti, vas mora prijavit na socialno...samo v vednost... Potem pa se tole: a bi se dobile na kaksni kavici - zdaj ko bo bolj dezevno? Jst predlagam, da se dobimo eno dopoldne v Koloseju v igralnici ali pa v Areni. Ce je kera za, naj sporoci, pa se se za datum zmenimo...da se malo v zivo pocvekamo in zimenjamo izkusnje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|