malaMravljica -> RE: Oktobrke 2009 2.del (20.8.2009 22:06:30)
|
joj bejbe, cvekate tolk, da ne utegnem vsega prebrat. Aniiita, men je pa ta tvoj vozek zelo lep, mi je vsec, da je tako minimalisticen, saj razumes, ker men taki vsi okracani in tiste ogromne strehe ne sedejo. Kolk pa kaj tehta? Karmen, tvoja izbrana torba je lepa, sam ves kaj mi je padlo na misel, kako je pa s predalcki notri, pa prave previjalne se mi zdi, da imajo kaksen tak izoliran del kjer toplo ostane toplo. Drugace bo pa pasala zraven ja. Jaz mojo se izbiram. Jaz sem bila danes v enem baby centru in sem mal pogledala bugabujcka, pa mal sem ga premaknila, ker moj je se na poti in sem sla prevert, ce je res tko fajn kot imam v spominu. Pa se mal sem cene pogledala, mi je spet jasno zakaj vse na netu kupim. Sem pa dojencku kupila eno kapco, ki ima spredaj napisano ime - -od dojencka ime. Sem jo pokazala mojemu in je bil tako vesel. Vceraj po mojem tecaju sem bila pa cist prec, mi imamo sedaj sam tecaj priprava na porod in imamo 14 ur sam kako bomo rodile. Joj, neke vaje delamo in sem ze cist zmesana, sem rekla, da jaz tega nam znala, da nam vedla kaj in kako. Pol sem pa mojemu rekla, da bi ga vseeno mela na porodu, ker do sedaj sem hotla bit sama. Je bil vesel, je rekel, da ni panike, skupaj bova to opravila brez problema, pa rekel je,da on je itak non stop vedel, da bo sel z mano, ceprav sem najprej rekla, da ga ne rabim. To mi je bilo tako lepo povedano. No, sedaj tudi sama mislim, da skupaj bova dala to skozi. Drugace pa jutri zacnem piti cajcek iz malinovih listov in z masazo presledka zacnem. Sem ze konec 34 tedna namrec. Danes sem se pa spomlna na vas, ki ste se sladkale na sladoledu. Skoda, da jaz ne morem zraven.
|
|
|
|