|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.10.2009 7:48:29   
gorenka
Crystall - jst sm si mlečn gres s kakavom nardila (po ne vem kolkih letih) pa me user posted image nč ne šmirgla... Tko da zgleda bo dons en tak dan za spanjeuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
2.10.2009 8:01:49   
Crystall
Haha user posted image user posted image user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
2.10.2009 8:06:47   
Anonimen
Dobro jutro..kako ste kaj danes punce ? Vreme je pa res turobno danes.user posted image Včeraj mi sploh ni uspelo pridet na forum tako, da sedaj grem v akcijo, da vas vse preberem in pokomentiram.   Ali se kateri dogaja, da ima zjutraj take težke prste na rokah ( ne vem kod da bi čutila kosti )? Meni se to dogaja zjutraj zdaj že 3 dni...upam, da so to končne težave ?
Danes smo dopolnili točno 39t, jutri štartamo v 40t.user posted image Upajmo, da bo kaj akcije okoli polne lune, tudi jaz namreč računam kar na njen vpliv, čeprav ni znakov ne o popadkih ne o ne vem kako močnem špikanju ?
  Kot vidim imate vse že željene datume za porod...jaz si pa želim samo, da zaključimo do 9.10. in ne da 10.10. še vedno hodim naokoli s trebuhom. Se mi je pa v zadnjih 3 dneh spustil in tudi brcike čutim čisto spodaj...bomo videli kako in kaj, če je to kaj pokazatelj ?
  Drugače pa punce kar po vrsti prosim...po seznamuuser posted image   Rolika čestitkeuser posted image user posted image   Kako je z Majokla, katera kaj ve ?

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
2.10.2009 8:12:43   
Crystall
Pravoda potem si pa že čisto blizu user posted image . Kak gre hitrooo. Drugače pa jz nimam nobenih znakov user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
2.10.2009 8:13:51   
boob
dobro jutro. .

gorenka a veš da sm si tudi jst učeri nardila gres z nutello user posted image  pa pomoje si ga bom danes spet user posted image , ker mi je ful dober, sam kej k se ne spomnim nikoli.

Jooj upam da se majakla ne matra tok časa in da je sam pozabla sporočit . . revca. user posted image user posted image

Punce mal preveč računate na to polno luno, vse naenkrat pa tud nemorete rodit. . . Jst sm se pa odločla da bom v sredo ali četrtek user posted image

karmen. . jst mam pa tooooookkkkk lepo postelnino user posted image user posted image user posted image  HVALA še enkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
2.10.2009 8:17:56   
Anonimen
Crystall zakaj to misleš, zaradi spuščanja ?

UUUUU Boob gres z nutelo ? Kako pa to nardiš, jaz ponavadi samo kakav ? Hm...kaj če bi jaz tole tudi danes za večerjo ?? O bog že o večerji razmišljam user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
2.10.2009 8:18:08   
gorenka
Boob - pol nama je isto sekal včerej...k jst sm ga že včerej hotla za večerjo sam se mi ga ni dal skuhat, tko da je bla to prva stvar na sporedu za dons zjutrejuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
2.10.2009 8:22:48   
Crystall
Pravoda, pravijo, da ko se mali konkretno spusti, da je to znak bližajočega se veselega dogodka. Jz sem imela občutek, da se mi je spustil, sam je ritko kmalu nazaj gor povlekel user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
2.10.2009 8:23:08   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Crystall zakaj to misleš, zaradi spuščanja ?

UUUUU Boob gres z nutelo ? Kako pa to nardiš, jaz ponavadi samo kakav ? Hm...kaj če bi jaz tole tudi danes za večerjo ?? O bog že o večerji razmišljam user posted image

gres skuhaš pol pa mal nutelle primešaš. . no vsaj jst si tko nrdim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
2.10.2009 8:24:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Pravoda, pravijo, da ko se mali konkretno spusti, da je to znak bližajočega se veselega dogodka. Jz sem imela občutek, da se mi je spustil, sam je ritko kmalu nazaj gor povlekel user posted image

No pa upajmo,da bo to res user posted image user posted image

Glede gresa 100 % bom tole danes z nutelo naredila. Sem mislila, da je kakšen drug postopek glede tega user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
2.10.2009 8:25:22   
Crystall
Pojedla sem že zajtrk. Zdaj ko pa tole berem o gresu pa nuteli ... sem pa spet lačna ratala.

Nč, grem še enkrat zajtrk jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
2.10.2009 8:26:41   
karmen b
Dobro jutro...

Najprej vsem hvala za lepe želje, tortice, balone.... Hvala puncam, ki ste prišle k Žabarju in mi polepšale dan, res je blo fino. Škoda za vse, ki niste mogle prit. Da pa boste vidle, kako se mamo me fino tam, vam prilimam našo gasilsko fotko:

user posted image

pa še iz drugega profila...

user posted image

Jej smo fletne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj čestitam roliki user posted image user posted image user posted image ...naj vama Mai naredi veliiiiko veselja user posted image

Jaka bravo bravo, tako se pokaže kdo je največja faca...sem vesela, da lahko kričiš na ves glas zaradi tvojega črička Nea_teja...

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
2.10.2009 8:31:51   
Anonimen
Kako ste vse fletne..upam, da ste tudi za nas kakšno tortico pojedle user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
2.10.2009 8:33:01   
Crystall
Karmen superrrrr ste. Sploh una od strani je svetovna fotka user posted image user posted image user posted image . Bi lahko samo še povedala, katera je katera. Tebe spoznam - si druga z leve user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
2.10.2009 8:34:18   
lenika83
Dobro jutro!

Majakla se je včeraj pozno zvečer oglasila, samo se mi takrat res ni več dalo iz postelje in računalnika prižigat. Ne mi zamerit. V glavnem se včeraj ni zgodilo čisto nič, tako da bi ji naj danes zjutraj ob sedmih ponvno vstavili gel. Če še vedno ne bo nič, pa ji bodo naredili carski rez.

Karmen ful luškane fotke. Je prav zanimivo videti toliko nosečnic na kupu.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
2.10.2009 8:38:17   
boob
ja zakaj jo pa tok matrajo. . v kateri P pa sploh je?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
2.10.2009 8:45:04   
lenika83
V mariborski P je. Pojma nimam zakaj jo matrajo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
2.10.2009 8:48:55   
Aniiita
Živjo živjo user posted image

rolika- čestitke in vse lepo vam želim

Nea teja
- super, da ga bodo odklopili. Torej gre lahko že domov?

Crstal
, pa saj meni se tudi še ne dogaja veliko, veš.. midve imava isti dan rok, se mi zdi.. Razen tega, da mi trebuh otrdeva in me zjutraj bolijo kolki za znoret..je vse običajno, normalno.

Lara Croft- user posted image user posted image

Jaz pa danes mafine pečem..oz. sem jih nekaj že včeraj, nekaj jih bom pa še danes. user posted image

Bi pa šla tudi jaz kam pohajat še.. vsaj v kakšne trgovine, pa imamo to bedno trgatev spet user posted image , med tednom me pa nima kdo peljat, ker sama na daljše razdalje zdej tudi več ne hodim, se ful zmatram, pol pa ko tja pridem,bi šlanajrajš kar mal zaležt user posted image No, pa saj bo..pa z dojenčkom pol če ne.

Včeraj sem delala parno kopel iz senenega drobirja- dela katera to? Morda ve, koliko časa je dobronad tem sedeti in koliko sena dozirati? No, saj bom odprla še posebno temo verjetno..

MM- jee, today is your day!

Še eno vprašanje- tiste, ki ste "dočakale" rok- imate menstrualni ciklus na 21 ali pa 28 dni? Ker baje je odvisno od tega, koliko potem "zadenejo" PDP..

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
2.10.2009 9:02:45   
Crystall
Aniiita ... jaz imam na 30 dni ali več ciklus. Tak, da bomo vidli, kako točen bo naš malček user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
2.10.2009 9:31:57   
Nea_teja_
                                             user posted image user posted image EVO MENE SPET TULMuser posted image user posted image

JAKA JE DANES ODPUŠČEN IZ PEDIATRIJE IN SE SKUPAJ SELIVA ZA KAKŠEN DAN V        POSTOJNSKO PORODNIŠNICO ZGOLJ IZ PREVENTIVE.
Ko se vrneva upam da čimprej sledijo slikce itd.Vsem nosečkam želim mirne noči vsem ki pa bote postale mamice čez vikend pa čim bolj mirne porode.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
2.10.2009 9:35:03   
najčka
Dobro jutro, danes sem pa jaz spala ko polh. tako kot sem zaspala včiraj, sem se danes zbudila in to ob 9huser posted image No zdej grem pa mal nazaj prebrat, edin slikce sm vidla.Ja smo pa res fletne, ni kaj.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
2.10.2009 9:39:13   
lunika
Živjo oktoberke!

Ja sedaj je pa prišel naš mesec! Vidim, da je nekaj že rešenih, da večino nas še pa čakajo zadeve! Pa bomo že nekako preživele? Kajne da? Še vsaka je! Me je pa malo strah vseh bolečin, ampak pravijo, ko dobiš bebyja v naročje je vse pozabljeno!

Čestitam vsem srečnim mamicam, ki že imate otročke v naročju! Vsem pa obilo zdravja!

Jaz imam rok 20.10. pa bomo videli kako in kaj bo! A bo prej ali poznej?
Čičimo in čakimo! Imam pa že vse pripravljeno!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 9:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
2.10.2009 9:43:02   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Karmen superrrrr ste. Sploh una od strani je svetovna fotka user posted image user posted image user posted image . Bi lahko samo še povedala, katera je katera. Tebe spoznam - si druga z leve user posted image

Ni problema: Mayci m, moja malenkost, boob, muca*maca, frrrr, rozilu,gorenka,najčka.

Smo ble pa tud optimistilne, da se drug teden spet kaj dobimo in seveda tudi še vse ostale lepo vabljene!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
2.10.2009 9:51:41   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

user posted image user posted image EVO MENE SPET TULMuser posted image user posted image

JAKA JE DANES ODPUŠČEN IZ PEDIATRIJE IN SE SKUPAJ SELIVA ZA KAKŠEN DAN V        POSTOJNSKO PORODNIŠNICO ZGOLJ IZ PREVENTIVE.
Ko se vrneva upam da čimprej sledijo slikce itd.Vsem nosečkam želim mirne noči vsem ki pa bote postale mamice čez vikend pa čim bolj mirne porode.

Nea_teja: SUPER NOVICE user posted image user posted image user posted image , ti kar kriči, bi vsaka od nas user posted image . Še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naprej!!!!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?