skačica
|
Čer! Ja, mi je žal, da nisem prišla, ampak je prišlo nekaj vmes. Tako kot sem rekla, pridem, če ne bo kaj drugega in je tisto drugo prišlo. Imeli smo namreč mašo za atija in brata, izvedeli pa včeraj pri oznanilih. Zdej, lahko bi na hitr prišle, ampak bi se potem res mudilo domov, tako da raje sploh prišle nisva. Obljubim za drugič, če spet ne bo kaj vmes. Nas je pa itak bilo bolj malo, ker je en sestra delala, druga je imela sestanek v vrtcu (tam dela) in smo potem šle samo jaz, najmlajša sestra in mami. Pa seveda vsi trije mučki. frrr- se bo treba za drugič zmenit, da se maledva vidita. Bi bilo tudi Izi všeč, ker ima res rada otročke in je rada v družbi. dojenje- ma ja. Jaz sem v prvo imela kar zavozlano, ker je mala pridobivala premalo na teži, P mi je predlagala dodatek, jaz pa pod vplivom hormonov čisto paf, ker se mi je mala smilila, da bi dodatek pila . Sem se prejokala še pa še. No, potem sem vztrajala na dojenju, dojili sva se kar pogosto, sploh pa niti slučajno na ure in je potem po enem mesecu vse super steklo. Mala se je redila čisto ok, jaz pa sem jo potem dojila do 14. meseca. Nisem imela ravno dobrih izkušenj v porodnišnici, ker sem imela eno zeloooo neprijazno sestro, ki me je samo psihirala, ne pa tudi vzpodbujala, da bi dojila. Ona ji je kar dodatek mešala, mene pa spravljala v jok. Eh, BV. Sicer sem bila v CE full zadovoljna, edino ta sestra mi je bila čisto mimo. TANE- seveda vse poberejo, ko je kaj v akciji. No, v CE je bilo v soboto teh bodijev še full, ampak ker jih mi imamo dovolj, sem se vzdržala in nisem kupila niti enega.Sem itak čist preveč zapravla za Izino garderobo. stuhica- upam, da je mali zdej ok. Tvojemu pa le povej kar mu gre. Meni bi tudi pokrov dvignilo, če bi moj šel sam nekam za nekaj dni, potem pa ne bi znal domov prit ob pravi uri. Zdele pa res samo še to potrebujem. No, moj je glede tega res fajn. pravoda- sicer pozno, ampak vseeno VSE NAJBOLJŠE. Grem, ura je že nekaj čez deset, Iza je pa še vedno pokonci. Nenormalno. Lahko noč.
|