|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drugi bebi
24.7.2009 23:41:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

u kero pol jaz padem , če jih bom štela letos 27 v full mlajš al starejš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moji študenti bi rekli, da si že ful stara, za mene si pa še skoraj dojenček user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.7.2009 23:43:20   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: piule

čebelca,punčka je pa še bol lepa...sam njej pa pusti dolge laske,,,,kr bi blo škoda ,da bi jo oskubla.....jaz tud mislim da znaš lepe otroke delatuser posted image user posted image ti bi jih morala met doooosti

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra .

hja ko je bla mala je bla tudi ona na kratko šišana . zdaj ma pa tako goste laske , da je groza . sam hoče met dolge pa naj jih ima user posted image user posted image user posted image

Od mame frizerka pa je svoji pupi zmeraj puščala dolge lase in ko je bila pupa stara nekje 4 leta se je enkrat sama postrigla. Ker ji je bilo vroče poleti in je vzela škarje v maminem salonu in šic. Tako da jo je morala potem čisto na kratko postriči, da ji je lahko neko frizuro naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 52
24.7.2009 23:43:27   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image piule, a si frizerka mogoče? user posted image user posted image user posted image

Midve s sestro sva kot mali imele kratke lase, pa imava sedaj dolge in tako goste... pravijo frizerji, da zato, ker sva kot majhni imeli kratke frizure, da to vpliva na kasneje... user posted image

se strinjam , zdaj mata oba goste zlo . sicer pa ja mali je po atetu čist ista sta . mala je pa tko lepa po meni user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.7.2009 23:44:55   
čebelica01

u kero pol jaz padem , če jih bom štela letos 27 v full mlajš al starejš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, moji študenti bi rekli, da si že ful stara, za mene si pa še skoraj dojenček user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no pol sem pa nekje vmes

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
24.7.2009 23:45:40   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no pol sem pa nekje vmes

Ja, najstnica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 55
24.7.2009 23:46:44   
piule
user posted image user posted image user posted image user posted image ma kje folk pobira te bedarije,lasje so v geneckem zapisu kake bodo,barva,gostota...striženje na kratko ko si otrok ne pomaga nič-to so stare prazne bajke....verjemi meni....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 56
24.7.2009 23:48:02   
čebelica01
no pol pa verjamem starim bajkam in pripovetkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 57
24.7.2009 23:49:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: piule

user posted image user posted image user posted image user posted image ma kje folk pobira te bedarije,lasje so v geneckem zapisu kake bodo,barva,gostota...striženje na kratko ko si otrok ne pomaga nič-to so stare prazne bajke....verjemi meni....user posted image

Ja, to so se v frizerski šoli učili. Očitno nisi frizerka ali pa si takrat špricala user posted image user posted image user posted image

Skratka, ti si za dolge lase, a ne? user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 58
24.7.2009 23:49:15   
piule
pol pa obri še pupouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 59
24.7.2009 23:50:20   
slovenka
pupe, moram spat. Jutri gremo na dopust. Če se boste pa še spomnile kakšnega nasveta, kako se najboljše znajti z dvema bebijema, pa lepo prosim. Bom vse prebrala čez 1 teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 60
24.7.2009 23:50:37   
čebelica01
sej pupa je bla obrita . zdaj pa ima že levjo grivo pa ni več potrebe user posted image user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 61
24.7.2009 23:51:19   
piule
ne ne slovenka,vem kaj pišem na svoj poklic se izvrstno spoznam,,,,tud špricali smo ja ma ne takratuser posted image user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 62
24.7.2009 23:51:23   
čebelica01
ja uživaj na dopustu ti pa kar začni na drugem delat pa bo

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
24.7.2009 23:52:36   
piule
slovenka,lep dopust,pa pazi da ti ne ukradejo kopalkuser posted image user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.7.2009 23:53:09   
piule
lahko noč tud iz moje strani

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?