|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
1.9.2009 10:24:15   
lindi1
 A bova skupaj rodileuser posted image ,samo če se ne motim ti ne boš v Ljubljani a ne...ooooo sem tako veselauser posted image

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.9.2009 10:26:48   
tane
katrin, to tud mene razjezi...sestre k so pametne...HALO a so one sestre ali zdravnice, da presojajo, jaz jim kar to ponavadi rečem

Aniiita, ja, mene tudi čipka zelo moti...če ni samo bombaž, drugače pa glede kg, jaz se res nekaj ne redim več zadnji mesec, v bistvu sem vmes celo malo shujšala, čeprav jem isto kot prej...skratka 9+ do sedaj v 34t5d od zadnjega pregleda 14 dni nazaj se nisem pa nič zredila, pa je sestra včeraj rekla, joj vam jaz dam kakšno mojo kilouser posted image
jaz imam pregeled zdaj na 14 dni pa naslednjič CTG

a katera ve kako ugotovijo, da imaš povišan sladkor?
a se to vidi takrat ko daš kri?

mene je včeri spraševala ali imamo v družini diabetes pa sem rekla, da ne...ker naj bi bil user posted image velik, midva pa oba bolj majhna

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 10:30:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.9.2009 10:35:44   
HelloKitty1
Lindi pomoje da bom v Ljubljani ja.. je pa res, da me vedno bolj grabi panika ( to je moje prvo dete), pa malenkost razmišljam o epiduralni v Postojni.. ampak to so bolj tisti redki dnevi, ko me grabi panika....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
1.9.2009 10:45:01   
Februarka08
Punce, a ste že kaj razmišljale, če bi si izmenjale tel.št, da bi se lahko obvestile o naših user posted image ? Jaz sem pri 1. porodu sicer obvestila forumašice, ampak je bil tudi moj možek tako priden, da je takoj objavil novičkouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
1.9.2009 10:55:41   
Aniiita
Ja, saj se ne sekiram zaradi kg..tudi rekel mi nič zadnjič, samo sem mislila da bom na koncu tam 10 +..pa j eže sedaj user posted image Bom že pol zgubila..komaj čakam da bom laufat lahko šla user posted image

Dojenje in občutljive bradavice: meni je G zadnjič rekel, naj si bradavice po tuširanju vsak dan malo z brisačo zdrgnem, da jih navajam, da ne bodo tako občutljive za dojenje..in se mi zdi, da mi je že manj neprijento kot na začetku..pa si ne vsak dan. Če želi katera poskusit torej en recet user posted image

pravoda- ne skrbi, večinoma je potem čisto vse ok in verjamem, da bo tudi pri tebi.. Pa kaj če je sedaj malo manjši..vse še lahko nadoknadi, saj ima še več kot mesec časa.

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 1.9.2009 10:57:09 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
1.9.2009 10:58:23   
skačica
tane- povišan sladkor ugotavljajo s tistim testom, k piješ pocukrano vodo. Najprej eno manjšo dozo, če je pa po tem testu sladkor v krvi povečan, pa še enkrat. Meni so v prvo dal za pit sladkano vodo in je bilo vse ok. Zdaj pa nisem nič pila. HB. Nekaj časa po pitju, ti pa vzamejo kri in izmerijo sladkor. Uh, sem tole zdele napisala brez repa in glave, ampak mislim, da boš razumelauser posted image .

kilogrami- jaz sem jih pridelala do danes 15. Jah, kaj naj, še ene 3 bom sigurno, še vseeno boljš kot v prvo. Se ne sekiram, jih bom tud dala dol. Sem jih prej, jih bom še zdej, edino bedno mi je, ker mi vedno trebuha malo ostane. Bo treba it v fitnes. Zdej, ko sem se odločila, da ne grem več študirat, bom imela zvečer čas in bova s sestro in punco od mojega pokojnega brata, hodile v fitnes, program JUST FITuser posted image .

telefoni: ja, bi blo fajn, ja. Moj sigurno ne bo tu gor objavil, ker sploh ne ve kje čvekamo. Sicer ve, da sem na RR, ampak to je pa tud vse. Bi bilo fino, da imamo tel. št. od ene, ki ima bolj proti koncu rok, da bo lahko za nas ta prve objavljala. Pa še kakšna.

Midve sva se najedli, prebrali eno zgodbico od Nodija, zdele se počasi uštimava in greva v trgovino in k mami. Se beremo zvečer....

Neposredna povezava do sporočila: 1732
1.9.2009 11:12:26   
metka_zone

Živjo!

Pošteno že odštevam dneve do PDP-ja in komaj čakam,da se mala grinta rodi user posted image ...Za Nikovo sobico sva si z mojim že ogledala stvari in sedaj pridno fuša,da bo soba dobila zalet in se bo naredila...Seveda bo Nik pomagal svojemu atiju in me kar strese,ko ju poslušam kakšne ideje imata glede okrasitve.Jaz sem si zamislila nalepke za večkratno uporabo,ker čez dve leti itak ne bodo zanimive zanj več in jih bom dala v Žanovo sobico,ampak onadva bi kar roke namočila v barvo in celo sobo popackala z njegovimi rokicami user posted image ...mislim halooo user posted image !!!!

Nisem si kupila čaja iz malinovih listov,ker sem zamudila,zato upam da drži tisto,da je v drugo hitrejše ( se pravi da bom v 30 min gotova s porodom user posted image ...).Me je pa strah,ker nekatere res trpijo strašne popadke po cele ure dolgo in me malo panika grabi,da ne bom med njimi user posted image ...

Nič,fajn se imejte,jaz trenutno iščem podstavek za avtosedež PP in sem oddala cel kup oglasov za rabljenega,ampak se mi zdi,da bom morala kupiti novega,ker se nihče ne javi user posted image ...Ma,bo že!

Lp

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
1.9.2009 11:25:39   
lindi1
HELLO KITY ti pridi kar v Ljubljano,da se bova skupaj matraleuser posted image meni pa epiduralna še na misel ni,ker imam visok pritisk in bom kar raje tukaj v Ljubljani,če se kaj zakomplicira,za vsak slučaj pa ene 3 poznam,ki so imele epiduralno,pa jo hvalijo,ampak so bile pa vse ful šivane jaz bom kar v Lj.če jih je že toliko rodilo,bom pa še jazuser posted image Upam,da se vidivauser posted image
Jaz sem tudi iskala podstavek za lupinico recaro,pa očitno bom tudi jaz kupovala,a katera ve,a majo na avtomobilskem sejmu tudi lupinice...ali samo avtomobile in njihvo dodatno opremo,ker baje bo avtomobilski sejem v Lj,
Meni je pa ta ideja ful dobra rokice na steni pa to,ampak nebi pa glih cele sobeuser posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.9.2009 11:39:36   
Anonimen
Ja upajmo, da bo vse OK. Saj je rekla G, da bakterije v nožnici so v nosečnosti zelo pogoste. Več pa po internetu ne bom brala, ker potem sem samo živčna. Lepo bomo železo uredili, pa tole bakterijo ( karkoli že bo ), spravili v red pa jeuser posted image . Saj še max. 6t pa bo stanje kmalu tako kod je bilo pred  nosečnostjo ( sem bila prej na preventivnem pregledu in vse BP, pa na začetku vse BP, potem pa takole ). No ja saj pravijo vse za naše user posted image .

Aja pa še to, danes mi je rekla, da se mi maternica že krči tako da počivati in Mg.

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.9.2009 11:51:34   
katrin***
Punce, res mi je pritisk narasel na 200user posted image user posted image user posted image  ker me sploh ni poslušala kaj sm ji govorilauser posted image  Eh, sej zdej grem v petek k Pušenjaku pa bo on povedal kako pa kaj, potem pa nazaj k tem v center - pa če ne bo šlo drgač se bom pa skregala - bolš da ne dobim te sestre v rokeuser posted image . Ne vem no, al sm js tolk usekana, ampak očitno nism dobila od svojga G kr tko brez veze napotnico za k njim neuser posted image user posted image  

kilogrami...punce js jih mam že +14 pa pravjo da je user posted image premajhen pa premal plodovnice pa podobne - ja, kam pa grejo potem te kileuser posted image . Pa da mam bušija bolj majhnegauser posted image  Ja, očitno je našmu user posted image  čist fino notri ko tako razgraja HBuser posted image   Vode pa tut tolk zdej spijem, da ni čudn, da jih mam tolk. Svašta vam povem!

Vsem en velik user posted image user posted image user posted image user posted image pa da se nam vse reši tako kot se mora.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.9.2009 11:56:32   
Anonimen
Ja res se nam je kar nabralo enih stvari. Katrin tudi zate user posted image user posted image , da čim bolje opraviš. Jaz moram sedaj ležati čim več na levem boku in resnično počivati. Punce upam, da bo z vsemi našimi user posted image vse ok in pa tudi z nami. HB, da  se lahko tudi takole pogovorimo, da se vsaj malo sprostimo.

Glede bakterij in levkocitov v urinu, če ima katera kaj izkušenj prosim naj pove svoje izkušnje. Ker pri meni je sum na bakterijo v brisu in to me zelo razjedauser posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.9.2009 12:41:28   
Februarka08
Evo, ena spletna stran, zelo fajn razloženo kaj vse rabimo in česa neuser posted image

http://www.z-in-g.net/Blog/archives/category/oprema

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
1.9.2009 13:10:22   
ninasiki
ojla bejbe

evo moj je šou delat user posted image user posted image user posted image spet sama cveu tedn ampak sej bomo žepreživel drgač pa vročeeeee spet prou komi čakam da bo ura 5 k je pol mal laži za dihat

sladoled je biu učeri fenomenalen in prou lepo je blo spoznat še par nosečk z našga foruma user posted image user posted image upam da spet ponovimo oz. se bo ponovil sam jst upam da bom mela takrat auto

se grem mal shladit bodte pridne pa se javim zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1739
1.9.2009 13:28:47   
*chance*
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

HEEEJJJ DOBILA SEM ODLOČBO OD KOMISIJE ddo 25.09.09 nezmožna za delo...s 26.09.09 pa sposobna za delo,25.09.09 se mi pa začne že porodniški dopust,a potem je to v redu,ali kakouser posted image user posted image user posted image

V redu ja...tudi meni piše tako, le da jaz začnem s porodniškim 26.9.09...user posted image Še malo, pa bouser posted image
Vidim, da čvekate o modrčkih za dojenje...jaz ga moram tudi še kupituser posted image oz. najprej še raziskat trguser posted image
Drugače pa čakam na četrtkov pregled, se pa ponovno bojim razočaranja, ker vem, da pričakujem preveč...user posted image oni me bojo pa na brzino odpravili...user posted image bom poročala...
Danes začnem z MŠ in že prav nestrpno čakam, da slišim kakšno zanimivo informacijo, ki mi bo spet dala misliti...user posted image
Ne vem ali sem mogoče spregledala, ampak nobena nič ne jambra o zaspanosti čez dan...user posted image jaz pa vstanem ob pol osmih, ob desetih bi pa že spet šla spat...pa potem nekak zdržim do popoldneva...potem me pa spet zagrabi in ponavadi kar moram oddremat kako urco...user posted image
In prav zdajle me spet nekaj grabi...user posted image
Lepo popoldne...user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 13:38:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
1.9.2009 13:52:37   
tea85
dan user posted image

pravoda- jaz mam skoz težave s mojo vodo pa temi zadevami, sicer se je zdaj malo umirilo. ampak sem tudi skoz mela povečan beli tok, da o vonju ne govorim, pa baje to ni nič takiga in mi je skoz dal canasten, tega mam zdaj doma za celi mesec v rezervi user posted image user posted image ker zdaj je dokaj vredu in ne mislim si nekaj v nožnico dajat če ni potrebno.

glede kg, meni se zdi to malo smešno da te je kregala za 11 kg , pa saj to sploh ni dosti glede na to da si že proti koncu. jaz sem se zredila zdaj +10 vsega skupaj, ampak ta zadnji mesec, mi je zgleda težo pridobila dojenčica, tako da tole kilo je kar si ona vzela user posted image user posted image mislim pa da še kake 3 kg nekje bom pridelala do konca user posted image user posted image , pa saj se bomo pol sekirale s temi kg, ko bojo naši user posted image že na svetu.

danes sem zjutraj skoraj popenla, saj ko končno lepo zaspim, začnejo veni nekaj delat in ružijo že celi dan , potem pa spi če lahko, jaz pa zjutraj tako rada dlje spim, rada bi še izkoristla te dni ko lahko poležavam user posted image user posted image

lep dan vsem

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
1.9.2009 14:13:39   
malaMravljica
Najprej moje vprasanje. Za dojencka sem kupila nov koutr in ne vem, ga moram pred uporabo oprati? Vse drugo perem, za koutr pa ne vem. In tista obroba za v postelco, ste to prale?

pravoda, kaj mi lahko pogledas na skatlico kako mocne so tvoje tablete z zelozom? Jaz imam tudi premalo zeleza in mi je g hotu dat tablete, mi vedno da on prvo skatlco, sam je pozabu, pa sem sla sama v lekarno. Sem farmacevtki pokazala izpisek iz materisnke knjizice, da bo vedla kaksno pomankanje imam, pa ke bila tok butasta, da je o zelezu vedela manj kot jaz. Pol sem vzela ene svoh, pa se bojim, da bi mogla full vec vzet.

Ker ste nacele temo telefonskih stevilk izkoriscam priliko in se enkrat napisem kar sem ze parkrat, pa ni cist nobenega odziva - kar cist dobro razumem user posted image   ena bo mogla tudi tabelo prevzet. Jaz imam rok cist na zacetku tko da upam, da nam pri ta zadnjih rodila user posted image  in ko rodim sem skor zihr, da ne bo vec casa tok na netu bit. Pa se vceraj mi je bilo omenjeno, da lahko v porodnisnici ostanem cel teden. halooo. jaz sem racunala na 3 dni.

Modrcki za dojenje,  jaz sem vzela od firme Anita maternity, ce jih kje zasledite, je cel gladek in bombazen, mi je full vsec, sam kaj ko sem vzela st 80D, pac eno vecjo kot sedaj in sem ugotovila, da sploh ni za 1 st vecji, mi je ze sedaj prav. Sedaj pa ne vem, ga vrnem al kaj. Je pa drugace tok mehek.  Aja, pa tiste nastavke iz silikona za dojenje sem kupila, ce jih bom slucajno rabila, se mi je zdelo, da moj tega ne bi znal izbrat, bi sam v police bulu.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.9.2009 15:06:13   
Nea_teja_
Kilogrami jest sem jih do danes pridelala 4,5.Sem pridna ne.
Me pa danes tako boli križ da se komaj premikam.Upam da bo kmalu kaj bolje.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.9.2009 15:10:58   
palegia30
Lindi1 jaz bom tudi v Ljubljani rodila, tako, da se lahko srečamo, joj kdaj bo to sem že nestrpna, vesela, strah me je, vse na kupu...he he

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.9.2009 15:29:37   
Anonimen
Imam 100 mg tablete ( žvečljive ).

Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.9.2009 15:33:27   
Anonimen
Hei

Mene pa neki zanima, kaj boste nardile glede obiskov po porodu. Jst jih vsaj 14 dni po porodu nočm met, razn najbližjih za par minut. Kšnga folka pa tut do 1. mesca ne. Sam mam večino samo tak folk okol sebe, k tega ne razume in znajo še zamert. Pa sj pr men bi pol že nekak zmutila, da bi mi dal mer, sam moj pa ne, k še njemu ni jasn zakaj nočm obiskov vsaj 1.mesec!

Neposredna povezava do sporočila: 1747
1.9.2009 15:49:30   
lindi1
CHANCE super,ker potem pa nisem bila ziher,ker tako luštno tam piše,da 26.09.09 sem pa kao sposobna za delouser posted image sem ful vesela,ker kak dan hodim tako težko,danes sem imela potem malo letanja,pa sem čisto fertik,pa sem šla k zdravniku po bolniške,pa kri dat,pa vodo,pa na pošto,pa v baby center,pa v trgovino,pa Domžale itak niso ful velike,ampak jaz sem bila čisto povožena,pa me boli križ,pa tam okrog nožnice,pa še šepam zraven.....user posted image sem se pa razpisala...
Ja jaz sem taka kmalu,ko vstanem,kar nič ni z mano,pojem malo zajtrka,se moram pa kar malo vodoravno dat,mami ful dela jaz jo pa samo gledamuser posted image .Samo jaz sem mislila,da je od tega,ker se ponoči ne naspim dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
1.9.2009 15:50:39   
lindi1
Palegia,točno takšni občutki tudi mene matrajo,tudi jaz upam,da se srečamouser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.9.2009 15:55:53   
lindi1
Jaz imam take frendice,ki že vse majo bejbije,jaz sem tudi računala,da tam okoli enega meseca naprej lahko hodijo,in bom tudi to dosegla,rečeš,da pač rajši vidiš,če malo kasneje pridejo,mislim meni je prijateljica tako rekla,pa sem okrog 1 meseca spraševala,če lahko pridem in sem čisto razumela.
Druga mi je pa že po 1 tednu,daj pridi pogledat tamalo,se dobro počutim,pa sem še en teden počakala,tako,da mi je že ful težila,potem sem pa šlauser posted image .Če ti ni še,da pridejo kar reči ne imaš vso pravico,saj vem,da je težko,ampak za obiske sprejemati moraš malo priti k sebi.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?