pattaya -> RE: Oktobrke 2009 2.del (19.8.2009 16:03:35)
|
Joj se vidi, da smo ženske, da smo tak čvekave. Berem vas sproti, vendar pisat se mi pa ne da. Jaz sem pa prejšnji teden prebarvala posteljico na belo in modro. Sem kupila kar barvo v spreju, je bilo tak najbolj enostavno. Pa še komodo sem si naredila. Sem mela doma en nov spodnji kuhinjski element, na Lipu Poljčane sem dobila zgornjo previjalno ploščo (sem tam opravljala obvezno prakso, tak da sem lahko ploščo dobila kar zastonj, res pa je da je tu pa tam kaka praska gor, pa mene to ne moti), doma pa sem še naredila predale, in vse to skupaj spravla. Je prišla kar dobro ven, od zunaj je kot orginalna, od znotraj pa je tak doben drugi ne vidi kot jaz. Se je pa moj mogo pohvalit, da je izvrtal 6 lukenj in zašravfal 6 vijakov, ko sem jih jaz celi dan menda kakih 150 če še ne več. Se vidi kaj znam jaz naredit, se on sploh noče zram postavit mi kar prepusti (pa čeprav je to bolj moško delo - vrtanje in šravfanje). Po malem tudi jaz nakupujem za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Cotik še nimam skoraj nič, ker bom drug mesec dobila nekaj od kolegice, pa še bom pol dokupla. Kupujem pa zdaj te drobne stvari. Se mi pa zdi malo čudno to, da moja kolegica ima komaj rok čez 5 mesecev, pa že ima zdaj skoraj čisto vse nabavljeno (posteljico, voziček, jajčko, drobne stvari, oblekice, plenice). Pa sem ji danes rekla, da če bi me rada prehitela, pa je rekla da ima rada vse prej nabavljeno. Saj je vse vredu in prav, ampak 5 mesecev prej, pa je le malo čudno. Kar se brcik tiče, je bilo zadnje tri dni malo bolj mirno, včeraj in danes pa zato not spravlja. Me pa zadnje čase kar pogosto peče zgaga. Se čvekamo.
|
|
|
|