Februarka08
|
Ojla. No, pa je vikend mimo ampak je bla prav luštna nedelja, smo bli velik skupaj sva z dragim kosilo nardila in v miru pojedla zunaj na terasici sva pa pojedla ceeeeeeeeelo skledo kislih kumar s krompirjem ker jih oba obožujeva in sem bila nabita kot slonček ko se je princesa zbudila in še ona pojedla smo lepo mal poležali v hladni dnevni, potem pa ven mal v bazenčka in na sprehod, pa je bil večer tukaj... Ja, jaz res ne razumem nekaterih , zato sem pa tud to napisala Meliiitak, bom tud jaz jutri na pregledu rekla G za MV, čeprav dvomim da mi bo kaj meru, ker on ni moj G, je moja na dopustu Tud mene vse boli spodaj, zdaj so se mi pa začeli pojavljat še krči v zadnjico a ma še katera kaj podobnega včasih še vstat ne morm tako me zaboli, ne morm nič narest kot pa počakat da mine zadnjič sem od bolečin celo jokala pa popijem 2 Mg na dan, pa nič bolje... no ja, če ne drugač, bo pa oktobra bolj spodnji del trebuha me pa itak skoz boli, da je groza Aja, še glede moških... mojega tud lahko pohvalim, sem že omenila, da nikamor ne hodi na pijačke, ker ni tak tip, raje doma v miru kakšno pivo spije. Če ima žurko na šihtu, je pa to vse... tako da nimam pripomb je pa nasploh vzoren očka, ki ima najraje na svetu svojo princeso če bi mi to en prej povedal, ne bi verjela, ker ni bil nikoli tip za otroke... ko pa je prišla na svet najina Larisa, se je pa čisto spremenil Sem pa danes mal seznam gledala kaj še rabim, ni veliko stvari, sem že mojemu rekla, da greva en dan sama v šoping za in vse nabaviva, da je potem mir, ker imam v avgustu namen začet mal prat in pripravljat imam pa že zibko v spalnici Zdaj mam pa pomoje zadost Lahko nočko!!!