slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 moja pupika je bla tko priden dojenček , da je blo super . edino kar je blo za znoret je blo spanje oz uspavanje , ker se je skozi hotela v naročju guncat . no ko sem rodila je sama od sebe hotela spat v svoji postelji in brez guncanja . mali je bil kar naporen ker se je dojil vsake 30 min , ampak čist resno . mala je bla pa tko pritkana , da sploh vedel nismo da jo mamo . mali je pa presegel vse meje pri 9 mes je imel 15 kil samo dojen nič gh. in samo pri meni nikamor drugam . mala je bila pa prava cigančica , kar k usakemu bi šla nč boječa tko , da je blo kar znosno. zdaj je pa itak super . bi se še enkrat tako odločila si ne predstavljam , da bi bla kake 3 , 4 ali več razlike med njima Hm, midve sva se dojile tam 5 mesecev, pa je bila muka, 1 uro gor, 1 uro brez, pa spet... zato pa se sedaj sprašujem, če bo v drugo spet tako, kako bom še ta prvo zraven rihtala... Pa kaj je res imel 15 kg pri 9 mes? Naša ima sedaj pri 13 mes malo prek 9 kg, pa je že težka kot Sicer pa zadnje čase opažam, da ima tudi rada, če jo moja starša ali pa sestra nosijo, pa kar s prstom kaže, kam bi šla, ni treba, da mene vidi... ima varuško, pa ni nikoli jokala, samo prvi dan me je po vsej hiši iskala... Me pa malo preseneča, kako ste vsi za manjšo razliko. Jaz sem bila prej prepričana, da bo vsaj 3 leta, sedaj pa morda ne bo - če uspe po načrtih... Verjetno sem prej mislila, da bom še eno leto po porodu, cela boga