sugar -> punce moje (30.5.2005 16:03:51)
|
lep pozdrav vsem sotrpinkam na RR, danes je zame neprijeten dan, skoraj vse mi gre narobe, najbolj me življenje ne posluša (oz. ne usliši mojih želja). za nameček slabi volji oziroma nekakšnem obupu, stresu, nejevolji, ŽALOSTI mi je še tovornjak razbil moj mali avtoček, ki ga že tako skoraj da nič ni. Nič resnično v svojem srcu čutim neko luknjo, malce sem se zaradi tega tudi odmaknila prebiranju vaših sporočil in dogodkov. Prav toplo mi je pri srcu, ko preberem od marsikatere ta mesec NOSEČA SEM, DVE ČRTICI. Joj kje bo prišla tale sreča še do mojih vrat. Res neke dni sem popolnoma nabita z energijo, ampak vidim udari me nazaj kot strela z jasnega in takrat sem 10x slabše kot če bi o tem razmišljala vsak dan po malo. Ciklus se mi je resnično šele po pol leta umiril po jemanju tabletk in zaživeli smo na novo, zdaj vem točno kdaj imam ovulacijo in ono in tretje. Ampak zakaj se ne prime. Punce res komaj stojim, jokala bi, kaj huje tulila. Tudi mojemu počasi (se mi zdi) popuščajo živčki. Letos tudi ne bo nič s sprostitvijo ki se ji reče dopust (ne gre in ne gre - službene težave). Joh ne vem najbolje da se spokam domov uležem in spijem topli čajček in se malo pri sebi pomirim in odmislim za cel mesec kaj me čaka in kaj na žalost ne. Punce vsem se vam opravičujem in sej vem da me razumete, ker imamo verjetno vse enak problem in enako željo, ki nas nekako obide. Hvala ker ste mi dovolile da se malce izlijem še vam Hvala priden bodite :kuza: sugar
|
|
|
|