Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 7:48:29
|
|
|
|
gorenka
|
Crystall - jst sm si mlečn gres s kakavom nardila (po ne vem kolkih letih) pa me nč ne šmirgla... Tko da zgleda bo dons en tak dan za spanje
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:01:49
|
|
|
|
Crystall
|
Haha
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro..kako ste kaj danes punce ? Vreme je pa res turobno danes. Včeraj mi sploh ni uspelo pridet na forum tako, da sedaj grem v akcijo, da vas vse preberem in pokomentiram. Ali se kateri dogaja, da ima zjutraj take težke prste na rokah ( ne vem kod da bi čutila kosti )? Meni se to dogaja zjutraj zdaj že 3 dni...upam, da so to končne težave ? Danes smo dopolnili točno 39t, jutri štartamo v 40t. Upajmo, da bo kaj akcije okoli polne lune, tudi jaz namreč računam kar na njen vpliv, čeprav ni znakov ne o popadkih ne o ne vem kako močnem špikanju ? Kot vidim imate vse že željene datume za porod...jaz si pa želim samo, da zaključimo do 9.10. in ne da 10.10. še vedno hodim naokoli s trebuhom. Se mi je pa v zadnjih 3 dneh spustil in tudi brcike čutim čisto spodaj...bomo videli kako in kaj, če je to kaj pokazatelj ? Drugače pa punce kar po vrsti prosim...po seznamu Rolika čestitke Kako je z Majokla, katera kaj ve ?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:12:43
|
|
|
|
Crystall
|
Pravoda potem si pa že čisto blizu . Kak gre hitrooo. Drugače pa jz nimam nobenih znakov .
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:13:51
|
|
|
|
boob
|
dobro jutro. . gorenka a veš da sm si tudi jst učeri nardila gres z nutello pa pomoje si ga bom danes spet , ker mi je ful dober, sam kej k se ne spomnim nikoli. Jooj upam da se majakla ne matra tok časa in da je sam pozabla sporočit . . revca. Punce mal preveč računate na to polno luno, vse naenkrat pa tud nemorete rodit. . . Jst sm se pa odločla da bom v sredo ali četrtek karmen. . jst mam pa tooooookkkkk lepo postelnino HVALA še enkrat
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Crystall zakaj to misleš, zaradi spuščanja ? UUUUU Boob gres z nutelo ? Kako pa to nardiš, jaz ponavadi samo kakav ? Hm...kaj če bi jaz tole tudi danes za večerjo ?? O bog že o večerji razmišljam
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:18:08
|
|
|
|
gorenka
|
Boob - pol nama je isto sekal včerej...k jst sm ga že včerej hotla za večerjo sam se mi ga ni dal skuhat, tko da je bla to prva stvar na sporedu za dons zjutrej
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:22:48
|
|
|
|
Crystall
|
Pravoda, pravijo, da ko se mali konkretno spusti, da je to znak bližajočega se veselega dogodka. Jz sem imela občutek, da se mi je spustil, sam je ritko kmalu nazaj gor povlekel
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:23:08
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda Crystall zakaj to misleš, zaradi spuščanja ? UUUUU Boob gres z nutelo ? Kako pa to nardiš, jaz ponavadi samo kakav ? Hm...kaj če bi jaz tole tudi danes za večerjo ?? O bog že o večerji razmišljam gres skuhaš pol pa mal nutelle primešaš. . no vsaj jst si tko nrdim
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Pravoda, pravijo, da ko se mali konkretno spusti, da je to znak bližajočega se veselega dogodka. Jz sem imela občutek, da se mi je spustil, sam je ritko kmalu nazaj gor povlekel No pa upajmo,da bo to res Glede gresa 100 % bom tole danes z nutelo naredila. Sem mislila, da je kakšen drug postopek glede tega
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:25:22
|
|
|
|
Crystall
|
Pojedla sem že zajtrk. Zdaj ko pa tole berem o gresu pa nuteli ... sem pa spet lačna ratala. Nč, grem še enkrat zajtrk jest
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:26:41
|
|
|
|
karmen b
|
Dobro jutro... Najprej vsem hvala za lepe želje, tortice, balone.... Hvala puncam, ki ste prišle k Žabarju in mi polepšale dan, res je blo fino. Škoda za vse, ki niste mogle prit. Da pa boste vidle, kako se mamo me fino tam, vam prilimam našo gasilsko fotko: pa še iz drugega profila... Jej smo fletne Naj čestitam roliki ...naj vama Mai naredi veliiiiko veselja Jaka bravo bravo, tako se pokaže kdo je največja faca...sem vesela, da lahko kričiš na ves glas zaradi tvojega črička Nea_teja...
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ste vse fletne..upam, da ste tudi za nas kakšno tortico pojedle
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:33:01
|
|
|
|
Crystall
|
Karmen superrrrr ste. Sploh una od strani je svetovna fotka . Bi lahko samo še povedala, katera je katera. Tebe spoznam - si druga z leve
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:34:18
|
|
|
|
lenika83
|
Dobro jutro! Majakla se je včeraj pozno zvečer oglasila, samo se mi takrat res ni več dalo iz postelje in računalnika prižigat. Ne mi zamerit. V glavnem se včeraj ni zgodilo čisto nič, tako da bi ji naj danes zjutraj ob sedmih ponvno vstavili gel. Če še vedno ne bo nič, pa ji bodo naredili carski rez. Karmen ful luškane fotke. Je prav zanimivo videti toliko nosečnic na kupu.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:38:17
|
|
|
|
boob
|
ja zakaj jo pa tok matrajo. . v kateri P pa sploh je?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:45:04
|
|
|
|
lenika83
|
V mariborski P je. Pojma nimam zakaj jo matrajo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 8:48:55
|
|
|
|
Aniiita
|
Živjo živjo rolika- čestitke in vse lepo vam želim Nea teja- super, da ga bodo odklopili. Torej gre lahko že domov? Crstal, pa saj meni se tudi še ne dogaja veliko, veš.. midve imava isti dan rok, se mi zdi.. Razen tega, da mi trebuh otrdeva in me zjutraj bolijo kolki za znoret..je vse običajno, normalno. Lara Croft- Jaz pa danes mafine pečem..oz. sem jih nekaj že včeraj, nekaj jih bom pa še danes. Bi pa šla tudi jaz kam pohajat še.. vsaj v kakšne trgovine, pa imamo to bedno trgatev spet , med tednom me pa nima kdo peljat, ker sama na daljše razdalje zdej tudi več ne hodim, se ful zmatram, pol pa ko tja pridem,bi šlanajrajš kar mal zaležt No, pa saj bo..pa z dojenčkom pol če ne. Včeraj sem delala parno kopel iz senenega drobirja- dela katera to? Morda ve, koliko časa je dobronad tem sedeti in koliko sena dozirati? No, saj bom odprla še posebno temo verjetno.. MM- jee, today is your day! Še eno vprašanje- tiste, ki ste "dočakale" rok- imate menstrualni ciklus na 21 ali pa 28 dni? Ker baje je odvisno od tega, koliko potem "zadenejo" PDP..
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:02:45
|
|
|
|
Crystall
|
Aniiita ... jaz imam na 30 dni ali več ciklus. Tak, da bomo vidli, kako točen bo naš malček
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:31:57
|
|
|
|
Nea_teja_
|
EVO MENE SPET TULM JAKA JE DANES ODPUŠČEN IZ PEDIATRIJE IN SE SKUPAJ SELIVA ZA KAKŠEN DAN V POSTOJNSKO PORODNIŠNICO ZGOLJ IZ PREVENTIVE. Ko se vrneva upam da čimprej sledijo slikce itd.Vsem nosečkam želim mirne noči vsem ki pa bote postale mamice čez vikend pa čim bolj mirne porode.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:35:03
|
|
|
|
najčka
|
Dobro jutro, danes sem pa jaz spala ko polh. tako kot sem zaspala včiraj, sem se danes zbudila in to ob 9h No zdej grem pa mal nazaj prebrat, edin slikce sm vidla.Ja smo pa res fletne, ni kaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:39:13
|
|
|
|
lunika
|
Živjo oktoberke! Ja sedaj je pa prišel naš mesec! Vidim, da je nekaj že rešenih, da večino nas še pa čakajo zadeve! Pa bomo že nekako preživele? Kajne da? Še vsaka je! Me je pa malo strah vseh bolečin, ampak pravijo, ko dobiš bebyja v naročje je vse pozabljeno! Čestitam vsem srečnim mamicam, ki že imate otročke v naročju! Vsem pa obilo zdravja! Jaz imam rok 20.10. pa bomo videli kako in kaj bo! A bo prej ali poznej? Čičimo in čakimo! Imam pa že vse pripravljeno! Lep dan vsem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2009 9:42:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:43:02
|
|
|
|
karmen b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall Karmen superrrrr ste. Sploh una od strani je svetovna fotka . Bi lahko samo še povedala, katera je katera. Tebe spoznam - si druga z leve Ni problema: Mayci m, moja malenkost, boob, muca*maca, frrrr, rozilu,gorenka,najčka. Smo ble pa tud optimistilne, da se drug teden spet kaj dobimo in seveda tudi še vse ostale lepo vabljene!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 2.10.2009 9:51:41
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ EVO MENE SPET TULM JAKA JE DANES ODPUŠČEN IZ PEDIATRIJE IN SE SKUPAJ SELIVA ZA KAKŠEN DAN V POSTOJNSKO PORODNIŠNICO ZGOLJ IZ PREVENTIVE. Ko se vrneva upam da čimprej sledijo slikce itd.Vsem nosečkam želim mirne noči vsem ki pa bote postale mamice čez vikend pa čim bolj mirne porode. Nea_teja: SUPER NOVICE , ti kar kriči, bi vsaka od nas . Še veliko naprej!!!!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?