|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
26.1.2010 16:17:46   
BOOMER
anci banci - thx, pol maš tud danes veselje hehe bo že jih minila tale luna al pa karkol jih že trkauser posted image
katrinka - noro - prav zato sva z mojim tih ko cipcih pr dohtarjih. Ker veva kaka bo reakcija. Solit se naj grejo - me se hočemo raztrgat oni pa  - itak da je mama kriva. A veste, da moraš dohtarsko licenco vrnit če češ bit zdravilc? To sam v sloveniji. Drugje majo prav poklic zdravilec pa državni izpit. pri nas pa tole. K* jih naj gleda njih pa zdavilete na kile! Tok moje žlahte je šlo zarad njih po gobe. mrf zdej sem se pa raz*user posted image user posted image user posted image   sori
Grem torto dat v pečico pa nazaj pridem dokončat - moram paro spustit.

evo ene nazaj, jem torto pa tipkam, mala spi - HB, ne vem kaj jo danes ščiplje. Aja torta je kul, slikce dam pol not, anci banci - dobiš kos jutri, ko se vidimo! (če kaj ostaneuser posted image )

mah sej sem pol pozabla napisat - bom kasneje..

mlaaaac (cukr v žilouser posted image )

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
26.1.2010 20:00:54   
zoga08
Hoj,
tu pa dogaja.

Midve sva bubani. Že tri dni al pa več ma pikice okol piške se odločva greva dons k zdravniku in pol faševa še vročino pop.. No zdej mava v četrtek pregled in laboratorij. 

Predvidevam zdej al je 6. bolezn al a bo zobkuser posted image . Ker kašla pa smrka ne.

Še pokomentiram no kej mi je zihr ušlo.

Hojica: mamo sicer ene tri od  nečakov ampak je vrjetn ne bova velik mela not. Ne bom rekla da ne, sem bol proti, ker baje povzroča nepravilni razvoj hoje (hoja po prstih).

Svet:user posted image  za tvoje user posted image  in en velik user posted image  zate ker si ga zaslužiš. No pa v misli un rek iz knjige od ene naše punce: ''Otroci nas majo najbolj radi takrat, ko si to najmanj zaslužimo.'' (no mislim da gre tako) Men pomaga.

Menstra: moja je tud bl boleča k pred porodom pa še neredna je (sem jo zdej dubla že po enem tednu spet - me je kr mal šokiral). No upam da se mi kmal uredi ciklus.

ELLA kako pa gre to z zaklenjenim forumomuser posted image .

Boomer oh jaz bi tud torto, sem misla dons kremšnite narest pa mi je mala prekrižala načrte. Nič cukra dons je bil kakav namest kremšnite.

No zdej je pa dragi pršu domov, grem poročat še njemu, kaj je dons dogajal.user posted image
Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.1.2010 21:40:46   
šrimpf
BOOMER, imam težave z ZS-ji, napisala sem ti dva, ampak jih ni med poslanimi sporočili. da navš misla, da te ignoriram user posted image

menstruacija - še ni in upam, da je še en cajt ne bo

hojca - nimamo in ne bomo meli

cukr - delam prilagojene borovničeve mafine pa ene brezvezne piškote, k so ratal samo prvič, ravno tolko, da sem dobila zagon user posted image .

GH - ful malo poje naš piščanc. do 80 ml kašce zvečer, pa mejhn več zelenjave za kosilo. za malco pa tud slučajno ne vem kaj naj mu dam. se mi zdi, da ful enolično jemo, skos eno, drugo al pa tretjo kašco. komi čakam poletje in sadjeeeee user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.1.2010 21:58:40   
_ella_
Punce ali  pri GH uporabljate več ali manj biološke izdelke, ali se stem ne ukvarjate?

Žoga-zaklenjen forum pomeni, da nima nihče dostop, ki nima gesla. Torej bi ga bilo treba odpreti, in en administrator potem dovoli dostop nam, ki smo tu na morskih zvezdicah in jeških. Potem pa lahko obesimo gor kar hočemo. Sem vidla na sosednjem forumu pri mami so to tako naredile, ravno iz takih problemov  

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.1.2010 22:13:27   
Svet
Žoga...hvala za lepe misli
Ella, a veš da jz osebno nič kaj ne pazim, če je bio. Č<e je ok, če pa ni, pa sam da je zdravo...(pa tud kdaj bo prišlo kaj nezdravega).

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.1.2010 22:16:29   
šrimpf
če se le da, uporabljam domačo zelenjavo in sadje. nekaj je z našega vrta, večino pa pripeljejo starši od kakih prijateljev, ki imajo kmetijo. do sedaj sem kupila samo brokoli, cvetačo in banane, ostalo je vse znanega porekla. bio oznakam sadja in zelenjave v trgovinah pa nekako ne zaupam, pa še drago je čist preveč.

Pri ostalih stvareh (riž...) pa nisem tako pozorna.

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 26.1.2010 22:21:15 >

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.1.2010 22:47:02   
karyk
Ojla punce!
Danes smo dobili tretjo pikico, ob vbodu je samo malo zajokala, drgač je bla pa fuuullllll pridna, se je skos smejala, pa vse jo je zanimal od ure na roki P, kuli, igračke itak. Zvečer pa smo bli mal tečki, nč ji ni blo prav. Je kr cvilila, tko nežno kot en kužek k čaka gospodarja pred štacuno. Nisem je še tko slišala, se mi je kr smilila, itak da sem jo cartala 1000nauro. Upam da sam pr tem ustane in da nebo kakšne hujše reakcije po pikici.

anci banci dvakrat bravo za zobkauser posted image user posted image
boomer samo da vam gre na boljeuser posted image
češnca za darila si lahko pogledaš na http://www.mojedarilo.com/dozivetja-darila/za-30let.html al pa http://www.planetdaril.si/index.php Jaz vem da se nebi branla kakšne masaže.Mogoče tud kakšen neseser. A ja pa uživajte v Bohinju.user posted image
vlažnost jaz dam kr mokro brisačo na radiator
hojca je ne bomo imeli, pa ne zato da bi imela kaj proti, ampak nimamo prostora, živimo namreč v garsonjeri. Že tko nonstop prestavlam stvari, da je groza, stolček not, stolček ven, pol pa še voziček,...Včasih sem sam od tega zmatrana, ah pa kaj čem jamrat, eni so še na slabšem.

Žoga08, svet user posted image user posted image user posted image user posted image za bubane boščke

Nočko

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.1.2010 9:07:07   
BOOMER
eko bejbe, dans mam energije za izvoz! Mala je jedla šele ob 5ih zutri.user posted image noro, sicer se je 2x zbudla zarad noska (se ji zabaše okoli 1ih) ampak da ni jedla, je zakon. Sem bla zjutrej natečena mapak vse za 1 h več spanca.user posted image Zdej spi hb. Sem pa včeri sumla da bo dolga nočna, popoldan ni sklopila okauser posted image mami se je pa z rdečimi učkami borilauser posted image še dobr da je tamala zmagalauser posted image

da nahit odgovorim

torta - ratala, mate v albumu slikce. Okus tudi za non dietnike ugoden. Anci pa Lsica dobita danes en kos na srečanju ljubljanskih mamic kos v poskušino, pa naj onedve povesta.
štrimf - ni panike, mene so tud neki zezal. Pošl še enkrat al pa na moj mail (dobiš na zs) glede sladkarij pa rataš že z malim zadovolenuser posted image sam da je cukr pa ne glede kako zgledauser posted image tud okus ne šteje več tokuser posted image

dones se mi pa smeje - punce hvala za podporo, zdej moro pa pestke držat za druge bubike, da bodo čimprej okuser posted image

ella - jaz se kr držim več ali manj bio (ker mi gumijast krompir iz spara pač ne tekneuser posted image ), veliko imava sama pridelano. BTW zadnji naš sveži paradajz smo jeli ta vikend v solati. Pa ni bil ni od blizu šprican (ok modra galica čist na začetku pomladi, ker je ful vlage pa kako belo olje proti ušem, pol pa se že neha). Nameravam pa že nekaj časa si kako internet štacunco odpret s svojimi bio stvarmi. Lansko leto smo imeli namreč take zaloge, da smo se utapljal v njih (npr 16kom jajčevcev na teden, 5-6kg paradajza na dan, solata namesto plevela pa tkouser posted image ). No pa maline und stuff (borovnice, jagode...) bodo tud dale vse od sebe. Za sadje mamo pa bol jabka, nekaj hrušk, ostalo je še mini...KAJ Z MANO? EVO SEM HOTLA ZAČET DELAT SEZNAM PR SEBI NA LISTU, PA KLE GOR KLOFAM - SORI NE GA BRATuser posted image RAZEN ČE KEJ RABTEuser posted image

GH - danes začneva. Bomo pa začeli s korenčkom na pari. A ji to lahk dam tam nekje ob 5ih popoldan? Mislim, ne bo panike?

štrimf še tole - mam en prašane za Pergomil ti dam na ZS!

kaj še - aja pozdravte se, midve greva danes prvič v center same z busomuser posted image user posted image

mommy, there is nothing wrong with me (mami ma v glavi ene lude blokadeuser posted image )

(odgovor članu karyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.1.2010 9:10:43   
šivilja
BOOMER - pravijo da je boljše z GH začet dopoldan , da če ga kaj matra, da ga čez dn, ne pa ponoči

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.1.2010 9:13:20   
BOOMER
aha ok grem skuhat pol zdele - thx za info!

multitasking - v eni roki fotoaparat v drugi žlica na telefonu neposredna povezava z atijem (vse za eno žlico izbljuvane GHuser posted image )

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.1.2010 10:23:34   
anci banci
BOOMER se priporočam drugič za torto.. sam j.. ga ne morem pridet(sem že na forumu ljubljančak napisala).. ni kandidata za nosit težkokatergornika po stopnicah in še učit se moram..
mi je pa tolk žal, ker je po dolgem času sonček

karyk vse najboljše

< Sporočilo je popravil anci banci -- 27.1.2010 10:24:42 >

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.1.2010 16:19:40   
šivilja
sem nas na drugi strani našla

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.1.2010 16:21:57   
vim

IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

aha ok grem skuhat pol zdele - thx za info!

multitasking - v eni roki fotoaparat v drugi žlica na telefonu neposredna povezava z atijem (vse za eno žlico izbljuvane GHuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.1.2010 19:38:59   
_ella_
Boomer če komej začenjaš uvajati gosto hrane, ti predlagam to čtivo, kjer vse piše kaj moraš vedeti o uvajanju goste hrane.
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.1.2010 19:41:17   
zoga08
Hoj,
no pa obstajam sem končn na facebooku naredla profil.

Naša mala ma 39 vročine in ji je svečka zbila vročino na 38user posted image . Ampak  hvala bogu jo zelo dobr prenaša veliko spi in je ful pridna se še zmeri smeje in igrauser posted image . Tud papa uredu. Jaz sem pa že pr 37 vročine čist adijo.
user posted image

Jutr greva v lab. in se še enkrat pokazat k zdravniku. Za pikice na piški sva doble canesten.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.1.2010 19:41:24   
_ella_
Boomer pa kje imaš ti ta vrt, kako ti spolh še čas ostane, da se stem ukvarjaš zraven otroka in dela, moža in gospodinjstva? Kdaj pa počivaš? 

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.1.2010 22:33:04   
karyk
Ojla pa je moj dan za mano, zdaj pa sem že pošten zakorakala v trideseta. Madona cajt beži.
anci banci hvala za lepe želje

Imam eno vprašanje: včeri smo se tretjič cepel, danes zjutri pa sem opazila na trebuščku pa po prsih polno pikic, imela je tudi malo povišano temperaturo, uho 37,2oC. Temperatura je že popoldan padla. A so imeli tud vaši user posted image podobno reakcijo po cepljenju?

Nočko

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.1.2010 22:37:31   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: karyk

Ojla pa je moj dan za mano, zdaj pa sem že pošten zakorakala v trideseta. Madona cajt beži.
anci banci hvala za lepe želje

Imam eno vprašanje: včeri smo se tretjič cepel, danes zjutri pa sem opazila na trebuščku pa po prsih polno pikic, imela je tudi malo povišano temperaturo, uho 37,2oC. Temperatura je že popoldan padla. A so imeli tud vaši user posted image podobno reakcijo po cepljenju?

Nočko

Temparatura od 36,2 do 37,2 je za dojenčke normalno in ne povišana. Za pikice ti ne znam pomagati, takih reakcij mi nismo imeli.

Čestitke za rojstni danuser posted image user posted image   Zdej se začne ta lep cajt življenjauser posted image

(odgovor članu karyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.1.2010 9:15:05   
Svet
Ej!
Ja, 37 pa še mal res ni vročina, pa če je pol padla, je vse ok!

Naša srednja ima že 4 dni skos vročino okol 39, skos smo na Calpolu, vsake 3 ure in dons jo je moj pelu, pa da vidmo. Sej sem jo že jz 2 dni nazaj, pa ni blo kao nič, samo viroza, pa je zdej začele še hropst...jao...

Drgač- če ste na FB prkloplene, bi blo pa lepo da se tm povežemo, a ne?!
Jz mam tud profil gor, pa bi prosila, da se mi javite z imeni, da vas poklikam za prijatelje, če ste za...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.1.2010 9:28:36   
Špela30
svet, zoga...imata ZS
fb...nas je kar nekaj že povezanihuser posted image user posted image user posted image

bom kaj več komentirala, ko Tajko zaspančka...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.1.2010 9:30:31   
Špela30
karyk... VSE NAJ NAJ ZA VČERAJŠNJI OSEBNI PRAZNIK ŠE TU!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.1.2010 10:25:30   
Špela30
joooooooooj, cel roman se mi je zbrisal... pop...bom!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.1.2010 10:27:59   
BOOMER
eko mene dokler spančkauser posted image

najprej vse naj naj še eni v klubu 30+user posted image zdej se nam sam še na boljš poslabša, brez skrbi karyk!user posted image

ella
- tale vrti-ček je moj pobeg in sprosstitev. Tele gredice sem štihala v 6-7mesecu, prvezvala paradajze v 8-9. pa ni blo nč težko (no mal res zarad trebuha v napotouser posted image ) Slikce so v mojmu albumu, edino kar nisem mogla je blo plet. Sem slikala potem ko sta mi moj pa tašča poplela, k je blo tko lepouser posted image . Nama je zunaj bit pa kosit kopat obrezvat sadit zakon. Tko sva bla vzgajana, tko bodo naši otroci. kar se pa tiče dela - mam študenta ki mi pomaga, mam moža ki oddela svoj deu. Sva pač sklenila - če mislema met 3 otroke pa firmo pol morava oba nekaj za to narest. Pa sej se ti včasih ne da pa se skregaš zarad prahu za vrati ampak vseeno - look at the big picture - if it's bitter at the start it's sweeter at the end (velja tud za hranouser posted image ). P verjemi, nikol nimamo v nulo spucan pa vse narejen. Sva pa srečna (z nihanjiuser posted image ). pa seveda - thx za link! res lepo napisano! Zdej vem zakaj se je pačla pr korenjuuser posted image (itak da nemorem pol male žličke korenčka met na 37C ko pride do ustuser posted image )

svet - da se čim prej scajtate!

cepljenje - midva naše ne bova več cepila, ker je imela take reakcije (avtoimunski odzivi - vneto črevo bla bla ipd da ne bom morila). Ker pol imam 2 tedna neprespanih noči in joka pa samo sekiranje. Sva zaključla in za ostala dva ki prideta tudi. Če je namenjeno naj bo če ne pa ne. Basta s to drhaljo dohtarsko (gastro nam spet niso nač dal razen datuma za kontrolouser posted image )

pa k bolj pozitivnim temam! Včeraj sva šle prvič z busom v center - ja ja mami je spet vidla širni svetuser posted image s strahom kaj bo a vseenouser posted image - in je blo krasno, sva nabavle mal cunjic da sva se pocrkljale. Edino ko sva šle z busa sem jo skor zvrnla (odvisno kok je luknje med busom pa pločnikom + košara ma po moje tok ko tamala kiluser posted image itak) No sej zdej gremo na športni del v ležečki, ker se mi je začela dvigovat iz košare pa ene 2centi lufta ma za migatuser posted image

ble sva na sestanku lublanskih mamic, anci banci je svoj kos torte spustla smo pa našle super lokacijo za meeting (ledenka hvala!). Fino je ker je igralnica + kafič pa ni prevelike gužve.5 štuk Name, primerno blizu otroškega kotička za šopinguser posted image . Res v redu plac. Ble od 11-14. Da se tud rezervirat. Mah odlično za tamaučke! Majo mini wc za umivalnik za njih, lepo previjalnico.

eko recept za "TA PONERJENA ČOKO-MOKO" (original by Hare-Hareuser posted image ) veganska torej brez mleka in jajc i bilo čega životinjskega
50 g rožičevega prahu (v bistvu moka - sam ne od Franckauser posted image -se dobi npr v Maxiju, lahko pa mirne duše date kakav - rožičii so nadomestek za le-tegauser posted image )
50ml vroče vode
1 žlica limoninega soka
150 ml mleka ali sojinega mleka (za gune k bi rade nevegansko)
100g rastlinske margarine (lahko pa maslo)
150 g kristalnega sladkorja (moja verzija je fruktoza - bolj zdravo za bebiceuser posted image )
200g navadne moke
1/2 žličke sode bikarbone
1 žlička pecilnega
1 žlička vanilijeve esence (lahk strok lah vanili cuker - kar je)

metoda - creaming method - v bistvu če delate vegansko, potem penovko v roke pa bo najhitreje, za maslo pa priporočam mixer
model - 2 x 20cm okrogel (pomembno - masa se dli v 2 dela!)
temperatura - 180 C
pečenje - vsak po 20min (+5min, če je testirni zobotrebec moker)

Rožičev prah zaliješ z vročo vodo in raztopiš. Pustiš da se malo ohladi. Zmešaš mleko in limonin sok ter pustiš da se sesiri (zakrkne kakorkoli že). Medtem margarino in sladkor stepaš dokler ne postane penasto in lahko (light&fluffy- zračno in mehko?user posted image ...mah nekaj se pač zgubi v prevodu). Moko preseješ (jaz nisem a vseeno rata) s pecilnim praškom in sodo. Opcijsko dodaš še ščepec soli. Vmešaš moko v margarino, izmenično skupaj z sesirjenim mlekom. Na koncu domešaš še stopljeni rožičev prah. Dobro premešaš. Mešanica je temno rjave barve, rahlo gumijasta - vlečljiva na pogled. Podobno tekoča ko za kako pijano nevesto (malce manj). No potem polovico testa preliješ v pekač. Jaz osebno sem dala na peki papir je bolj praktično. Pečeš 20min na 180 (+5 če je zobotrebec moker). Vzameš ven in pustiš v modelu še 10min. Nato vzameš ven in pustiš pred uporabo da se popolnoma ohladi.

Zdej pa fila - ponarejeni custard:
2 žlici koruzne moke
300ml mleka ali sojinega mleka ali kateregakoli mleka (fino je, da je npr. soja drink vanilija, da ne rabiš ful ubijat vonja po mokiuser posted image )
50g nesoljenega masla ali rastlinske margarine
50g sladkorja (jaz dam polovično dozo fruktoze - 25g - da ni presladko)
zvrhana žlica vanilijeve esence (al pa cukra mal cimeta al kardamom - da dobi prijeten vonjuser posted image )

3 žlice hladnega mleka zmešaš z 2 žlicama moke. Medtem zavreš preostalo mleko (počasi). Dodaš maslo in počakaš da se stopi (mešaj baby mešaj). Dodaš sladkor (i opet mešaj). Na koncu zvrneš notri še moknato mešanico in kuhaš dokler se ne zgosti (traja kako minutko dve, če dlje - po želji). Pustiš da se malo shladi, preden namažeš. Če hočeš dodat okus - vmešaj čokolado, kakav sadje, bilo što! Dela tudi s sadnim sokom zadeva.

Moje sem namazala s to kremo pa gor dala banane v šnitah pokapane s limoninim sokom ter za glazuro naredila pomarančni icing (sok pomaranče+cukr v prahu).

eko in to je to.

aha moja se špila v postlci po 2h spanjauser posted image

se javim potlej

mami je hiper (spanec dela čudežeuser posted image )

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.1.2010 10:34:42   
Špela30
Bom na hitro povzela, dokler imam še v glavi...

Češnca... super za BOhinj, uživali boste sto na uro!user posted image user posted image Na morje gremo tudi mi konec maja, oziroma začetek junija, komaj čakam!!! Potem sem še cel junij doma, 1.julija pa delaaat. Buuuu, joj me tako začne tiščat v želodcu, ko pomislim, da bom skoraj cel dan brez Tajkotauser posted image user posted image user posted image . Res si ne znam predstavljat. Po mojem bo to full hud udarec... Kaj pravite mamice, ki že imate otročke, a je hudo, a ni tako, dejte malo potolažit...
Darilo...meni je bila zelo všeč čokoladna kopel v Atlantisu...Drugače pa je super svetovala tudi Karyk.

BOOMER... uspešno uvajanje GH želim! Super za vse pridelke doma, res sta pridna z možkom!user posted image user posted image Kako je šla vožnja z busom? Meni se to zdi cel podvig!!! Še s svojim avtom imam sama kar probleme haha. No, sem pa full vesela, ker sem ugotovila, da gre na zadnji sedež tudi sedež za Taja, kar pomeni, da mi ne bo treba prodati mojega ljubega avtka, ker sem full navezana nanj. Pa čeprav ga brez strehe ne bom nekaj uporabljala, ker bi Taja ven odpihnilo hahaha. No, spet sanjam poletje...jaaaa

karyk... bravo za pogumno punco, ki se ne boji pikic! 37,2 se tudi meni ne zdi vročina, a pazi, da ne naraste, se mi zdi, da je ravno na meji. Taj ima ponavadi normalno okoli 36.
pikice... a niso punce o pikicah pisale, ko je šlo za 6.bolezen ali kako se že reče???user posted image

svet, zoga
... naj se vajini princeski čimprej pozdravita!!!user posted image user posted image user posted image

Verjetno sem kaj pozabila, ker še 1x pišem...

Aja, Češnca... kako je z Juševimi zobki? Taj je danes malo bolje spal, napram včeraj, ko smo imeli budnico na 15 minut. Vsak dan iščem in gledam kdaj bo kakšen ven pogledal...a kar ni pa ni nobenega zobkauser posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.1.2010 10:55:31   
bybyka_1987
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Ej!
Ja, 37 pa še mal res ni vročina, pa če je pol padla, je vse ok!

Naša srednja ima že 4 dni skos vročino okol 39, skos smo na Calpolu, vsake 3 ure in dons jo je moj pelu, pa da vidmo. Sej sem jo že jz 2 dni nazaj, pa ni blo kao nič, samo viroza, pa je zdej začele še hropst...jao...

Drgač- če ste na FB prkloplene, bi blo pa lepo da se tm povežemo, a ne?!
Jz mam tud profil gor, pa bi prosila, da se mi javite z imeni, da vas poklikam za prijatelje, če ste za...

Bybyka Byby

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?