ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (20.10.2009 8:17:13)
|
Mi smo meli pa vceraj kontrolo pri P z vsemi tremi. Tavelika dva sta OK, Lian ima pa mal bronhiolitisa [sm=smiley19.gif] Upam samo, da ne bo pri njemu kot pri Evanu, ki ima kronicne bronhiolitise [sm=smiley19.gif] Zdravljenje - spiranje noska, dvignjeno vzglavje, ce se poslabsa ali vrocina 38, mormo takoj nazaj [sm=smiley13.gif] Je bil pa ful priden pri P, ko ga je pregledovala, se ji je skoz smejal in jo gledal v oci [sm=smiley1.gif] Naslednji otrocek - pri nam ga ne bo. Edino, ce bi bila moja maternica OK, mogoce cez kaksnih 5-6 let in da bi mi G dovolil, pa da ne bi bla ze prevec komot s tolk veliki otroki, potem definitivno ja. Sva se ravno vceraj s P pogovarjale, ko je rekla, damormo se eno puncko narest [sm=smiley1.gif] POtem sem pa v avtu mojmu rekla, da ko geldam Liana, bi imela takoj se enega dojencka, pa potem se enega, pa se enega...pa seveda, ko geldam kako nam je fajn s tavelkimi, kolk bi blo super, ce bi nas blo se vec...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Razmisljam pa tudi o rejnistvu, da dam kaksnemu malemu soncku dom... mravljincenje rok - men tudi vcasih, ponavadi ponoci, ce cudno lezim (sploh ne na roki). Danes sem mela pa cist mravljincasto nogo, pa lih Lian se je zbudil za hranjenje. Sem ga komaj iz posteljice vzela... Hator, kaj pa ce bi osebno zdravnico poklicala in povprasala? Mogoce i pa kaj na hrbtenico pritiska se od nosecnosti, ko se se nasi organi drugace razporedili, da smo mele prostor za pikce/pikice [sm=zmeden.gif] linaema, nas je tud zacel ful vlect rokico in cuzit...pa sesa kazalcek in si ga se tolk not proine, da se mu pol zaleti in mu gre na bruhanje [sm=smiley13.gif]...dude pa tud nas noce... evo, se je zbudil, gremo narest jutranjo nego [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|