malaMravljica
|
Najprej moje vprasanje. Za dojencka sem kupila nov koutr in ne vem, ga moram pred uporabo oprati? Vse drugo perem, za koutr pa ne vem. In tista obroba za v postelco, ste to prale? pravoda, kaj mi lahko pogledas na skatlico kako mocne so tvoje tablete z zelozom? Jaz imam tudi premalo zeleza in mi je g hotu dat tablete, mi vedno da on prvo skatlco, sam je pozabu, pa sem sla sama v lekarno. Sem farmacevtki pokazala izpisek iz materisnke knjizice, da bo vedla kaksno pomankanje imam, pa ke bila tok butasta, da je o zelezu vedela manj kot jaz. Pol sem vzela ene svoh, pa se bojim, da bi mogla full vec vzet. Ker ste nacele temo telefonskih stevilk izkoriscam priliko in se enkrat napisem kar sem ze parkrat, pa ni cist nobenega odziva - kar cist dobro razumem ena bo mogla tudi tabelo prevzet. Jaz imam rok cist na zacetku tko da upam, da nam pri ta zadnjih rodila in ko rodim sem skor zihr, da ne bo vec casa tok na netu bit. Pa se vceraj mi je bilo omenjeno, da lahko v porodnisnici ostanem cel teden. halooo. jaz sem racunala na 3 dni. Modrcki za dojenje, jaz sem vzela od firme Anita maternity, ce jih kje zasledite, je cel gladek in bombazen, mi je full vsec, sam kaj ko sem vzela st 80D, pac eno vecjo kot sedaj in sem ugotovila, da sploh ni za 1 st vecji, mi je ze sedaj prav. Sedaj pa ne vem, ga vrnem al kaj. Je pa drugace tok mehek. Aja, pa tiste nastavke iz silikona za dojenje sem kupila, ce jih bom slucajno rabila, se mi je zdelo, da moj tega ne bi znal izbrat, bi sam v police bulu.
|