|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
27.10.2009 16:07:37   
Galateal
zdaj je pa boljše user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Galateal -- 27.10.2009 16:09:06 >

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.10.2009 16:10:35   
anci banci
o cortek maliuser posted image user posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.10.2009 16:14:56   
anci banci
da malo sporočim... jaz sem imela danes test za sladkorno po porodu... in je bil negativen... jupi nimam več sladkorne...
in danes sem Svita prvič samega pustil pri tašči za 3 ure in je bil ful priden... ker ga dojim sem se malo ustrašila kako bo ker nonstop visi na joški(mleka si pa nisem uspela načrpat), in začuda ni nič pogrešal jošk...
res pa je da sem za vsak slučaj kupila kašico iz korenčka in jabolk in mu jo je tašča dala za jest... jedel jo je kot da bi že cel svoj življenje jedel kaše... odpiral usta in mlaskal

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.10.2009 16:17:02   
Chatty

Čav mamice

joj, kok mate lušne jenčijeuser posted image !

Špela30-sm pogledala tvoj album. Ful ste lepa družinica,ampak nekaj me je pa zmotilouser posted image ,kje si dobila to postavco?user posted image user posted image user posted image mami,ful dobr zgledaš!
No zdej pa resno, moj mali je že dva dni nerazpoložen, grozno siten.Mislim da je to od cepljenja. Nima vročine, ampak se mi zdi, kot da bi ga bolela glavica.

Zdej pa šibam, je spet jok.

(odgovor članu katalena2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.10.2009 18:02:44   
zoga08
Hoj,
sami luštni in pridni user posted image .

Tudi midve bova šle plavatuser posted image . Sem ravn včer gledala po netu, da se je ravn v oktobru vse začel tako da bova šle januarja. Samo še ne veva kam?user posted image

Linki:
http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/
http://www.plavanje-dojenckov.com/

No bom vidla kako bo!

Mi smo tud dons mal tečni, tako mala kot mami. Ja mal se pocrklamo pa gre.user posted image

Pozdrvčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.10.2009 18:16:56   
giggica
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

naše dekle malo pobliže:))

LEPO JE SPREJEMATI IN LEPO JE DAJATI, A NAJLEPŠE NA TEM SVETU JE BITI MATI! ŠE POSEBNO TAKEMU SONČKU, KOT JE BIANCA:)))

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.10.2009 18:25:35   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: katalena2007

user posted image

evo še našo punčko

donna22 koliko pa so stare slikce? Ker namreč najini punčki sta 37min narazen....Sara je bla 12:30user posted image , slikana pa je kak teden nazaj....

res so cukri teli julijčkiuser posted image

O, kak zanimivouser posted image Kak mesec so stare slikice ... Moja user posted image ni ravno velikanka, ampak je glih v tistih standardih - oblačila menjujem v skladu z etiketami na njihuser posted image

elevitka, Galateal, giggica - upam da nisem koga pozabila user posted image - pravi sončki souser posted image user posted image

(odgovor članu katalena2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.10.2009 18:26:29   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty

Špela30-sm pogledala tvoj album. Ful ste lepa družinica,ampak nekaj me je pa zmotilouser posted image ,kje si dobila to postavco?user posted image user posted image user posted image mami,ful dobr zgledaš!

No, to pa mene tudi zanimauser posted image Špela, zaupaj nam svojo skrivnost user posted image user posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.10.2009 19:26:04   
Galateal
Hvala hvala za pohvale user posted image

Aelita se zankrat smejčka potiho, le kadar jo požgečkam je glasna user posted image

Med kopanjem zelo uživa in ko dopolni tri mesece, se bomo tudi mi opogumili in šli na skupno kopanje v banjo z račkami user posted image

Kapice tudi naša ne mara, ampak je pri nas pogosto vetrovno, tako da se ne da pomagati ... Ko sem bila jaz mala, sem imela kronično vnetje ušes, zato sem še malo bolj previdna.

Kašice bom jaz malo za probo dodala po četrtek mesecu, resno pa bom začela z uvajanjem goste hrane po šestem mesecu, če bo do takrat seveda dosti mleka. Včeraj je izčrpala vse zaloge, je bil očitno preskok v rasti. Cel dan je samo jedla, danes pa spet čisto normalno je.

Plavati bomo mi šli, sem slišala samo dobre stvari o tem. Najbližje nam je Bled, ampak se šele januarja verjetno začne nov tečaj. Ma bomo počakali user posted image

Vprašanje: Kaj naredite z igračkami, na katerih piše, da se jih ne sme prati? Naša jih že tako z veseljem nosi v usta

Joj, kaj bi jaz dala za (p)opoldansko spanje moje punčke. Tako pa cel dan nič ne spi, samo v vozičku ali v avtu malo zadrema, potem je pa popoldne in zvečer vsa zmatrana in jokava user posted image

Že spet tečkica, počasi bo čas za spanje...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.10.2009 19:31:10   
rina22
Pozdravček, mamice user posted image

bybyka, češnca, _ella_, špela, donna, elevitka, galateal, giggica
(upam, da nisem koga izpustila....), prave sončke imate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem čist očaranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katalena, veliko sreče pri hujšanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa še nisem zbrala poguma in volje user posted image

urshikam,jaz jo oblečem čist odvisno od vremena. Enkrat debelejšo kapico in komletek ali pajac iz pliša, včasih, ko je topleje, pa trakec ali pa tanko kapico in kakšno jaknico in hlače (imam en tak komplet, ko ni ravno za tople in ni niti za full hladne dni, tak da mi zdaj zeloo pride pravuser posted image ) No, pod tem ji seveda oblečem vedno bodi, žabice (včasih samo nogavičke) - odvisno od vremenauser posted image

donna, nič ne skrbi. Naj te potolažim, Timeja je ista kot Zalauser posted image user posted image Tudi hoče non stop pozornostuser posted image Zadnje dni je taka, da je sploh skoraj ne morem odložit nikamor. Če je zjutraj pod tem igralnim centrom 15 minut, je to že pravi rekord in veeeeeeelik uspehuser posted image

Kdaj so vaši user posted image prespali noč v kosu? Nam se še to ni zgodilo. Še vedno se ponoči zbudi (vsaj 1X). Špela, Taj ima pa res lep ritemuser posted image user posted image Joj, ko bi Timeja kdaj mela takegauser posted image

Šibam, spet alarm...

Uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.10.2009 19:36:26   
rina22
Je bil lažni alarmuser posted image je nazaj zaspalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Galateal

Vprašanje: Kaj naredite z igračkami, na katerih piše, da se jih ne sme prati? Naša jih že tako z veseljem nosi v usta

Mi imamo isti problem. Imamo eno žirafo od Tiny love, ki ima take fajn nogice, ki ravno pašejo v Timejina ustauser posted image user posted image So skoraj boljše kot dudicauser posted image Pa ji vedno stran vzamem, samo ona vztrajno tiste nogice vlači in si jih tlači v usta..

Joj, kaj bi jaz dala za (p)opoldansko spanje moje punčke. Tako pa cel dan nič ne spi, samo v vozičku ali v avtu malo zadrema, potem je pa popoldne in zvečer vsa zmatrana in jokava user posted image

Tudi jazuser posted image user posted image ... Timeja tudi podnevi skoraj nič ne spi, potem je pa zvečer tak utrujena, da komaj zaspi. Upam, da se bo počasi kaj uredilo s tem spanjem. HB, da ponoči spi, samo kaj, če je tak cela boga vačsih skoz dan, ko je tak zmatrana. res, da se ponoči zbudi tam 1X, 2X, samo ko se naje, spi dalje - vsaj touser posted image user posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.10.2009 19:53:38   
giggica
halo čvekice:)

moram rečt, da mava srečo in nama Bianca kar spi popoldne. sinoč je zaspala ob 21ih in spala do 8h zjutraj brez prestanka, pojedla je, previla sem jo in okol 9 je zaspala za 3 ure. se je zbudila, pojedla in sva šli ven. 2,5 ure sprehoda in od tega je 2 ure spala. prideva dam, pojeva, previjeva, mal poigramo in je zaspala 1,5 ure. ko se je zbudila, sva se skopali (v banji skupaj, noro uživa:)in zdaj ob 8 poje in če bo vse po sreči, bo zaajala.

nama je prvič noč prespala pri malo manj kot 2 mescih. zdaj ponavadi noč prespi, kerkrat se 1× zbudi, ampak redko. jo pa hranim po flaški, tako da je najbrž malo drugače.

popoldne pa, sej pravim, kar aja, ene 2, 3 runde, usaj 1,5 ure. tako da hbuser posted image

LEPO JE SPREJEMATI IN LEPO JE DAJATI, A NAJLEPŠE NA TEM SVETU JE BITI MATI! ŠE POSEBNO TAKEMU SONČKU, KOT JE BIANCA:)))

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.10.2009 20:40:02   
Anonimen
še moj sonček Luka- upam, da bo uspelo..
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil ursikam -- 27.10.2009 20:49:01 >

(odgovor članu Galateal)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.10.2009 20:47:52   
rina22
Ooo,kak sta lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.10.2009 21:31:17   
Chatty

ursikam- čudovit je tale tvoj mali Lukauser posted image

spanje-pri nas zvečer zaspimo okrok sedmih ali osmih, pa spimo do sedmih zjutraj.Vmes jemo okrog enih,pol dveh in še enkrat okrog šterih.Se pa samo dojiva.Zjutraj je kmalu spet zaspan, tako da dopoldan kar veliko spi, popoldan je pa več buden.Se je pa super navadil, da ko vidim, da je utrujen, ga dam na posteljo, na bok,včasih se dojiva, včasih samo duda, in fant ve, da je čas za spanje.Se nikoli ne nosiva po stanovanju in pojeva pesmice (starejša hčerka skoraj ni zaspala drugače).

smejanje-dober teden se smeje naglas,včasih ko ga hecamo,večinoma pa ko je njemu nekaj smešno, naprimer včeraj, ko je gladal sestrico kako se tušira,ali pa mene v kuhinji, ko mi je paprika spolzela iz rok in sem jo lovila.Še ugotavljamo, kakšen bo njegov smisel za humoruser posted image

Otroci že spijo,zdaj grem pa še jaz.Želim vam mirno noč

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.10.2009 21:59:18   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty

ursikam- čudovit je tale tvoj mali Lukauser posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.10.2009 22:16:27   
Blacky24
Danes bile pri svoji pediatrinji. Je še enkrat naredila temeljit pregled in z pupiko je vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image Je rekla da sliši, se zelo lepo odziva itd, da ne ve kaj so na sistematskem gledali, da tega niso videli in so komplicirali.  Tako da smo danes full veseli, me je kar glodalo, verjetno me je pa že mala imela dovolj ko sem non stop nekaj brenčala in ropotala okrog nje user posted image

Smo pa pediatrinjo šokirali ko je videla v kartoteki da  ima mala 7 kg, ni verjela, baje ji ni videti - jo je bilo treba še enkrat na vago dat, pa še potem ji ni bilo nič jasno. user posted image user posted image

Drugače je moja pupika res pridna, spi ponoči po 10-12 ur, tudi čez dan kdaj malo zadremčka, na sprehodu pa itak spi že predno dober "spelemo" z vozičkom iz dvorišča. Tudi čez dan ni z njo nobenih problemov, se je sposobna v svojem igralnem centru zamotiti tudi za uro in več, da včasih že sama ne zdržim in grem drezat vanjo - ona pa neumorno udriha po igračah in se zraven naglas hihita ter jim skos nekaj razlaga, se jezi na njih, vriska.. user posted image user posted image

Smo pa danes naredili še eno "dobro delo", kupili točno ta 16-touser posted image dudo, ta je pa danes kar nekako obstala v ustihuser posted image Ker našemu otroku je že grozilo, da si bo palček zgulila, tako vneto ga je skos vlekla. Ta je pa ok, vsaj zaenkrat. Končno. Imam duda doktorat že user posted image

Full mate lepe sončke. Zadnje čase je tukaj res doza cukra, bomo sladkorno fasali sedaj, če nam je bla že med nosečnostjo prihranjenauser posted image

Takole pa izgleda moja pupa pri 3 mesecih:

user posted image
Grem na lepše...

user posted image
Kuku...

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.10.2009 22:21:29   
sabina84
Ojla mamice čvekice....Jz bol mal čvekam,sm na sosednem forumu bol aktivna tu pa vsake tolko cajta mal pokukam...

Vse slikce so fu cart in vaši jenliji tud...brez zamere sam BIANCA je ful cute  na oni slikci z metulčkomuser posted image

Mi2 se kot ponavadi večinoma potepama, Lia je ful pridna, Spi od 8 do 8...Ura nama ni nič sistem zje...vse po starem...
Lii tud devam že kašice,jih ful obožuje,pa tud v mlekeca ji dam riževo kašico...vgalvnem prilagodljiv otročiček in mamici je to fullll všečuser posted image
Smo bli že 4m stari,naš še čaka nasledni tedn pregled in 2 pikica...Lia bi skoz sedela,ampak ji še ne pustim..no za njeno veselje že ane user posted image ....

No pa še vam jaz pokažem našo frajlo:

Takle sedim ko se kopam:
user posted image

V parkecu

user posted image

user posted image

Sem atiju podobna,sam oči mam pa mamine:)

user posted image

Evo pa spet dost do naslednič user posted image ....

Pa pa

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.10.2009 22:41:55   
Ribica 80
Joj, kako imamo lepe otročke user posted image Eni taki mali cukri so...se moram kdaj prov brzdati, da ga ne stisnem preveč user posted image

Spanje - do danes nič novega, še vedno na vsako uro, ampak...zdajle spi že od 20. ure in se še ni zbudil....sinko moj mili lepi zlati, upam da nama danes pa rata...jaz sem že mal fino utrujena....čez dan pa nikakor ne morem zaspati!!!

Plenice - sem šla kar po Pamperske za ponoči, pa tud Persil sensitiv sem kupila...adijo ekološka načela user posted image Pa saj skoraj ne verjamem več v to, ker vse zabojnike na našem ekološkem otoku skupaj poberejo! Ampak Pamperske za ponoči, ko naj bi ritka najbolj dihala...bomo pa drugje bolj varčni in imeli ritke na fraj brez plenic user posted image

KG - jaz jih imam +3 od prihoda iz porodnišnice in +8 od moje teže...a ni lepšega kot zvečer, ko se vse malo umiri, nekaj dobrega pojesti?!? user posted image Groza...

Plavanje - na Dolenjskem se menda plava samo v Dolensjkih toplicah, ena skupina je že začela, druga začne januarja...menda naj bi bili stari vsaj 4 mesece...

Upam da mi bo ratalo slikice prilepit in da ne bodo tiste velike čez cel ekran user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ribica 80 -- 27.10.2009 22:51:49 >

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.10.2009 6:26:57   
rina22
Blacky24, sem zelo vesela za vaju, da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image No, zdaj si pa lahko oddahneš in uživaš s svojim sončkom user posted image user posted image
Punčka je pa zelo lepauser posted image user posted image

Ribica in Sabina, tudi vajina sončka sta taka zakladka user posted image user posted image

Sem res čist raznežena nad našimi julijčki. Sami lepi otročki user posted image user posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.10.2009 8:29:24   
Češnca

Dobro jutro! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Galateal

Kašice bom jaz malo za probo dodala po četrtek mesecu, resno pa bom začela z uvajanjem goste hrane po šestem mesecu, če bo do takrat seveda dosti mleka.
Enako oz. zagotovo po 6. mesecu, če ne drugače bo pa do takrat na AM...

Dam jih v skrinjo za namanj 24 ur, da "pocrkajo" vse bakterije.

galateal, giggica, ursikam, blacky, sabina, ribica kaki lepi srčki... So mi kar solze stopile v oči... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky sploh nisem podvomila v sluh tvoje deklice! user posted image user posted image user posted image Mislm, kakšno skrb ti povzročijo z lastno nedoslednostjo!!! user posted image user posted image user posted image

rina tudi Juš še ni prespal noči v kosu - no, jo je 1x po pomoti. user posted image Se je zbudu, pa kar nazaj zaspal brez dojenja... Ampak kje je že to??? Se spet doji 3x na noč! user posted image
Zaspi sicer malo čez sedem, potem pa se zbudi okoli polnoči, ob treh in petih. Po sili razmer potegneva še do sedmih ali osmih! user posted image

No, še poročilo od včerajšnjega obiska pri pediatru:
Juš tehta 6130g (baje ni nič čudno, da ne več, četudi ful poje - pa vse sproti zgubi, ker tolk miga - so ga samo gledali in se čudili! user posted image ), velik je pa 65cm. Naslednja posvetovalnica nas čaka 15.12. Cepljenja še opazil ni, tako zavzeto se je pogovarjal sam s sabo v ogledalu! user posted image Pa še s hrbta na trebuh ga je vodila njegova firbčnost! user posted image

Zdej pa šibam, morm neki prevest - upam, da mi bo uspelo...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.10.2009 12:19:55   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: katalena2007

a se vam tudi dogaja da recimo če nekoga ne vidi nekaj časa (recimo taščeuser posted image en teden) ga gleda gleda in če mene ni zdraven v jok najprej pa pol kasneje je ok, ampak ni pa neki zaupljiva do ljudi in se najbolje počuti v družbi res poznanih.
Juš svoje babi (moje tašče) ne mara. user posted image Do zdej je jokal, kadar ga je vzela v naročje, včeraj ga je pa samo ogovorila, ko je bil v vozičku in se mi še 15mi ni pomiril. user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače imate pa vse res tako lepe otročičke, da bom kar sladkorno dobila user posted image  

Vesela sem, da se je Blacky vse uredilo in da ni nič narobe, si imela kar prav, ko nisi preveč verjela smotani zdravnici. Sam črviček pa kljub temu gloda ... Pa take probleme mate z dudo? Ajaj user posted image  Midva sva mogla točno tako, kot jo je dobil v P, poiskat user posted image  K sreči je bila na nekaj slikah, ta jo je bilo lažje prepoznat user posted image

Donna, ta prva slika je fenomenalna. Obe sta zelo lepi user posted image

Plavanje: moja prijateljica, ki je trener plavanja in še marsikaj, pravi, da nima smisla pred 6 mesecem hodit. Pol pa gasa user posted image  Zgolj v vednost. Midva bova vsekakor takrat šla, drugače pa se moj neki štuli, da bi onadva hodila user posted image

Češnca, a igrače daš kar v skrinjo? Ful dobra ideja, hvala!

Zdej pa pravi moj user posted image , da je lačen user posted image  

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.10.2009 12:36:14   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Donna, ta prva slika je fenomenalna. Obe sta zelo lepi user posted image

O, hvalauser posted image user posted image Tudi meni se zdi, da je tista slika ful lepo uspelauser posted image

Res so lepi, ti naši julijčki user posted image user posted image user posted image

Včeraj je bila Zala lačna in se ni hotela dojit (včasih je takšna, pojma nimam zakaj), pa sem ji dala malo mlečne kašice, kake 3 žličke, in ji je blo ful všeč user posted image Sicer še ni stara cele 4 mesece, ampak manjka samo še čisto malo ... Ampak glede na to, da ji je blo všeč, se mi zdi, da bom kar hitro začela dodajat, kmalu po 4. mesecu. No, to kašico ji bom mogoče kar redno začela dajat. Kakorkoli že, po tej kašici mi je zaspala že nekje ob 18h ali 18.30, preskočila večerno kopanjeuser posted image in mi spala (če odštejem vmesna hranjenja na pol v spanju) danes do 7h zjutrajuser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.10.2009 16:04:43   
Špela30
Ooooooooooooooooooo koliko lepih slikic! Naši prekrasni julijčki so mi prav polepšali danuser posted image user posted image user posted image . Je treba večkrat kakšne nove slikice objavituser posted image . Pa še mamice zraven jaaaaauser posted image .

Taj je ponovno prespal celo nočko brez problema - od 19h do 6h! Sem ze zjutraj jaz pred njim zbudila, ker so bile joške prepolne in je kar špricaluser posted image . In sem ga dobila v posteljici tako smešno nameščenega, da si nisem mogla kaj in sem še user posted image zbudila, da ga je videl. Tam kjer ima glavico je bil cel, obrnjen vodoravno, buča mala hehe.

Chatty... hvala, nevem kako naj ti svetujem hihi. Jest čimveč obrokov, obvezno obilen zajtrk in čimveč pituser posted image . Za bušija pa najbolj pomaga vsakodnevna masaža s fajn mastno kremo in gre koža hitro nazaj skup.

Blacky...  prelepa novica! Super, da je vse ok.user posted image Sem se res velikokrat spomnila na vaju...user posted image

Češnca... a tole s skrinjo in bakterijami resno deluje? Res dober nasvet!
Kopanje... jaaaaaa!!!

Je prišel možek, moram it.

papa

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.10.2009 17:43:01   
ninocka
OOOO, kako lepa stran user posted image ....posejna z nasimi soncki user posted image user posted image user posted image user posted image Same lepotice in lepotci user posted image

Mi smo meli tudi danes sistematiko in cepljenje + se srednji je mel cepljenje. Pa nismo cepili ne enega ne drugega. Lian je OK, pljucka so cista, ampak ima nekaj gnojen ucek in kaslja, pa je P rekla, da ga raje ne cepi. Ruben je pa tud nekaj krehal, pa ga potem nismo cepli. Se je pa Lian fuuul jokal, Ruben mi pa ni hotu iz narocja zlest, tko da je na koncu sestra cartala Liana, pa se na UZ kolkov je sel kar brez mene user posted image . Kolki so OK, dobili smo pa napotnico za RA, mamo 1.12. pregled.
Tezki smo 6300 in veliki 63.5 cm.

Bom kasnje koncala, se moram it z legoti igrat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.