|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce moje
30.5.2005 16:03:51   
sugar
lep pozdrav vsem sotrpinkam na RR,

danes je zame neprijeten dan,
skoraj vse mi gre narobe, najbolj me življenje ne posluša (oz. ne usliši mojih želja).
za nameček slabi volji oziroma nekakšnem obupu, stresu, nejevolji, ŽALOSTI mi je še tovornjak razbil moj mali avtoček, ki ga že tako skoraj da nič ni.

Nič resnično v svojem srcu čutim neko luknjo, malce sem se zaradi tega tudi odmaknila prebiranju vaših sporočil in dogodkov. Prav toplo mi je pri srcu, ko preberem od marsikatere ta mesec NOSEČA SEM, DVE ČRTICI. Joj kje bo prišla tale sreča še do mojih vrat.

Res neke dni sem popolnoma nabita z energijo, ampak vidim udari me nazaj kot strela z jasnega in takrat sem 10x slabše kot če bi o tem razmišljala vsak dan po malo.

Ciklus se mi je resnično šele po pol leta umiril po jemanju tabletk in zaživeli smo na novo, zdaj vem točno kdaj imam ovulacijo in ono in tretje. Ampak zakaj se ne prime. Punce res komaj stojim, jokala bi, kaj huje tulila. Tudi mojemu počasi (se mi zdi) popuščajo živčki. Letos tudi ne bo nič s sprostitvijo ki se ji reče dopust (ne gre in ne gre - službene težave).

Joh ne vem najbolje da se spokam domov uležem in spijem topli čajček in se malo pri sebi pomirim in odmislim za cel mesec kaj me čaka in kaj na žalost ne.

Punce vsem se vam opravičujem in sej vem da me razumete, ker imamo verjetno vse enak problem in enako željo, ki nas nekako obide.

Hvala ker ste mi dovolile da se malce izlijem še vam

Hvala

priden bodite
:kuza:
sugar
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce moje
30.5.2005 16:07:46   
emaa
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce moje
30.5.2005 18:35:17   
Anitka
Sugar drži se in želim ti vse dobro :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:pika:

P.S. Prav je, da včasih izliješ svojo žalost in jo deliš z ostalimi. Iz izkušenj ti povem, da hudičevo pomaga.

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce moje
30.5.2005 18:40:56   
Nyah*
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

zato pa smo tukaj, da si prisluhnemo!

Drzi se, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce moje
30.5.2005 18:41:22   
tinkamiška
Sugar:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:pa da čimprej potrka tista sreča tudina tvoja

vrata:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   punce moje
30.5.2005 18:44:58   
Pia73
Sugar, :rozica::rozica::rozica:

Vsaka od nas, ki se ali se je nekaj časa trudila za :modri: razume tvoje občutke in deli žalost s teboj. Pojdi domov in se zjoči, saj solze včasih odnesejo del gorja. Sicer pa je prav, da si nam zaupala svojo bolečino, jo bomo delček poskušale uničit in utopit.

Ampak vedi draga sugar tudi za vaju bodo prišli dnevi, ko bo :) sijal samo za vaju!
Upam, da bo to čimprej!

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   punce moje
30.5.2005 19:10:19   
aljča
Sugar evo tukaj je moja rama za tvojo glavo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.Po dežeku zmeraj posije sonček in tudi pri tebi in ostalih z mano v red bo nekega oreng posijalo.Drži se in ne sekiraj se.
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   punce moje
30.5.2005 19:51:51   
SašaR
Verjetno si se sedaj malo olajšala, ko si se nam zaupala, in tako boš lažje zaživela. Ne glej na življenje tako črno, vendatzačni opazovati svet okrog tebe in ga jemlji kot čudovitega, bodi nasmejana in pozabita oba na zagrenjenost!
Tudi jaz sem kdaj tako zagrenjena, in sitna in jezna in gre mi kar na jok,... vendar imam takega :love: da me vedno spravi v smeh.

Boš videla, kot pravijo punce tu, takoj bo bolje in več možnosti, da ugledaš :roza::modri::roza::modri: čimprej!

LP :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   punce moje
31.5.2005 6:59:57   
sugar
punce moje,

vsem NAJLEPŠA HVALA za vse besede, prav lepo je bilo zdajle prebrati, nekaj takega.
Včeraj ni bilo tako moreče doma, moj :love: je bil super volje in kot pravi SašaR me je mal dvignil iz moje krize. Se je le prikazal nasmeh na licu.

Danes je nov dan in je malce bolje, res je, tudi pri nas bo SIJALO, FUL SIJALO SONCE.

Uživajte in privoščite si eno veliko šalčko čaja ali kavice (kar si želite) in uživajte.

papa
:kuza:
sugar

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   punce moje
31.5.2005 17:00:53   
Skorpija
sugar sej bo! Vse nas kdaj tko prime in gre vse narobe ampak stvari se v pravem trenutku uštimajo in tudi za nas se bodo!!!!

Tudi jaz imam grozen dan v službi, zvedela sem, da me bodo še bolj obremenili, pa že zdaj gagam in razmišljam o drugi službi... Pa danes je ena prijateljica rodila, pa saj sem vesela, potem se pa prašam - JA KAJ PA JAZ!???!

GLAVO GOR SUGAR, KMALU BOMO VESELE!!!!!!

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?