ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (15.10.2009 22:21:12)
|
Dober vecer! Sem bla prej na orbitreku in mi je od vsega silnega gonjenja razpadel oz. odpadel srauf. Moj pa spi, pa mi ga ne more popravit [sm=smiley1.gif] No, pol je pa idealen cas za RR in julijke [sm=smiley36.gif] Jst mam pa vse tri musketirje doma, sta tavelika2 oba bolana - en ma bronhiolitis, ne pa laringitis [sm=smiley19.gif] Mi se tud mal vec hranimo trenutno, ampak tam do polnoci vsaj se 1x je, potem pa se zbudi enkrat proti jutru in ful debatira sam s sabo [sm=smiley36.gif] Danes se je v lezalniku tolk smeju, ko sme mu plasala, potem je pa se ta srednji prisle in migal z mano in se je tooolk rezal [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sem takoj mojga aktivirala, da ga posname, mali pa cist obnemi in ga zacne gledat, kaj dela in je blo konec smejanja [sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] joj, te moji otroci, vedno tko gledajo v fotkic kot v deveto cudo [sm=jezicek.gif] vozicek - jst mam quinny 3xl comfort, super zadovoljna, obrne se pa sportni del. Zaenkrat bomo se v kosari, ceprav se mi zdi, da ga bomo pocasi prestavli v sportni del in obrnjenega proti meni. Ko bo pa ze samostojno sedel (pri 7-8 mesecih), ga bom pa obrnila, da bo gledal okolico. kengurujcek - mam, pa mi ni vsec, ker se mi zdi, da so se premajhni za te kenguruje in da se jim ful hrbtenica poseda...razmisljam o slingu, ampak to razmisljanje se vlece se od prejsnjega, pa se se zmeraj nisem odlocila...[sm=smiley1.gif] Kengurujcek je pa od Tomy-ja...v bistvu ga bom prodala za 10 EUR [sm=smiley1.gif] spanje - eden ali dva bodyja z dolgimi rokavi in zabice, vreca do popka in kovtrcek. Rokice ma pa mrzle, ledeno mrzle, ampak jih skoz ven tisci. Ce ni v vreci, se pa takoj razbrca, pa obrne in je potem ze skor pocez v pojstlci. next - jst sem pa lih 2 dni nazaj narocila in to za 350 EUR [sm=smiley9.gif] najvecji je rabil nove hlace, ker je stare vse prerastel in sem mu pol nabavla enih par, pa potem sem jim za na poroko za oblect nabavla, pa za necakinjo darilo za RD, pa se sebi sem privosila neki, za Liana sem pa kupila ene novoletne slincke, pajacka in majcko in pa se neo majcko z napisom little bro in stumfke. oblacenje cez dan oz. za ven - kapice mu se ne dajem, ma pa 2 dolge rokave, pa potem se zg. del trenuirke iz plisa ali flisa, spodaj pa nogavicke in trenirkico/hlacke iz plisa in nogavicke, pokrit je z dekico oz. kovtrckom. Sem zadnjic vidla eno mamico, ki je imela otroka (dvojcka) ze v zimskih vrecah (zunaj pa 23 stopinj) [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] OMG, kaj jim bo pa navlekla, ko bo minus??? crpalka - sem mela aventovo, rocno, mei je bla OK. Ampak za kasice si panisme crpala mleka. Sem raje kupovala take, ki se delajo z vodo [sm=smiley36.gif] otroski dodatek - sem oddala prejsnji mesec, zadnji dan in bi morala met nakazano za vse tri mesece skupaj. rina22, jst pa pri takih stvareh vedno najprej pomislim na useska - ker hocejo pit, ampak jih boli, ko vlecejo in potem jokajo in spet povlece in zaboli in joka...ni nujno, ampak pri nas je blo ponavadi vedno usesek, ce je prej normalno jedel, pol je blo pa tko...edino pri prvem je blo tam nekje pri 4 mesecih ista fora in potem 2 dni ni skor nic jedel, dokler nisem pogruntala, da pac malemu ni vec do hranjenja v narocju. Ko je lezal v posteljici ali pod gymom in sem ga hranila, je lepo vse pojedel, ce sem ga hotla nahranit v narocju je strajkal...[sm=smiley1.gif][sm=zmeden.gif] ogrevanje stanovanja - mi imamo tam okrog 21 stopinj. V kopalnici imamo infrardeco pecko, pa se kalorifer pozimi prizgem, da se hitreje ogreje, pa prizganga imam potem, ko se rihtava v sobi. avtosedez - mi imamo roemer king ts plus in potem tud jahaca od roemerja. Se mi zdijo od te firme najboljsi, majo tud vedno najvisje ocene na testih. JIh pa vedno kupimo preko ebaya, so tud do skor 100 EUR cenej, pa se po 2 kupujeva, ker rabiva za vsak avto enega. srimf - uh, to je pa ful smotano [sm=smiley13.gif] pa pazit moras, da na vsaki deklaraciji od vsakega izdelka preveris, da ni kaj mlecnega noter... Lian se je pa zacel stegovat po igraci, ki jo ima pred sabo, ko pase kravice...pa tolk se vrti, da se obcasno ze preobrne nazaj na hrbet...ja pa banjico bomo mogli v banjo postavit - je acel tolk cofat, da vsa voda ven pluska in vsak dan umije kopalnico [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tko, zdej grem pa pred TV trebusnjake delat...oz. mi jih bo delal abtronic [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Nocko in cimvec spanja v enem kosu [sm=smiley1.gif] Aja, pa ful je lustna Lea (zoga) v narodni nosi in Jus (cesnca) v zabicah [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...men so v zabicah otroci pol res kot ene zabice, ko majo se nogice tko pokrcene [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] PS: a ste prizgale svecko za male angelcke? Danes je dan spomina na njih...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|