andmoj
|
Oj!! Najprej vsem želim srečno in zdravo, ter polno ljubezni v Novem letu!! - malo pozno Jaz sem ga prespala, naša pa je zdržala do 00:10 ure!! GH - smo že začeli 23.decembra po posvetu zdravnice. Na začetku je bilo parkrat mal težko, skoraj vse je spljuvala ven, al pa se ji je kar dvigovalo. Sedaj že prav lepo papca. Ko vidi čokolado ali nutello, čist znori. Pa kar trese se in brca, ko vidi, da držim šalico za kavo. Ponavadi ji dam za držat, pa jo tko lepo prime, pa iz kozarca že počasi pije, ampak čist malo soka. Za kakšno žličko ali dve ji pustim. Pri nas smo začeli s korenčkom, potem krompir, mešana zelenjava za juho (korenček, cvetača, brokoli, pa sem kar z juho zalila), zmiksano jabolko z zdrobljenim piškotom (otroškim), full rada je krompir in notri posebno salamo, pa juhica, zelenjava in palačinka (jo natrgam na majhne koščke)...... se nekako nagibam na doma narejene jedi oz. kašice, jih ne bom kupovala. Danes smo jedle čokolino. Sem se bala, da ne bo sprejela alpskega mleka, a ga je zelo lepo. No pri nas je tako glede GH, men svetuje tašča, kaj naj ji probam dat. Zaenkrat ni imela še nobene reakcije na palačinke ali mleko, sem pa študirala, ker je tako dobro sprejela alpsko mleko, da ji bom kar kmalu probala zamenjat namesto AM. Imamo pa alpsko mleko, ne vem, koliko je al je 1,6 al 1,5 (ni 3,5). Jaz ne dajem tako, da bi po 3 dni dajala iste stvari, vsak dan dam nekaj drugega. Čeprav sem par dni tko delala, pa sem se pol premislila. Hrano pa ponavadi kar pretlačim z vilico, edino jabolko kar v mikser vržem. voda - jo vedno prekuham za čaj ali ko jo dam vmes med hrano. vzglavnik - jaz ga imam že od vsega začetka, tistega, ki sem ga dobila v kompletu s posteljnino. spanje ponoči - naša se je po dolgem času začela ponoči zbujat oz. okoli 4-5h, ker je zelo žejna. Drugače pa vam moram povedat, da nas letos zopet čaka presenečenje - mogoče kar dva.
|