Februarka08
|
Jutro. Metka_zone iskrene čestitke ob rojstvu vašega Žana Moja noč danes tud katastrofa od katastrofe spala malo skoraj nič. Zvečer me je začelo ful neki špikat v nožnici joj, potem sem samo gruntala kako že izgledajo popadki ma sem rekla, to sigurno ni to, ker te mora v križu zagrabit in se potem preselit naprej v jajčnike... čeprav v 1. pri meni ni bilo tako - nisem čutila nobene bolečine v križu, samo v trebuhu da ne omenjam, da je bil včeraj dobesedno nor! Nisem imela miru niti minuto, skoz se je raztezal, bolelo je pa tako, da bi kar javkala zraven pol sem že tuhtala kaj mu je, da mogoče bi šel pa rad že ven al kaj? Ma sej itak nikol nisem zadovoljna No, danes je stanje nekoliko boljše, valjda, saj se mora mal naspat, revež Glede mojega itak nimam komentarjev, priden je preveč, ustreže mi v vsem (no, skoraj vsem ) pazi name, mi pomaga... samo pravi zdaj, da je to zadnja da takole zoprne me ne bo nikdar več gledal bi rada njega vidla v zadnjih dnevih kakšne volje bi bil Vesela sem da ga mam, saj on to ve, vem da me ima rad, je skrben očka, skratka moj srček Pravoda, glede Vagisan-a se pa strinjam... joj, groza, samo da sem se premaknila v postelji, mi je vse začelo ven tečt samo to itak potem veš da je to samo od svečke, ne skrbet da je kaj drugega. Se pa vleče tistih 7 dni kot čreva, vsaj meni so se vroče v postelji??? joj, ne omenjaj jaz imam ves kovter med koleni, da lažje spim, moj me pa ponoči pokriva češ da sem čisto mrzla in da se bom prehladila, tako da ga morm še ponoči kregat, naj me že pusti na miru, ker mi je vroče noge pa itak ledene ne vem, občutek imam da mi je toplo, sem pa mrzla eh Zdaj pa še malo počijem, potem grem pa ven k tamali, čeprav nisem ravno najboljša pa morm it. Popoldne pa na hitro v mullerja po plenice in darilo za Lariso pa upam da so že dobili modrce za dojenje v Neži.