Hator -> RE: Julijske morske zvezdice in ježki (11.1.2010 22:19:10)
|
Dober večer, moj pikec pančka, jaz mam pa čas malo pokomentirat: Žoga-moji piškoti: glazure, okraske za piškote ipd. vse delam sama, no, nekaj je tudi iz marcipana, ampak ga sama barvam in oblikujem. Spanje: Moj fantek hodi spat ob 19h in pogosto kar komaj zdrži do takrat. No, ob 19h ga skopamo, se podojiva in potem zaspi nekje od 19-20h. Spi pa različno, ponavadi kar celo noč s kakšnim vmesnim dojenjem, včasih pa tudi brez. Danes je tako spal od 20-7 (11h ur brez dojenja). Sedenje: naš še ne sedi samostojno, zato ga niti ne posedam. Tako mi je svetovala tudi fizioterapevtka. No, posedem ga samo tako sebi v naročje, da ima na meni naslonjen hrbet, oporo, izjemoma za kake pol minute na kavč, bolj za kako slikico. V stolček ga še nisem dala. patronažna: pa iz kje ste ve, k vam hodi patronažna??? Ker meni je takrat na začetku rekla, da pride le na začetku, mislim, da je bilo 5 ali 6 obiskov, nisem sigurna. Bo morala pogledat na koledar. GH: Luku pa GH sploh ne paše, se izključno dojiva, pa imava že 6,5 mes. Poskušam mu dat za polizat (korenček, jabolko, kaki, krompir), pa mu ne gre. Zdelo se mi je, da mu je bil morda še najboljši kaki, mogoče lrompir. Ampak nič od GH še ni pojdel več kot eno žličko, ponavadi samo poliže prst in se kremži in melje, kot bi imel v ustih pesek. Prav je hecen. A ima še katera tako izkušnjo???? dd77: šesta bolezen-ja, jaz sem pa brala o njej, pa menda je to bolezen, ki jo dobijo vsi, pa da ni nič kaj hudega, edino vročina je zelo visoka. Ne vem. Drugače pa ja, mi smo tudi že imeli vročino, enih 3 dni...samo vročina, nič drugega, največ 38,7 merjeno v ritki, torej 38,2. Če se meri v ritki, se odbije pol stopinje. Svetovali smo mi, da takšne vročine ne zbijam, šele če preseže 38,5, dam 3/4 svečke. Pomaga pa tudi surov krompir na podplatih-menda.
|
|
|
|