ninocka -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (12.1.2010 14:25:46)
|
Najprej - SRECNO, ZDRAVO IN IGRIVO 2010!! Mal zamujam sicer,ampak bolje pozno kot nikoli [sm=smiley36.gif] Mi smo pa bubani [sm=smiley19.gif]. Ze od NL ma Lian cist zabasan nosek,prejsnji teden je mel vnete ucke, v nedeljo je bil pa ful bogi - cist brezvoljen, pa nic ni hotel jesti, pa zaspan,ampak ne zaspat, pa vroc in se 2x je bruhal. Sem mu namerila 38.1 vrocine. Vceraj zjutraj jo je mel 37.7, pa sem klicala k P, da sva sla na pregled. Seturacija je bla OK, pljucka tudi, ampak je rekla, da se vidi, da ima nek repiratorni infekt. Popoldne mu jepa vrocina narastla na 39.1, tko da sem mu dala Calpol. Zjutraj se zmeraj vrocina, ponoci se je skoz dojil,plenicka pa skor suha. Sem klicala spet k P in prosila, da nama da napotnico za kri in vodo. Zdej pa cakam, da pride moj domov, da mi prinese se vrecko za urin in da gremo pol v labaratorij. Tolk se mi smili, cist nic se ze 3 dni ne semeje,paful joka, pa se carta...bozcek...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Smo pa prejsnji teden zaceli z uvajenjem 2, dopoldanskega, obroka GH. Sva zacela s kuhanim jabolkom, ga je tko zmazal[sm=smiley1.gif] Par dni kasneje pa mu ni sla banana tolk v slast. Tudi kombinacija banana / jabolko mu neki ne sede. Zadnje 3 dni pa itak nic ne spravim v njega od GH. Je ratalpa pravi gverilc - cim je na trebuscku puza in ga je vsepovsod polno. Ga ne smem vsec pustit na kavcu, ker se mimgrede odrine do roba. Se v lezalniku na tleh ni vec varno - je sel zadnjic Evan na WC in sem ga sla obrisat, pa pridem nazaj in se je ven zvrnil[sm=smiley13.gif] Pojma nimam kaj je delal, je pa ful jokal (verjetno se je ustrasil), dokler nisva sla mimo orbitreka in je videl rocaje in pozabil, kaj je blo [sm=jezicek.gif] Se pa poskusa na vsak nacin na kolena postavit inmu vcasih tud rata,pol pa cepi tamcit pri miru in okrog gleda, dokler ne omaga. Aja, pa sexamao tud zena veliko [sm=smiley36.gif] Se gunca gor in dol, ker bi rad kolena k seb potegnu [sm=smiley36.gif] Je bil pa zelo priden, ker je dobil veliko igrack za Bozicka in Dedka Mraza (stvari za na vozicek, pojoce kljuce, eno zabico za v avto, slincke, zabice, majcke...). In kot da to ni dost, gremo prejsnji teden v Leclerca in so mel od Chiccota volan za na vozicek ful pocen (10 eur, od tega pa sem pol dobila se 5 EUR na kartico). In sem mu mogla seveda vzet...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ker tega pa REEEES se nimamo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Naslednji teden imamo sistemstki pregled in 2 cepljenje, ce bo do takrat ze zdrav. Naslednjo soboto gremo pa potem ze smucat...uh, kolk gre cajt hitro...[sm=smiley13.gif] Uf, pa se je moj macek zbudil...ga grem malo pocartat...revcek zaspi za 15-30 min, pa se dojiva, pa spet spi 15-30 min, pa dojenje...
|
|
|
|