muca*maca
|
Živjo, punce! Vidm, da ste po večini kar v redu, kar je res lepo slišat. Bravo za nas Karmen! Računam nate! Danes greva po štacunah, a ti veš, kok se veselim?! Komi čakam!!! Libido - hehe, men se mal ne da več. Zdele že par dni mi sploh ni do tega. Hočem rečt, 2x do 3x na teden mi zadošča. Moj frajer bi pa zadnje cajte mal več kt jaz . Prej je men tud pasal, zdej me je pa začel mal trebuh ovirat, pa totalno mi je čudn, če se spraviva k zadevi, pa začne otroček notr migat , hahaha No, tko da se mi zdi, de je očitno prišel tist čas, ko bo seksa malo manj. Bo pa zato ta tok bolj kvaliteten, pa lubiju se da tud na druge načine pokazat, da me še vedno privlači, samo trenutno pač ne bi. In seveda malo poskrbeti za njegove potrebe. Drgač se pa - po pravici povedan - že mal veselim časa, ko ne bo več trebuha. Stvari - no, jaz sem očitno ena redkih, ki nimam še nič pripravljenega. Po malem me je začela grabit panika, da ZDEEEEJ pa že res nujno morava kaj zrihtat, sploh ker greva konec tedna na dopust in ko se vrneva sta samo še dva meseca do rokaaaaaaa!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Zato pa delam sezname in danes grem v štacune z Karmen, da se malo razgledam. Rh - a mi lahko katera pove, kaj je po tej inekciji, ker jst jo bom fasala v sredo. A v rito jo dobiš? In potem ne moreš sedet? Jst morm nazaj v službo, sedet za mizo! To bo beda. A pa dajo ti jo samo na Zavodu, al ti jo lahko tud tvoj G.? Pa v sredo imam še test za sladkorno, pol tole inekcijo, v četrtek pa pregled pri moji g. Je bla ful prijazna in mam zato vse na kupu, da grem pol lahk v miru na dopust. Samo upam, da bo vse kul po tej inekciji..... Sem slišala, da imajo nekatere punce tudi reakcijo nanjo? Drage , lep dan še naprej,
|